Hjem og familieFaderskab

En god far: den vigtigste karakteristika, funktioner og praktiske råd

Hos kvinder, det moderinstinkt lagt ved fødslen. Som barn, er de viser deres omsorg og hengivenhed for dukker, dyr, yngre brødre og søstre. Tager deres barns hånd, de instinktivt føler alle hans behov. Hvis du taler om sådan en kategori som "en god far", der ikke hver mand kan betragtes som sådan. For de stærkere køn barnet - det er absolut tilfreds. Men mange kan forholde sig til rollen som paven let. Heldigvis kan alt (og endda forældreskab) skal læres.

Hvorfor er det vigtigt at være en god far?

I dagens verden er det vigtigt at være en god far til sin søn eller datter. Desværre, livet er ikke altid positivt gælder ikke kun for voksne, men også til børn. Pave - er den vigtigste forsvarsspiller, der kan beskytte dit barn fra alle de uretfærdigheder og farer, der lurer rundt. Desuden skal den forælder give deres barn en uvurderlig erfaring til at hjælpe dig selv overvinde forhindringer.

Hvem er en god far? Først og fremmest den, der lærer barnet at leve. Lær at skelne mellem godt og dårligt, rigtigt og forkert. Desværre, børnene, berøvet faderlig kærlighed, ofte rullede fra den rette vej ved at kontakte den forkerte publikum, revet med af alkohol og andre former for afhængighed. Selvfølgelig betyder tilstedeværelsen af en række gode pave ikke garantere lykke, men denne person vil være i stand til at advare og beskytte dit barn fra fejl.

Hvad forhindrer at være en god far?

Desværre, mændene, som vi kan sige: "Det er - en god far!" - ikke så meget. Især når det kommer til unge fædre, der selv stadig kunne betragtes som børn. Den væsentligste årsag - det er frygten for faderskab. Ægteskab og fødsel af børn var mænd ende af et frit liv. Desuden skal barnet holdes ansvarlig. Og fordi mange fædre foretrækker at holde sig til den forældede teori, at uddannelsen af barnet skal være engageret i moderen.

En anden grund, som kan forhindre, at manden til at komme i kontakt med barnet - det er bedsteforældre og andre slægtninge. Ønsket om at hjælpe en ung familie i opdragelsen af et barn er helt sikkert værdifuldt. Men for at realisere sit værd, når der er en objektiv nødvendighed. Ellers er unge forældre (især fædre) miste en følelse af ansvar for deres barn.

Og selvfølgelig, på min fars kvalitet ofte påvirker den psykologiske stemning i familien. Den uenighed mellem mand og kone ofte påvirker forholdet til barnet. Men det er vigtigt at forstå, at en god far - ikke nødvendigvis den, der bor i familien. Dette er manden, der tager sig af barnet og viser interesse for ham, uanset livets omstændigheder.

Nøglefunktioner

Før eller senere, mange mænd begynder at tænke over, hvordan du bliver en bedre far og en god far. I dette tilfælde er det vigtigt at lytte til din indre stemme, der ikke er baseret på fælles standarder og idealer biografen. Alligevel er der en række centrale egenskaber, der skal opfyldes af alle forældre:

 • uselvisk kærlighed til deres børn, uanset omstændighederne i livet;
 • åbenhed over for dialog og vilje til at dele med børn af deres livserfaringer;
 • skal udføres med børnene så meget som muligt, fordi hverken penge eller gaver er ingen erstatning for sin fars opmærksomhed;
 • vedholdenhed og tålmodighed, selv om børnene er lunefuld og nægtede at lytte;
 • du skal være et godt eksempel for deres børn;
 • du skal ikke være alt for alvorligt i forbindelse med børnene, som bør altid være et sjovt sted;
 • evnen til at give børn med alt nødvendigt for et fuldt liv;
 • konstant selvstændig forbedring og personlig vækst, der vil åbne op for nye muligheder, ikke kun for sin far, men også for børn.

Da børn er så gode fædre

Hvis du ikke ved, hvordan man kan være en god far, ikke går til råds til voksne. Det er bedst at besvare dette spørgsmål børnene selv. Så børnene er følgende kvaliteter ideelle pave:

 • Manden med den gyldne hænder, der altid vil være i stand til at løse legetøjet og ordne alt i huset;
 • Det moderne menneske er ikke fikseret på konservative synspunkter (skal du trofast gælde for alle de modetrends, der ønsker at følge dine børn);
 • Det kan altid juble ikke kun barnet, men hele familien, og en hvilken som helst problemer med at tegne en joke;
 • Han tror på evne deres børn og støtte dem på alle mulige måder på vejen til succes;
 • er ikke primært en streng forælder, som en trofast og pålidelig ven, som du kan henvende sig til for hjælp, selv i de mest delikate situationer;
 • respektfuld og venlig mod sin kone (selv om de ikke har levet sammen);
 • Du kan altid sætte hus i orden uden at ty til vold og skrig;
 • opfylde løfter og giver ikke falske forhåbninger;
 • Alle hans handlinger er rettet mod at opfylde de interesser og familiens behov;
 • kan give værdifuld rådgivning i enhver situation.

Hvordan man bliver en god far - praktiske anbefalinger

Forsøger at blive en værdig far til sit barn, mange mænd strække ud til yderligheder, at følge de standarder og meningsløs råd af andre. Hvis du ikke er sikker på den korrekte handling, der fortæller dig dit hjerte, er det bedre at henvende sig til rådgivning af psykologer, der fokuserer på følgende punkter:

 • Lad idé at blive den bedste. Ikke så vigtigt at være i stand til at skifte bleer og indsamle konstruktøren som evnen til at skabe en varm familie atmosfære.
 • Må ikke fokusere på barnet. Efter sin ankomst, skal du til at leve på samme måde som før fortsætte. Selvfølgelig vil barnet bringe ind i dit liv hver dag deres justeringer, dog skal du ikke hengive sig sådanne fornøjelser, som at gå i teatret, en fritid tur, osv Hvis du har et godt humør, da kommunikationen vil være meget nemmere med et barn.
 • Du må ikke flytte hele byrden med at passe barnet på moderen. Mindst et par gange om ugen for at være alene med barnet, hvilket giver sin kone en privat tid for sammenkomster med venner og shopping. Så du vil være i stand til at etablere personlig kontakt med krummer og etablere en sund atmosfære i familien.
 • Prøv at huske detaljerne i sin barndom - hvad du kan lide og hvad der manglede. Prøv at skabe den perfekte, efter din mening, at betingelserne for barnet.
 • I intet tilfælde ikke ty til fysisk misbrug i familien. Selv engang snublede, vil en god far i øjnene på barnet blive en familie tyran.
 • Aldrig lytte til andre råd (især hvis du ikke spørge andre folks meninger). Hver familie og hvert barn er unikt. Nurture børn, styret af deres indre instinkter.
 • Barndom går utroligt hurtigt, men fordi de fleste tid, tilbringer med dit barn hver fri minut.

Godt far til en dreng

I uddannelsen af drengen, måske den vigtigste rolle spilles af en god far. Funktioner, at forældre bør have følgende:

 • evnen til at sige "nej" til at udpege grænserne for hvad der er tilladt;
 • evnen til at stille krav og at stimulere deres ubetingede gennemførelse;
 • beskytte sin søn, glem ikke, at de voksne i hans øjne skal respekteres;
 • ikke gør dig selv en afgud, fordi du er en simpel person, der kan begå fejl;
 • i fremtiden at blive en god far, et barn fra barndom bør forstå værdien af familien, hvilket er vigtigt at vise, med et godt eksempel;
 • Være en rigtig mand, men ikke overdrive det.

Godt far til piger

Mange mænd spekulerer hvordan du bliver en god far til sin søn. Og datteren, til gengæld har brug for en kærlig far. På trods af, at den vigtigste værdi i uddannelse af piger blev trukket tilbage mødre, nogle gange far kan spille en afgørende rolle i dannelsen af karakter og udsigterne.

Den vigtigste opgave for en far i datter opdragelse - det er beskyttelse mod alle dårligdomme i verden. Følelse støtte fra paven, vil pigerne være meget lettere at bære livets vanskeligheder og prøvelser. Hertil kommer, at hans far - en slags ideal, som bør baseres datter i at vælge deres liv partner.

Hvordan til at rejse en god far til mand

På trods af at i dagens samfund kvinder arbejder på lige fod med det modsatte køn, er mange mænd stadig styret af resterne af fortiden. Overvejer forældrerollen ansvar kone, de praktisk talt ikke er opmærksomme på deres børn. Ikke desto mindre, smarte kvinder kender nogle metoder, som du kan gøre sin mand en god far:

 • på trods af, at en mand ikke kan være de nødvendige kompetencer i forbindelse med behandlingen børn, bør du aldrig afvise det, og især hvis han tager initiativ;
 • angst på mand antallet af ansvaret for børnepasning (fx badning, madlavning blandinger, lulling, etc.);
 • både alene med barnet kan være mere tilbøjelige til at forlade din far (og i mellemtiden gå til skønhedssalonen eller butik).

Nogle gange er det kvinden spiller en afgørende rolle i udformningen af forbindelserne mellem manden med sine børn. Enhver klog kvinde altid forstå psykologi af hendes mand samt hans frygt for at møde og socialisere med en lille mand. For at holde familien glade og tilfredsstillende, bør en kvinde bare "lære" en mand til at elske sit barn.

Hvordan bliver en ven for barnet

Selvfølgelig er far til barnet er for autoritet. Ikke desto mindre var det venskab mellem børn og forældre kan give meget mere værdifulde pædagogiske fordele. Så for at blive til hans barn er ikke kun en forælder, en sand ven, bør være styret af følgende tips:

 • respektere barnets ønsker og liv stilling, fordi ung alder og uerfarenhed er slet ikke et tegn på dumhed;
 • altid smiler til barnet (selvom du ikke føler godt, du har brug for at finde denne magt);
 • opnå tillid af en søn eller datter, opmærksomt at lytte til hans historier om de glæder og udfordringer, samt at dele deres problemer;
 • Hvis du bruger meget tid på arbejde eller på forretningsrejser, så glem ikke at ringe til børnene, tale med dem om de små ting, også om alvorlige ting;
 • finde fælles passion (sport, arbejde og så videre).

Far - er et arbejde

Faderskab - er hårdt arbejde. Med fremkomsten af en ny mand i familien mennesket til helt at ændre deres livsstil. Den første ændring er, at en betydelig del af dit budget vil gå til at købe det for barnet. Men det vigtigste er, at faderen bliver nødt til helt at gentænke deres måde at leve på. Dette skyldes det faktum, at barnet skal tage et positivt eksempel på deres forældre.

fund

Ethvert barn har brug for en god far. Symptomer, der kan afgøre, om den forælder af denne titel, er tilstrækkeligt talrige. En mand skal tilbringe en enorm mængde af arbejde i forhold til barnet til at være stolt af ham og tage hans eksempel. Dette vil hjælpe dig inderste instinkter, samt psykologisk rådgivning.

Selvfølgelig, alle børn elsker deres forældre, uanset hvor meget deres mangler. Men forholdet bør ikke udelukkende baseres på slægtskab. Child kærlighed skal gøre sig fortjent. Fader i første omgang bør være for din søn eller datters beskyttelse og støtte, en betroet ven, og getter og et stærkt fundament af familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.