FinanserForsikring

Retur CTP, når de sælger en bil: ansøgningsmaterialet

De stigende udgifter til CTP opfordrer ejere til at sælge en bil, returnere den ubrugte del af forsikring. Avalanche spørgsmål falder på specialiserede fora og de officielle hjemmesider af forsikringsselskaberne. Seneste modvilligt kommentere dette emne, og endnu mere tilbageholdende med at give råd. Retur CTP i salget af bilen, selvfølgelig muligt, men der er en række funktioner, der letter proceduren overholdes.

Standarder og regler

For at vende tilbage CTP i salget af bilen bør være styret af følgende dokumenter:

 • FZ, dateret 25.04.02, som ændret ved 05,2016 "On lovpligtig forsikring for ansvarsforsikring af bilejere" (artikel 10);
 • Obligatoriske regler, som Central Bank of Den Russiske Føderation og statutten for Bank Rusland (№ 431).

Og et par uforanderlige sandheder:

 • På fornyelsen af køretøjet fra den nye ejer har kun ti dage.
 • Sælger TC er forpligtet til at underrette forsikringsselskabet for salget perfekt aftale.
 • Bestemmelser om lovpligtige TPL forsikring (punkt 1.9) meddeler kunderne i forsikringsselskaber, at ændringen af køretøjet eller forsikringsselskabet ikke leveres i CTP. Det vil sige, under de ovennævnte omstændigheder, forsikringsaftalen ophører med at sagsanlæg. Og dette er grundlaget for tilbagebetaling af CTP på en bil til salg.
 • Forsikring refusion, vil uanset om de var i tilfælde af opsigelse af kontrakten ikke tælle.
 • Dokumenter, der bekræfter ændringen af ejeren af køretøjet, at præsentationen af forsikringsselskabet er påkrævet.
 • Kontrakten, som bestod af transport af køretøjet til stedet for registrering, kan du ikke annullere.
 • Du kan opsige kontrakten, hvis den er indgået for året.

Kom godt i gang

Obligatorisk Return salget af bilen, hvis der er god grund til at etablerede regler CTP, præmis 33.

Retur ubrugte mængde forsikring for UK er meget uheldigt. Derfor eksperter anbefaler at søge hjælp hos advokater. Proceduren kræver et bestemt sæt af dokumenter. En af dem - erklæringen. Skriver hans ansigt, indgår en kontrakt med et forsikringsselskab. Ansøgningsskemaet er ingen fast mønster. Derfor hver forsikringsselskab tilbyder sine udviklet formular. Men generelt om tilbagebetaling CTP ved salg af bilen indeholder følgende oplysninger: pasoplysninger af den forsikrede, data på det forsikrede køretøj, forsikringsaftalen nummer. Et særligt punkt er en indikation af de grunde til ophør af forsikringen. Yderligere detaljer vil være nødvendigt for overførsel af midler (bank navn, BIC, foran, korrespondent og anfordringskonti og så videre.).

Kroppen består af anmodningen om ophævelse af kontrakten for forsikring på grund af salget af køretøjets anvendelse, og som et resultat, et ejerskifte. Endvidere skal andrageren specificere de to beløb, der ikke havde tid til at bruge, og som er registreret i form af præmier. Det ender med en erklæring anmoder om en restitution for de ovennævnte oplysninger.

Hver ansøgning skal være registreret som et indgående dokument. Avtoyuristy anbefales at udstede en kopi af den udfyldte ansøgningsskema, med stavet indgående nummer og dato for optagelse. Du kan henvende sig personligt, og kan registreres brev med posten Rusland. I så fald skal du bede om en kvittering og at foretage en detaljeret opgørelse over de vedlagte dokumenter. Den anden mulighed er især nyttigt, hvis dokumenterne ikke modtages på kontoret.

Hvis programmet ikke tager

Tilfælde af svigt af modtagelsen af ansøgningen og en pakke af dokumenter om tilbagebetaling af forsikring. Ledere sende kunder til hovedkontoret: de er lidt ligesom, er ikke autoriseret til at gøre det. Dette er ikke sandt. For opsigelse af kontrakten - det er en af simple procedurer, som skal være i ethvert kontor for forsikringsselskabet. Uanset om det er regional, barn eller nogen anden.

Dokumenter til CTP afkast, når de sælger en bil

De er traditionelt opdelt i to dele. En af dem - det grundlæggende, der kræves i ethvert forsikringsselskab, uanset årsagen til opsigelsen af kontrakten. Den anden viser og bekræfter, at afkastkravet CTP, når de sælger en bil.

Basisdelen omfatter følgende dokumenter:

 • originalen og en notarized kopi af passet af klienten, udføre kontrakten;
 • en forsikring, der vil blive lukket (kun den originale, er det ønskeligt at efterlade en kopi af sig selv, som kan være nødvendige for retssagen);
 • kvittering eller elektronisk dokument, der bekræfter betaling af CTP;
 • bankoplysninger og konto, som en tilbagebetaling (trin med kontanter tilladt) vil blive produceret.

Listen over dokumenter, der bekræfter salg af køretøjet, kan findes i de fleste af forsikringsselskabet. Men som regel er det:

 • Hjælp-konto (hvis der er et salg proces);
 • Titel med en registrering af ejerskifte og en registreret købsaftale.

Datoen for tilbagelevering af forsikringspræmien på ansvarsforsikringspræmier bilsalg vil blive betragtet datoen for indgivelse af dokumenter.

Apropos TCP. Kræv sin oprindelige eller en kopi af IC Manageren har ingen ret. Lovgivning, er salget af køretøjet bekræftet af købsaftalen.

vilkår

Retur motorkøretøjsansvarsforsikringer om salg af bilen tager et par hverdage. Hvert selskab bringer denne information til kunden i slutningen af modtagelse af dokumenter.

Men den britiske kunde bør vide, at stort set alle procedure udført af en bestemt forsikringsselskab kan ikke overstige 14 dage. Denne norm er anført i afsnit 34. CTP forordning. Ellers de sanktioner pålagt af Storbritannien, og refusionsbeløbet vil blive øget ved at tildele sanktioner. Hvis forsikringsselskabet forsinker sin afgørelse, kan kunden indsende en skriftlig klage til Central Bank of Den Russiske Føderation (personligt eller via hjemmesiden) i Motorkoeretoejsforsikring Union eller med et krav til domstolen (på det sted, hjemsted SC). Retten er meget langsom overvejer sådanne tilfælde, så avtoyuristy anbefale at starte med centralbanken.

I sjældne tilfælde kan SC nægter at tilbagebetale af CTP på en bil til salg. Dette kan påvirke en række specifikke omstændigheder.

bilejere, skyndte hurtigt at sælge dem, har brug for at forstå, at hvis du vender tilbage til tidspunktet for udbetalingen af ejeren har ændret sig, så de penge vil få det allerede. Avtoyuristy anbefaler, at du først løse alle problemer med forsikringsselskabet, og derefter udføre køretøjet til den nye ejer.

Men for denne lov givet kun ti dage. Der er al mulig grund til ikke at fange, derfor er erfarne bilister rådes til at tage den nye ejer en kvittering for tilbagelevering af kompensation for CTP, og passer det ind i politik.

Afkast er lavet ikke kun på forsikringstageren

Få det resterende beløb værdien af den politik, den kan forsikringsgiveren endvidere:

 • forsikret arving anerkendt af en notar;
 • den juridiske repræsentant for forsikringsselskabet;
 • den juridiske repræsentant for ejeren;
 • arving til ejeren af køretøjet, en anerkendt notar.

Repræsentanter er nødvendige for at anvende for tilbagelevering af CTP foreliggende generel fuldmagt. Og der skal være et punkt for at fastsætte muligheden for monetære transaktioner.

Formlen for beregning af tilbagebetaling

På internettet er der mange steder, der tilbyder en hurtig beregning af omkostningerne ved ubrugte CTP. Men du kan gøre det manuelt. Der er den officielle formel.

Det ser således ud:

D = (P - 23%) x (H ː 12), hvor:

 • 23% - den normale sats Storbritannien (indebærer visse udgifter forsikringsselskabet);
 • N - antallet af hele måneder inden udløbet af forsikringsaftalen;
 • P - fulde omkostninger ved denne politik;
 • D - restitutionsbeløbet.

Renten bestemmes af dekretet af Central Bank of Den Russiske Føderation. De er som følger.

forsikringsselskabets omkostninger omfatter 3% af bidragene til SAR. For hvad? Dette beløb overføres til reserven konti, hvorfra erstatningen udbetales. Desuden 2% - det nuværende reserve, og en - garanteret.

20% forbliver i virksomheden. De går på driftsomkostninger og vedligeholdelse af kundens forhold. Dette omfatter den forsikrede service, vedligeholdelse af forsikring, dets fremstilling, bruge forskellige teknikker, medarbejder lønninger, forbereder dokumenter og så videre.

Det er grundlaget for beregningen er de resterende 77%.

Datoen for henvisningen er datoen for cirkulation af den forsikrede i virksomheden kontor. Det ideelle anses for at være datoen for underskrivelsen af købsaftalen.

Avtoyuristy Board forsøgsvis holde uafhængige beregninger, så i tilfælde af svig af forsikringsselskabet til at sagsøge.

En lille sidespring

Lovligt ingen steder , der skal fastlægges de mest 23%. For eksempel, afkastet på salget af ansvarsforsikringens bil "Rosgosstrakh" bekræfter, at der er en "gensidig aftale" mellem parterne. Under alle omstændigheder er situationen nervøs. Nu omkring 20% går til god forretningsskik af forsikringsselskabet. Hvis forsikringsaftalen ikke opsiges tidligt, fra forsikringsselskabet tager disse procenter? Efter at have tilbragt alle af samme slags? Det vil sige, det er ikke klare grunde til opladning af interesse ved opsigelse. Spørgsmålet hænger i luften. Hvis en stor del af sine egne beregninger, giver det mening, styret af artikel 958 i den civile retsplejelov og punkt 34 i Rettens CTP, for at løse en retssag i retten og kræve at inddrive de midler, der betales for den politik, uden at tage hensyn til de 20% skal betales.

Mærkeligt nok, de fleste af disse påstande er løst af retten er positiv, da (se ovenfor) loven ikke giver klare retningslinjer for tilbageholdelse af forsikringsselskaber 23%.

Du bliver nødt til at betale staten gebyr. Men udfærdiger ansøgningen om tilbagebetaling ansvarsforsikringens politik om salg af køretøjet, skal udfyldes og opkrævning af en registreringsafgift.

"Ingosstrakh" tilbyder sine ordning

Kunder der har forsikret motor ansvar i Det Forenede Kongerige "Ingosstrakh", først rapporteret om hans hensigter på telefonen. leder afklarer situationen og give råd, herunder om en pakke af nødvendige dokumenter for opsigelsen. Når de er klar, forsikringsselskabet kommer til det nærmeste kontor, udfylder et ansøgningsskema, som beskriver årsagen til opsigelsen og specificerer detaljerne for tilbagebetaling af udgifterne til politik.

Hvis nægtede, hvorfor?

Typisk, det er den nyeste behandling for CTP beregning afkast, når de sælger en bil. Hvis datoen for købet af køretøjet har været mere end 60 dage, forsikringsselskabet har ret til at afvise. Her må vi konstatere, at forsikringsselskabet ikke vil foretage beregning fra datoen for salget af bilen, og efter datoen for det selskab, der har udstedt politik.

Også forsikringsselskabet nægter at betale i tilfælde af salg af biler på generel fuldmagt. For den juridiske ejer af køretøjet er uændret.

interessante nuancer

Nogle forsikringsselskaber tilbyder at saldoen af den nye ansvarsforsikringens politik. Dette spørgsmål har ret til at afgøre klienten.

Har jeg brug for en bonus?

Men under alle omstændigheder, advokater opmærksomme på bilister på en sådan funktion som MSC. Dette forhold af bonus-malus, opkræves for sikker kørsel. Dette sker først i slutningen af det forsikringsår. Og som du ved, MSC er, jo mere rabat venter på den forsikrede, når de køber en ny politik.

Men i tilfælde af tidlig opsigelse af CTP kontrakt, uanset af hvilken grund, koefficienten af bonus-malus er ikke opladet. Derfor er det værd at overveje. Måske, hvis inden udgangen af politikken forbliver to eller tre måneder, så er det bedre at holde gældende kontrakt og giv dig selv (ingen offensiv på vej) en rabat i form af øget KBM.

Kan jeg spare penge?

Obligatorisk Retur forsikring, når de sælger en bil kan ikke køre (og samtidig opretholde 23% øremærket SC). Hvis der er tillid til køberen, CTP simpelthen genudgivet, og returnerer ubrugte forsikring ny ejer. For dette er en skriftlig aftale mellem den gamle og den nye ejer for returnering af et bestemt beløb. Det er certificeret af en notar. Du kan gå den anden vej og løse indførelsen af den nye ejer til den nuværende ansvarsforsikring politisk værktøj som en særskilt post i købsaftalen. Køberen i dette tilfælde skrev en erklæring, hvori han anmoder om at gøre det til en konkret politik.

Og ved den måde, forsikringsselskabet har ingen ret til at stille yderligere fradrag, hvis betalinger er blevet udpeget i henhold til policen for forsikring begivenhed.

Og endelig,

Den russiske Union of Auto forsikringsselskaber advarer bilejere, deres salg. Det er kendt allerede tilfælde af svig, nye bilejere formår at returnere den ubrugte forsikring (betalt af den tidligere forsikringsgiver) selv. Derfor trækker med papirarbejdet i Storbritannien kan ikke være!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.