LovStat og lov

Artikel 382 i den civile retsplejelov. Grunde og procedure for kreditors rettigheder til en anden person

I dag er den rigtige - er den øverste regulator af sociale relationer i samfundet. Det har indarbejdet de centrale funktioner, som ikke var tilgængelige i en hvilken som helst anden kendt mand koordinatorer. Det skal bemærkes, at retsstaten, er der ikke altid.

I første omgang, forholdet mellem de mennesker styret af vold, religion og ideologi. Men over tid, viste alle de øjeblikke hans fuldstændige ineffektivitet, fordi kun strækker sig til et begrænset udvalg af emner. Til gengæld erhvervet ret til det højeste niveau af popularitet på grund af sin arbitragemuligheder. Den nederste linje er, at det er relativt fleksibel struktur. I øjeblikket loven tillader det at trænge stort set alle områder af den menneskelige eksistens. Sammen præsenteret faktorer førte til hektiske udvikling af retspraksis i hele verden.

Til dato, de juridiske regler for stort set alle forhold. Mest tydeligt er dette faktum vist i aftalerne - aftaler mellem de forskellige aktører. Der er endda en separat delsektor - aftaleret. Indenfor det er der masser af temmelig interessante institutioner, hvoraf den ene er en overdragelse. I et enkelt sprog, dette udtryk refererer til overgangen af kreditors rettigheder til andre personer. Action Instituttet er udstyret med en række funktioner, der er præsenteret i artiklen 382 i den civile retsplejelov.

Civilretten: konceptet, funktioner

Instituttet er en del af opgaven for civilretten. Denne videnskab og gren af loven er en af de ældste dato. Den nederste linje er, at det civile område af regulering dukkede op i det gamle Rom. Selvfølgelig, i disse dage, blev branchen givet andre egenskaber, end i dag. Ikke desto mindre er civilretten i det gamle Rom og moderne tider både i nogle aspekter. For eksempel blev den nævnte opgave kendt på alle tidspunkter. Det skal bemærkes, at den juridiske branche har mange unikke funktioner. For eksempel har det en særlig funktion i fuld ligestilling af juridiske emner. De er udstyret med nøjagtig de samme rettigheder og forpligtelser. Derfor er den juridiske status for hver emne er næsten den samme. Desuden er civilretten kendetegnet ved tilstedeværelsen af skønsmæssige metode til love og bestemmelser. I andre retsområder han ikke så udtrykke bestemmelse. Således er alle de øjeblikke karakterisere civilret og institutioner ejet af det.

Hvad det kaldes af opgaven?

Artikel 382 i den borgerlige lovbog, som tidligere angivet, præsenteres forholdsvis almindelige funktioner i dag civil juridisk institution. I denne opgave - det er et rent videnskabeligt navn, der ikke kan findes i den juridiske fortolkning. Den regulatoriske og juridiske muligheder Institute er en overgang kreditors rettigheder til andre fag. I dette tilfælde et logisk spørgsmål opstår om, hvad opgaven er omhandlet i artikel 382 i den civile retsplejelov. Ifølge de fleste af den klassiske teori, præsenteret af Institut er den faktiske overdragelse af rettigheder til at kræve noget, der bekræftes af den tilsvarende dokument. Det skal bemærkes, at art. 382 i den civile retsplejelov etablerer en lidt anden, forskellig fra den klassiske, juridiske struktur. retsstaten fortæller os om kontraktforholdet. Standarden opgave tillader overdragelse af ikke kun rettigheder, men også ejendom.

Hvor fundet cession?

På trods af, at instituttet præsenteres rent civilretten, kan dets analoger findes i andre retsområder. Det mest slående eksempel er overdragelse af rettigheder i international ret. Her er det en indrømmelse til det område af en stat til en anden, hvilket bekræftes af den relevante aftale. Men for at forstå de funktioner forelagt af instituttet, er det nødvendigt at overveje de centrale punkter Art. 382 i den civile retsplejelov. Efter alt, det indeholder alle de nødvendige erklæringer om overdragelse af rettigheder krav fra kreditor.

Artikel 382 i den borgerlige lovbog: opgave

Den tilsvarende sats for Den Russiske Føderation civillovbog indeholder en udtømmende række udsagn i størrelsesordenen kreditors rettigheder til andre personer. I dette tilfælde taler vi om de øjeblikke, hvor erhververen ikke tidligere har deltaget i kontraktforholdet. Men på grund af visse omstændigheder, blev den nye kreditor, han. Alle disse aspekter er beskrevet i teknikken. 382 i den civile retsplejelov. Den består af 4 dele. I hver af dem underskrev erklæringer om anvendelsen af instituttet og dets konsekvenser. Det skal også bemærkes, at ovenstående norm af lovgivning underskrevet nogle debitorer rettigheder.

basen opgave

Det skal bemærkes, at enhver juridisk institution fungerer kun ved tilstedeværelse af visse funktioner. Disse er basen. Det er nødvendigt, at der findes visse faktorer for gennemførelsen af opgaven. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at forstå, hvad overgangen af kravet. Instituttet skal forstås som den kendsgerning, at overførslen til at kræve tilfredshed debitor, der opstod på baggrund af en konkret kontrakt, ikke den oprindelige kreditor og en anden person. En vigtig årsag til anvendelsen af direkte opgave er enighed mellem debitor og kreditor. I dette tilfælde er den omstændighed af overdragelse af rettigheder som en juridisk udpeget formular. Typisk er opgaven gjort overdragelse af kravet. Der er også øjeblikke, hvor opgaven udføres på grundlag af de lovgivningsmæssige baser. Det skal bemærkes, at n. 2 spsk. 382 i den civile retsplejelov siger om muligheden for overdragelse af rettigheder uanset debitors samtykke eller uenighed.

Legitime grund af kreditors rettigheder

Som vi tidligere påpeget, er der nogle øjeblikke, hvor der er en overdragelse af juridiske grunde. Blandt disse er:

  • universalsuccession;
  • oversættelse af kreditors rettigheder på grundlag af en retsafgørelse;
  • overførsel af kravene rettigheder, hvis forpligtelsen er afladet garant, der ikke er debitor i visse henseender.

Selvfølgelig er der også andre problemer, der lovgiveren fastsætter og som er grundlaget for overførsel af krav rettigheder.

Hvilke muligheder kan give?

Præsenteret Art. 382 i den civile retsplejelov "opgave" giver ikke udsagn om objektet i forhold til, at overdragelsen kan gennemføres. I mellemtiden kan flytningen være stort set alle tsivilisticheskoy lov. I dette tilfælde er undtagelsen er muligt, hvilket er uløseligt forbundet med den person bestemt person. For eksempel kan en kreditor ikke erstattes i et forhold på efterspørgslen underholdsbidrag, skader mv

Artikel 382 i den borgerlige lovbog: de samlere og deres plads i Assignment

Bestemmelserne i de nævnte retsregler ordineret øjeblikke for placeringen af kunstnere og det faktum, at salget af deres gæld. Men på dette punkt er der en vis specificitet. For eksempel, artikel 382, afsnit 2, at de direkte betegnelse forbud indrømmelser i aftalen dække jorden for den fremtidige anerkendelse af kreditors rettigheder ugyldige. Men i de samme punkt, at sådanne regler ikke har en hindring for salg af gældsforpligtelser i overensstemmelse med reglerne i insolvens eller tvangsfuldbyrdelse lovgivning. Således positionen af den faktiske fordringshavere temmelig udførligt beskrevet i normer af loven.

Gunstige øjeblikke for debitorer

Således, art. 382 i den civile retsplejelov, til bemærkningerne tidligere, fastsætter bestemmelser for overdragelsen af rettighederne for kreditor krav mod andre parter. I dette tilfælde, præmis 3 og 4 for de normer, der er etableret ordninger, som sikrer ekstra muligheder for skyldneren relationer, som erstattede den anmodende part. For eksempel, den enhed, på hvis skuldre hviler forpligtelsen til at blive informeret om tildeling af virkeligheden. Hvis det ikke var, så enhver form for krav fra debitor fjernet, hvis han udførte dem foran den oprindelige kreditor. Det vil sige, før den officielle meddelelse, kan det ikke samarbejde med det nye parti kræver alle.

Ingen mindre vigtige bestemmelser findes i del 4 i artikel 382 i den civile retsplejelov. Der er forudsat punkter, hvorefter gamle og nye kreditorer bære en forpligtelse til at kompensere eventuelle omkostninger til debitor, hvis en sådan opstået på grund af overdragelse. Således er disse bestemmelser i høj grad udvide den juridiske status for debitor i den passende forhold, der illustrerer princippet om lighed mellem parterne i civilretten. Deres tilstedeværelse virker som en meget positiv faktor. Som det viser effektiviteten af de vigtigste bestemmelser i industrien og hele retssystemet i Den Russiske Føderation.

konklusion

Således har vi de vigtigste grunde og proceduren for kreditors rettigheder er blevet tildelt til en anden person. Denne institution er en af de mest populære i moderne civilret på grund af deres unikke og relativ lethed. Det vigtigste er, at i løbet af dets brug folk ikke misbruger deres evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.