Mad og drikkevarerChokolade

Chokolade pasta: hvordan man gør det?

I betragtning af de realiteter i vores liv, kunne man tro, at en ung mor i hovedet "er indstillet til" en slags en mini-computer, der gemmer en masse svar på en million spørgsmål. Hvor mange dele i Transformers? Hvor kommer sommeren? Hvor kommer julemanden? Når du kan spise vandmelon barn? Hvorfor ikke folk flyve? Hvordan laver chokolade pasta? Dette er kun en lille del af, hvad der er nødvendigt at vide og huske kvinden, når hun har børn.

Lad os prøve at starte i det små og lad os beskæftige sig med chokolade pasta, fordi børnene bare elsker det. Du kan være sikker på, at den sande familie vil sætte pris på din indsats. Selvfølgelig, chokolade pasta lavet derhjemme, er ikke kosten måltid, men det er meget mere nyttigt end en butik, er det kun naturlige produkter er inkluderet i sin sammensætning. Og du kan være sikker på, at den ikke indeholder duftstoffer, konserveringsmidler, fortykkelsesmidler, forskellige farvestoffer. Du får en reel og lækker dessert. En sådan delikatesse som chokolade pasta kan fremstilles efter en traditionel opskrift, samt med forskellige tilsætningsstoffer :. Hasselnødder, valnødder, marcipan, rosiner osv, - det hele afhænger af din fantasi. Nødder bedre pre-grind og sørge for, at der ikke ligefrem fanget shell. Dette er tilfældet, hvis du tilberede en dessert "nødder i chokolade." Men på samme måde kan du forberede majskolber eller kiks og så videre. Hertil kommer, at chokolade pasta er perfekt til at bruge det som en glasur til forskellige kager eller kager. Behandl børn meget, meget lækre hjemmelavede lækkerier. En god bonus for alle dine anstrengelser vil være en betydelige omkostningsbesparelser. Efter alt, chokolade pasta, kogte hans egen hånd - det er en meget budget mulighed. Blandt andet, er det temmelig flot og fuldstændigt ikke-belastende proces, hvis resultat din familie vil være glade for at putte ind i begge kinder.

Ingredienserne er nødvendige for at forberede desserten: en pint af mælk, to hundrede gram mel, fire gram sukker, fem spsk kakao, to hundrede gram olie, tilsætningsstoffer - en smagssag.

Opskrift på hjemmelavet chokolade spredning indebærer en vis redskaber er nødvendige under drift: tre-liters gryder, pander, glas, blender (fortrinsvis en mixer).

Mel er nødt til at pre-yngel indtil bleg kaffe farve, under konstant omrøring. Olien skal være blødt, så det er nødvendigt at gå videre fra køleskabet. Hvis du tilføjer nødder eller frø, de har brug for til at pre-chop.

Fremgangsmåde til fremstilling

På en lille brand sætte en gryde med mælk, tilsæt sukker til det, omhyggeligt forblandet med kakao. Rør konstant indtil sandet opløses. Du behøver ikke at bring i kog. Derefter langsomt introducere melet, så der ikke klumper. Derefter, at piske blander resulterende masse. Olie tilsættes til sidst. Efter ham, eneste specielle additiver.

Så skift pastaen forberedt på forhånd krukke og sat i køleskabet. På bordet serveres allerede kølet. Når det bruges i form af produkter skal vandes glasur, mens den stadig varm pasta, og derefter sætte dem til at fryse.

Bon appetit! Lækker te!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.