Mad og drikkevarerOpskrifter

Tabel dekoration: aubergine salat og æg med mayonnaise

Enhver, der længe har elsket "lille blå", kender sandsynligvis mindst en salat med aubergine og æg med mayonnaise. De, der først for nylig opdagede hans kærlighed til denne grøntsag er næppe haft tid til at få en lignende opskrift. En skam! God aubergine salat med mayonnaise og æg kan gøre hverdagen bordet og mere appetitvækkende og festlig berige og diversificere. Og erfarne kokke og midlertidigt uvidende sikkert nyttige bedste opskrifter indsamlet af os i denne artikel.

simpel salat

De fleste beskedne snack, der kræver lidt eller ingen ingredienser: gjort aubergine salat og æg. Med mayonnaise, naturligt. Ca. kilogram hovedkomponent renses (hoved bitterhed er indeholdt i huden), skåret i strimler, tilføje nogle salt og der er afsat i en halv time. Derefter grundigt vasket, dekanteret og affugtes, og derefter blandet med to rå æg og fik lov til at henstå i endnu en time ved denne hældning. I parallelle, marinerede skiver løg chetvertkoltsami to (eddike, salt, sukker og peber - som du har lyst). Aubergine stegt til en smuk skorpe med løg marinade aflaste både vegetabilsk mix med hakket hvidløg og friske krydderurter, og mayonnaise. Hurtig og utrolig velsmagende!

Ost og aubergine salat

Hvis du ikke kan lide alt for simpelt aubergine salat med æg og mayonnaise opskrift komplicere og supplement. "Blue" behandles på samme måde som i det foregående tilfælde. Steg ved høj varme, så de ikke falder fra hinanden. Mens aubergine cool (og også dræner overskydende olie), kogt og hakket to æg, en tredjedel af russisk ost - næsten en fjerdedel af et kilo, fortrinsvis på den koreanske rivejern. Desuden sender tre store tomater (skræl er ikke påkrævet). Tre hvidløgsfed kombinerede choke og emballering af mayonnaise. Nu, i træk til salat. Første lag - "blå", den anden - mayonnaise, tredje - ost halvdel, fjerde - tomater, efterfulgt - æg, sidstnævnte - den resterende ost. Hvert lag smurt med mayonnaise. Top drysses med valnødder og en lækker salat gemmer sig natten over i køleskabet i bunden af imprægneringen.

"Uudsige- glæde"

Hvis din hensigt er at koge salat, aubergine, æg, løg, mayonnaise - er ikke alt der er nødvendigt. Fadet er en multi-stykke, men det er meget velsmagende og ganske let. En tredjedel af et kilo "lille blå", er traditionelt blevet leveret fra skræl og skæres i skiver, pripuskayut hurtigt i varm vegetabilsk olie. Et par pærer skæres i terninger; ligesom auberginer er bløde, de hælder grøntsager - og så alle fjernet fra pander. To æg og samme apple crumble; æble terninger drysset med citron, ikke at blive mørkere. Alle komponenter er forbundet fremstillet, dåse ærter hældes (ca. - polbanki) og fyldt med salatdressing af lige store mængder creme fraiche, mayonnaise og sennep tilsætte knust hvidløg. Pynt med tomatskiver, trække i en halv time i køleskabet - og du kan overraske folk.

"Mænds glæde"

Det stærke køn er sjældent hilste fad, hvor der ikke er noget kød. For mænd, kan du forberede en salat af aubergine og æg med mayonnaise, som fuldt ud vil opfylde deres smag. Kogt kyllingelår, afkøles og frigives fra kød (cut kan være muligt at bryde fibrene). To aubergine renses, skæres i tern og stegt (men ikke brune!) Tre hårdkogte æg skåret i tern, også; lille hvid løg og en smule knust persille. Alle komponenter er forbundet i en salatskål. Forberedelse sauce på grundlag af en skefuld tomatpuré i to spiseskefulde mayonnaise. Serveret med fyldning, saltet og peber. En time af infusion - og alle de mænd, der er i huset, med en appetit fortærer velsmagende behandler!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.