HjemlighedReparationer

Teleskopstige: typer og formål

Uden et sådant produkt som en stige til byggeri og reparationsarbejde er ofte umuligt. Der findes forskellige typer af udstyr. Desuden er sådanne konstruktioner fremstillet kan være fremstillet af forskellige materialer - metal, træ, plast, etc.

Den mest bekvemme form for stiger betragtes teleskopisk. Deres største fordel er, at de er nemme at folde og udfolde og nåede en betydelig længde. Dette udstyr vejer meget lidt, som ofte er lavet af duraluminium eller aluminium. Ved arbejde i stor højde teleskopiske stiger til tider simpelthen uerstattelige. I den foldede tilstand, de har en længde på kun 65 cm i udfoldet - 4 m Bestående sådan konstruktion af flere sektioner, der kan sættes fremad .. Når man arbejder er nemt at vælge den mest bekvemme længde. Der er flere varianter af disse lejdere:

  • Stock. Det er meget praktisk og mest kompakte design. Det kan nemt bæres på skulderen. Det er let at montere en stige i bagagerummet på en bil. Oftest er det bruges til at udføre arbejder vedrørende elnettet, men kan også bruges i opførelsen af boliger, samt i reparation af lokalerne. Det modstår vægt til 150 kg.
  • Trappestige. Trappe af denne type er meget nyttig i den forstand, at den kan anvendes som en vedhæftet fil, og som en trappestige. Designet er således indrettet, at sektionerne ikke kun nomineret, men også rotere i et plan i en vinkel.
  • Direkte. Dette er den sædvanlige fold-out stigen. Afhængig af modellen, kan de trin være fremstillet af aluminium eller træ, og har forskellige bredder.
  • Attic. Denne type bruges til lofter og kældre. Designet omfatter normalt en særlig beholder til opbevaring og administration af mekanisme (manuel eller elektrisk).

Brugen af store teleskopiske stiger passende, for eksempel i løbet af efterbehandling af lofter i bygninger eller høje facader, mens havearbejde og beskæring træer, reparation af tage, osv Normalt er det meget stabilt udstyr, nem at betjene. Designet består normalt af rør og profiler. Sommetider ingen aluminium og stål anvendes til produktion.

Metal stiger betragtes som mere stabil og robust end træ. Moderne lignende designs er lavet kun materialer af høj kvalitet og kan bevæge sig mere end én reparation. Teleskopiske stiger, bliver stiger ofte anvendes også på skrånende overflader. De har den højeste grad af stabilitet, selvfølgelig, lavet af stål.

På salg kan du finde trapper forskellige producenter. På hvad der blev produceret af dette udstyr er let at kende farven på plast-paneler placeret på steder med montering trin. Teleskop stiger med orange plast fremstillet i Nederlandene eller Finland, og blå - i Italien. Grøn foring gælder den belarussiske producent, og design med røde plader er fremstillet i Tyskland eller England. Men hvis man ser i almindelighed, deres kvalitet er omtrent det samme niveau.

Denne praktisk og nem udstyr kan komme i handy som konstruktion og reparation organisationer, og enkeltpersoner, for eksempel, at arbejde i landet eller i opførelsen af huset. Teleskop lejdere er meget mobil, let, kompakt og holdbart. Derfor er de betragtes som et godt alternativ til træ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.