Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Vyacheslav Bogatyrev: filmografi og foto

På baggrund af mange kendte lokale kunstnere ganske beskedne ser Odessa skuespiller ved navn Vyacheslav Bogatyrev. Filmografi sin meget beskedne - den består af kun ét billede. Men det var nok til at forblive evigt i hjerterne hos publikum. Samt var der en yderligere skæbne skuespilleren, og hvorfor han optrådte bare en film?

De tidlige år af den kommende kunstner

Bogatyrev Vyacheslav Mihaylovich blev født i den smukke havneby Odessa i maj 1972

Glory var den mellemste barn i en familie af Bogatyrev. Hans forældre var de sædvanlige hårde arbejdstagere, så alle tre sønner, selv ikke havde tænkt på at handle.

Den unge Vyacheslav var helt normalt for drenge Odessa barndom. Ligesom mange af sine jævnaldrende, han ønskede at vokse op til at blive en sømand. Hvem ville have troet, at hans drøm bliver til virkelighed snart, men en lidt anden måde, end han havde forestillet sig.

I en magisk verden af biograf

Da jeg blev teenager, Vyacheslav Bogatyrev, biografi det pludselig ændret - drengen blev inviteret til at blive vist i en film. Hans gode udseende, oprigtige blå øjne, stolt kropsholdning og nem interesseret Vadim Vasilievich Kostromenko, som i øjeblikket leder efter skuespillere til sin nye film "The Secret Fairway".

Selvom fjorten Glory havde ingen fungerende erfaring, hans enkle spillestil demonstrerede på prøver Kostromenko imponeret, og han uden tøven støttede rolle drengen kahytsdreng Shurka Lastikova eventyr i hans fire-del tv-filmen "Secret Fairway".

Hvad filmen "Secret Fairway" Vyacheslav Bogatyrev hovedrollen

En forældreløs fra belejringen Leningrada Aleksandr Eraser (spillet i filmen skuespiller Vyacheslav Bogatyrev) - er uddannet på den øverstbefalende for torpedobåden Boris Shubin (Anatoly Kotenyov). Det er disse to tegn i flere år på jagt efter en tysk ubåd "Flyvende Hollænder".

Ud over den eventyrhistorie linje i filmen får en masse plads og romantik Shubin og Victoria Mezentseva (Larissa Guzeeva). Desuden er en masse opmærksomhed fokuseret på venskab og kabine dreng Lastikova Boris Shubin, der bliver den enlige dreng er ikke bare en mentor og chef, og faktisk erstatter sin far.

Af den måde, den voksne Shurka Lastikova spillet længere Vyacheslav Bogatyrev, og den nu berømte skuespiller og instruktør Sergei Bystrytsky.

test herlighed

Efter premieren på filmen "The Secret Fairway" i 1986, blev han varmt modtaget af publikum. Afspilning de vigtigste roller, efter at blev berømt over hele landet, og maleriet selv blev en gylden samling af sovjetiske film klassikere.

Ligesom andre deltagere i projektet, og herlighed berømte Bogatyrev. Skuespilleren, hvis biografi er nu interesseret mange seere og fans natten fra en almindelig skoledreng i Odessa forvandlet til en filmstjerne.

Beundret, efterlignede ham, satte han et eksempel og misundte. Spil Bogatyrev forlod ingen ligeglade, især i sit hjemland - i Odessa.

helten i selve artiklen ikke pralede hans berømmelse og ikke lægger megen vægt på det. Efter premieren, gik han stille og roligt at gå i skole, lege med jævnaldrende i fodbold og viste ingen tegn på stjerne feber.

Mens mange mennesker omkring ham troede, at efter sådan en vellykket debut dreng forudsat en strålende filmkarriere, og snart vil det blive vist i de nye bånd. Men Bogatyrev overraskede alle valgte en meget anden vej.

Forever med havet, eller hvordan var skæbnen for kunstneren

I modsætning til mange andre kunstnere børn Vyacheslav Bogatyrev ikke tilladt berømmelse til at forkæle dig selv. Og få studentereksamen, han, som planlagt, gik til at studere i den lokale hav skole.

Ledelsen af universitetet var glade for, at blandt de studerende der er sådan en berømthed, især en kunstner, der spillede i den berømte film om heroiske sejlere. Men herligheden tilhørte dem roligt og aldrig spurgt sig selv favoriserer fra skolelærere. Måske er det derfor han fortjener blandt medstuderende ry som en pålidelig ven og sympatisk person.

I 1989 Bogatyrev dimitterede fra college, og et år senere blev han indkaldt til hæren. Under fordeling af de unge blev sendt til at tjene i søværnet nær Sevastopol. Ingen ved, om det var et resultat af udnævnelsen af en ironisk sammentræf eller en sådan aftale var tilsigtet. Mest sandsynligt, selv Vyacheslav Bogatyrev bare ikke ved det, men han var meget glad - fordi han elskede havet, og hans profession overvejet at ringe.

Det er interessant, at efter at have afsonet seks måneder, blev Bogatyrev inviteret tilbage til stjerne i en film. Guide Sevastopol studie aftalt med sine overordnede og hans drenge var klar til at give slip for at skyde en ny film. Men Vyacheslav afslog fristende tilbud, argumenterer det faktum, at han valgte en karriere sømand, ikke en kunstner, og derfor ikke til hensigt at ændre noget. Nogle tæt hævdede senere, at hvis det på dette tidspunkt skuespilleren tilbudt at spille er ikke en bonde, sømand og igen - han aftalt med glæde. Så uanset om det er i dag, kan ingen svare på.

Efter at have afsonet to år, Vyacheslav Bogatyrev ankom sikkert hjem og snart fik at arbejde som sømand i de civile domstole. Erhvervet han viet de næste år af sit liv.

Personlige liv

Mange venner og slægtninge bemærkede, at Slava Bogatyrev var en virkelig unik person: før vundet berømmelse, han næsten aldrig brugt det til at lave nogle indrømmelser på livet. Og ikke kun fagligt, men også personligt. Efter alt, spiller i den "hemmelige Fairway", har han fortjent ikke kun respekt for deres jævnaldrende i hele Sovjetunionen, men også opmærksomhed på piger. Og selvom hans smukke blå øjne, hjerte-stop er ikke en skolepige, gjorde ung kunstner ikke bruge det, og ikke tilbøjelig til at starte et flygtigt romancer, selv gift ganske tidligt.

Dens indsnævring Svetlana mødte han samtidig stadig en teenager, og efter endt skole, da han kun var sytten år, officielt legaliseret deres forhold. Denne forening var overraskende stærk: parret levede sammen lykkeligt tolv år.

Som for andre indfødte kunstner, er det kendt, at hans mor var død kort efter filmen udgivelsen - i 1987. Også ifølge ubekræftede data til dato, vi kender i sin fars død, Vyacheslav - Mikhail Bogatyrev og hans to brødre. Den sidste af den mandlige halvdel af familien døde bror Vyacheslav, Ruslan. Det skete i vinteren 2013-2014.

Datter Vyacheslav Bogatyrev

Kort efter hans ægteskab, i 1990, har der været en tilføjelse til familien Bogatyrev - en datter. Hun blev opkaldt Alexandra. Hun blev den første og eneste barn Vyacheslav Bogatyrev. Men i lang tid til at nyde familie lykke kunstner havde ingen chance - han blev indkaldt til hæren. Af den måde, på det tidspunkt en meget ung Sasha hjalp sin far skar hans liv.

Faktum er, at i de år skulle gøre tjeneste i de Navy tre år. Men de, der har haft børn, klippe det i et år. Således Vyacheslav serveret på Morflot kun to år, og var snart i stand til at vende tilbage til deres elskede kvinder.

Ti år efter dødsfaldet af kunstnerens datter Alexandra fødte sit barnebarn.

Som Vyacheslav dræbte Bogatyrev

Skuespilleren levede en forholdsvis kort levetid. I marts 2001, levede ikke to måneder og elleve dage før sin 29 års fødselsdag, døde han. Grunden til det er så pludselig og tidlig død favorit i Odessa er ikke kendt, fordi han levede meget beskedent og forsøgte ikke at involvere sig selv eller sin familie opmærksomhed. Hans enke, Svetlana Bogatyrev, efterlader ubesvarede spørgsmål fra publikum og journalister om sin mands død - formentlig dette emne, for det er for smertefuldt, og hun er ikke klar til at tale om det.

Hvor begravet kunstner

Trods modvilje mod hustruen til Vyacheslav Bogatyrev snak om de sidste dage og død hans elskede kone, delte hun oplysninger om stedet for nedgravning af skuespilleren. Fra det blev kendt, at blev begravet Vyacheslav Bogatyrev (et foto af monumentet nedenfor) på Tairovskom kirkegård i Odessa.

Som anerkendt hans kone, picking up et billede af monumentet, er de pårørende, ikke et øjeblik med at vælge kortet fra den skole, hvor Bogatyrev i Naval uniform. Gennem denne kunst Vyacheslav for fans vil det være let at finde hans grav, fordi et monument til at se på dem lidt voksen, men stadig den samme Shura Eraser fra "Secret af fairway."

Vyacheslav Bogatyrev var udmåle en hel del år - han har ikke levet tredive. Men denne mand var i stand til at opnå det formål, som nogle små og århundreder. Mens hans filmografi er kun én arbejde, men mange seere husker ham stadig, og tale med respekt om den fungerende arbejde Bogatyrev. De, der var heldige nok til at være personligt bekendt med det, tale om kunstneren som en meget ydmyg, oprigtig og utrolig lydhør person.

Nogle fans med beklagelse, at intet Vyacheslav ikke sprang på chancen for at lave en film karriere. Men hvis man ser på hans valg, på den anden side, det synes ikke sådan en fejl. Efter Bogatyrev formået at leve et sådant liv bare den måde, han ønskede, at gøre ting, du elsker, omgivet af familie og kære - men ikke denne sande lykke?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.