ComputereUdstyr

Bundkort Asus P5LD2: karakteristika for processorer og forbindelse

Specifikationer, egenskaber og specifikationer af bundkort Asus P5LD2 vil blive diskuteret i detaljer i tilbuddet til din opmærksomhed et overblik materiale. Som det vil blive beskrevet i forbindelse med edb-produkter til andre pc-komponenter er givet af ejerne.

Kort om denne vare

Væsentlige Asus P5LD2 - en hel serie af bundkort. Men det er fordi chipset og socket dem ens, og sådanne sikkert signifikante forskelle mellem dem. Den mest avancerede version af dette bundkort blev udpeget et kodeord DELUXE. Mere beskedne versioner blive markeret som VM, SE, VM-DH og VM-SE.

Det chipset af bundkortet

Som med de fleste beslutninger på det tidspunkt, Asus P5LD2 baseret på 2-komponent chipsæt, som består af en nord og syd broer. Den første af disse var "Intel R945", og den anden - ICH7R fra alle af samme selskab "Intel". Et vigtigt element i kølesystemet af denne familie af produkter har været det faktum, at de er udstyret med passiv køling. Større køler blev installeret på den nordlige bro, og små - mod syd. This konstruktive løsninger var mere end tilstrækkelige til stabil og pålidelig drift af computersystemet. Men støjniveauet på bekostning af denne opløsning blev holdt på et acceptabelt niveau.

socket

Enhver gebyr Asus P5LD2 baseret på processoren sokkel 775. Disse løsninger gør det muligt at indstille både single-core CPU og dual-core processorer. Men de 4-core chips om de var på platformen, men på grund af de restriktioner, som "BIOS" kunne ikke installeres i sådanne bundkort.

processorer

Den imponerende liste over understøttede chip løsninger Asus P5LD2 familie. Processorer følgende modifikationer kan installeres i bundkort i denne serie:

 • "Pentium 4" med en regneenhed og med 533/800/1066 MHz.

 • To-komponent "Pentium D" og "E Pentium" frekvenser 800/1066 MHz systembus.

 • Dobbelt "Celeron D" med systembussen frekvens på 533 MHz.

 • "Cor 2 Duo" med to beregningsmæssige enheder og en frekvens på 1066 MHz systembus. Også med de samme egenskaber opretholdes chips "Cor 2 Extreme".

Separat, skal det bemærkes, at mere effektive løsninger baseret på en central behandlingsenhed med 2 computer moduler kan installeres med et bundkortet kun efter opdateringen "BIOS". Hvis denne procedure ikke udfører, kan du have problemer med definitionen af CPU-modellen.

grafik

For at gennemføre denne familie grafik bundkort det var udstyret med en enkelt slot PCI Express x16. Derfor indstille en pc blot to video acceleratorer umuligt. Men tilstedeværelsen af netop sådan en slot giver mulighed for sådanne edb-systemer til at installere selv moderne grafikkort, for eksempel, Ge force 970. Men spørgsmålet om hensigtsmæssighed, dog forbliver åbent. Når du installerer sådan en avanceret grafikløsning resterende komponenter i computeren systemet vil ikke tillade det at nå sit fulde potentiale.

RAM

Alle bundkort i denne serie blev foretaget i ATX-format. Som et resultat, er de udstyret med fire slots til hukommelsesmoduler. I dette tilfælde kun DDR2 frekvenser 400, 533 og 667 MHz kan anvendes. Anden chip computer produkter af denne familie er, at opretholdt en 2-kanals-tilstand. Det vil sige, er disse bundkort fokuseret på anvendelsen af kun 2 RAM-moduler og øger dermed niveau af ydeevne. Det er mere korrekt i et sådant computersystem til at bruge 2 modul 1 GB end én, men 2 GB. Dette vil tillade, i praksis, andre identiske komponenter til at få 10-15 procent højere ydeevne. Den maksimale mængde RAM, der kan løses sådan bundkort, er lig med 4 GB.

grænseflader

En imponerende sæt grænseflader er implementeret i Asus P5LD2 familie af produkter. karakteristika de har i denne henseende, er som følger:

 • Slots PCI - 3pc.

 • Slots PCI Express x1 - 3pc.

 • IDE porte til tilslutning af harddiske og cd - rom - 2 stk ,.
  men i det samlede antal af sådanne indretninger kan være lig med 4.

 • SATA-porte til tilslutning til cd-rom-computersystem og harddisk - 4 stk.

 • Lydkort baseret på Realtek ALC882 chippen er integreret i bundkortet, og som et resultat, der er audio porte på bundkortet til højttaler og mikrofon.

 • Også der på moderen bord netværk Ethernet-port, hardware-baserede kapaciteter, som giver Marvell 88E8053 chip.

 • For tilslutning af ydre enheder billede 2 PS / 2 porte. også
  der er en COM-port og en af de LPT-port.

 • Antallet af porte på bundkortet Universal Serial Bus 2 er 4. Ekstra USB-port kan være udgang til bagsiden af kabinettet gennem den særlige udvidelse rem.

tilslutning

20-polet stik, som har en øverste række nummereret fra venstre til højre fra 1 til 10, og den nedre - fra 11 til 20, frontpanelet er i den til højre på en bundkort Asus P5LD2 serien. Tilslutning frontpanelet er vist i tabel 1.

Tabel 1: Slut frontpanelet i en serie af bundkort Asus P5LD2.

№ p / p navn

kontakter

1.

PLED - indikation af effekt på bundkortet.

1 (PLED +), 2 (fri), 3 (PLED-).

2.

SPEAKER - Tilslutning systemets dynamik til lyd indikation af mulige fejl i computersystemet.

7 (+ 5V) 8 (fri), 9 (fri), 10 (aktiv udbytte).

3.

IDE_LED - Harddisklampe indikator.

11 (+ 5V), 12 (aktiv udbytte).

4.

PWRSW - PC afbryderknappen.

16 (+ 5V), 17 (input).

5.

RESET - akut genstart af computersystemet.

19 (+ 5V), 20 (input).

Bemærk: Alle strømledningerne på frontpanelet af systemet sagen er altid den samme farve - hvid. De øvrige tråde af en anden farve.

anmeldelser

Enhver bundkort Asus P5LD2 - denne gennemprøvet løsning. Selvfølgelig, nu er hans præstation sikkert lader meget tilbage at ønske. Det alvorligste problem i sådanne edb-systemer vil ikke fungere korrekt. Det er den mest krævende og legetøj, grafik og andre krævende applikationer til PC hardware ressourcer. Men for simple opgaver såsom web-surfing, kontorpakker og uhøjtidelige legetøj, vil deres computerressourcer være præcis nok. Anmeldelser udsender også høj pålidelighed af personlige computere. På tidspunktet for denne serie af produkter det niveau af funktionalitet, de havde en af de bedste. Nu er det ikke længere nok til at skabe en god computersystem. Blandt andre fordele ved den pc, du ønsker at vælge et lavt niveau af støj under drift: trods alt, et passivt kølesystem baseret på to Aluminiumskølerne bundkort gør sig gældende.

resultater

Series bundkort fra Asus P5LD2 i 2006-2008 lov til at indsamle reelle ydeevne på din pc, der kan håndtere en bred vifte af opgaver. I denne imponerende liste over ændringer af dette produkt giver dig mulighed for at vælge den løsning, der er ideel for de finansielle kapaciteter af en bestemt køber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.