Nyheder og SamfundKultur

Maroussia (fulde navn Maria): værdien og skæbne

Næsten hver navnet har sin diminutiv eller forkortet form. Oftest bruges og i hverdagen familie og kære. Denne artikel vil fortælle dig om navnet på Maroussia, udfyld formularen, som - Maria.

oprindelse

Maroussia (fulde navn - Maria) er de hebræiske rødder. Oversætter det som "favorit", "stædig", "bitter" og "fredfyldte". I de slaviske folkeslag den har en "dame" værdi.

Den mest berømte ejer af navnet Maria var mor til Jesus. Det var populært på alle tidspunkter, og nu unge forældre ofte give det til deres nyfødte døtre.

Besvarelse "ja" til spørgsmålet: "Mary og Marussia - ét navn", kan vi konstatere, at nogle gange også henvist til de piger, hvis navn er Marina, men dette er en fejl.

barndom

Navn Maroussia og Mary hører til en meget aktiv og munter pige. Det kan synes, at hun aldrig bliver træt, klar til spil og underholdning til enhver tid. Det er altid i søgelyset, meget omgængelig og munter. Det er nemt at finde fælles sprog med folk i alle aldre.

Maroussia elsker dyr, omsorg for dem, en pige fra sig selv en tidlig alder. Hun er ansvarlig, er det muligt at overlade de yngre medlemmer af familien.

Masha vokser mors assistent, han elsker at være i køkkenet. Men lige så meget tid sammen med sin far, men "mand" Entertainment ikke genkender. Med ham, læser hun en masse, vandre, ride en cykel.

Pige foretrækker mobilspil, ofte engageret i danse.

Skolen har godt, ofte bliver en elev. Hun er disciplineret, klar til at opfylde enhver lærer opgave.

Med klassekammerater relationer er altid godt, men det leder blandt dem Maroussia (fulde navn Maria) bliver aldrig. Skolen har et par venner, men også med dem for at tilmelde dig på college kommunikation stopper.

Hun var ikke vant til at trække sig tilbage eller give op, hvis en undersøgelse vil være et problem, pigen spurgte sine forældre til at ansætte en vejleder. De fleste af disse situationer skyldes udeladelser, da Mary er ofte syg. For at løfte den immunitet, hun skulle gå i for sport og hærdet.

karakter

Når der kommunikeres med Marusya kan ses i hendes træk, som nogle gange modsiger hinanden. Hun er flittig, men på samme tid lunefuld. Klar til selvopofrelse, men egeninteresse sætter i første omgang. Med andre ofte har konflikter på grund af fraværet af pigen en sans for humor.

Maroussia, fulde navn, som - Maria, en meget stædig. Det vil forsvare sit synspunkt til sidstnævnte. I dette tilfælde eventuelle fejl opfattes meget smertefuldt, men længe om dette emne ikke overlever. Ganske hurtigt det begynder forfra.

Masha har en god smag, altid elegant klædt, mænd er konstant opmærksom på det.

Ejeren af dette navn er meget letpåvirkelig, endog andre folks fiaskoer tage til hjerte.

Hun er ikke hævngerrig, uretfærdig tilgive hurtigt, selv hun kan gå til forlig, hvis en person er meget kær hende.

Maria vidste ikke, hvordan man kan snyde, ærlig, selv med fremmede. Hun har en veludviklet intuition, som hjælper hende under beslutningsprocessen.

Ægteskab og familie

Mate Maroussia (fulde navn Maria) vælger meget omhyggeligt, så at tidlig ægteskab , hun ikke er tilbøjelige. Hvis en pige føler, at hun mødte sin mand, så gør han det første bevæger sig.

Hun er den perfekte kone og værtinde. Hendes hus er altid ren, hans familie, hun ofte ødelægger de nye retter, der ofte kommer op med sig selv.

Maroussia hendes mand er sandt, fra ham vil vente på det samme. Det er meget villig til at tilgive sin kone, den eneste undtagelse er et forræderi.

Maria - en god mor. Udseendet af barnet i familien forbereder meget omhyggeligt. Hendes børn er altid velplejet og velopdragne. Men nogle gange er det ikke i stand til korrekt fordele deres tid og en masse tid til hjemlige spørgsmål. Den første mor-beskæftigelse påvirker børn, der kan føle den manglende opmærksomhed. Men min mand, tværtimod, glad, at hans kone en del af sine forpligtelser antaget.

I dette tilfælde, for Marys familie i første omgang, for hende, hun er klar til selv at opgive en karriere.

Hun vil være lykkelig i alliance med Andrew, Alexander, Anatoly, Vasily Danilov, Ivan Makarov, Svyatoslav Fedorov. Shortlived kan være gift med Valery, Efimov, Laurus, Lev, Rostislavom.

karriere

"Denne pige et fuldt navn?" - Maroussia kan ofte høre dette spørgsmål fra kolleger, der bruges til at kalde det på den måde. Svaret er simpelt: Maria. Hvordan har dette navn påvirker karriere sin ejer?

Valget af profession til en pige ofte forårsager store vanskeligheder. Dens mission - at hjælpe folk, så det bliver ofte en læge, en psykolog, en lærer. Hun er hårdtarbejdende, på arbejde bruges til at give alt det bedste helt. Leader bliver sjældne. Maria - en god performer.

Forretningsaftaler sjældent, hun ikke kan lide at risikere penge på vinden vil ikke give op. Hvis vi har det, og vil være deres job, er det kun rentabelt for skyld "cents" det vil ikke fungere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.