ForretningSpørg eksperten

Hvad er CAM-system?

CAM-systemet gør det nemt at udføre en række transformationer og beregninger, der tidligere gennemførte programmør. I øjeblikket er markedet mættet med produkter, der tilbyder modificerede versioner af softwareproducenten for specifikke opgaver. Det er tilstrækkeligt at finde et egnet system til at gennemføre kravene i kunden.

Hvorfor opdaterede versioner af programmer er nødvendige?

CAM-systemet står for automatiseret feature-rige program til at lette oprettelsen af kontrolprogrammer. Med det kan du skrive en kommando til at spore gennemførelsen af de resulterende programmer til at foretage justeringer, så tjek for fejl, og gem filen i den ønskede ekspansion.

Det nye system gør det muligt for CAM for at skabe en visualisering af delene modtaget. De seneste applikationer omfatter rettelser tidligere versioner, ud over softwarepakken indeholder API'er, der hjælper indse udfordringerne. Opgraderet udstyr kræver højtydende dataudveksling, ældre programmer sjældent har sådanne muligheder.

CAM-systemet er blevet anvendt i forskellige brancher, medicin, undervisning felt, fjernsyn. Velkendt med de programmer medarbejderen kan ikke vide ISO-koder til det alle komplekse operationer gør programmet.

række programmer

Forskellen mellem begreberne CAM, CAE og CAD (system) er i deres definitioner. CAE svarer til akronymet CAD (Computer Aided Design). Men sidstnævnte udtryk, der ofte oversættes som CAD-systemer.

CAE er en generel betegnelse og omfatter alle programmer, der er relevante for din computer og maskinindustrien. Det vil sige, et program, selv den simpleste redigeringssoftware bruges til design, er en del af et automatisk system. Bred koncept er opdelt i CAD og CAM gren.

CAD-system er forbundet oftere med visuelle modeller baseret på computerberegninger. Det vil sige, at udførelsen af præcise skitser af fremtidens detaljer eller objekt, der vil ligne den virkelighed skabt efter gennemførelsen tegninger. Med deres hjælp, undgik en række tekniske fejl, afsluttede defekter, er der foretaget justeringer i den genererede objekts udseende.

CAM applikationer relatere mere til IT-ressourcer, der er nødvendige i den fase med at skabe modeller. Disse programmer hjælper til at minimere manuelt arbejde og eliminere den menneskelige faktor fejl på det tidspunkt fejlberegninger. Ofte CAD og CAM systemer er integreret. Så har vi et kraftfuldt beregningsmæssige værktøjer til at udføre en række foranstaltninger, der reducerer omkostningerne ved det endelige resultat.

På området for kontrolprogrammer for multi-processing

CAM til CNC-systemet har til formål at udelukke rutinearbejde af operatører, ingeniører og programmører til at skabe kontrol koder til bearbejdning. Hovedformålet med hver softwareudvikler er at opretholde maksimal systemydelse med bred multi-tasking.

Moderne CAM systemer tager på en masse hukommelse ressourcer, hvilket ikke er så billige omkostninger på CNC-maskiner. En resulterende produkt er i efterspørgslen, når den fleksibilitet og tilgængelighed for brugeren. Sådanne programmer er ikke så meget på internettet, og de kræver ofte væsentlige udgifter på over produktiviteten af maskinen.

Der er en række gratis programmer, der tillader dig at nemt at oprette lang maskinkode, men hver software har sine fejl og dyder. Svært at forstå en enorm liste over programmer, der opstår tillid kun efter at have set anmeldelser og konkrete eksempler på etablerede koder.

Parametre og karakteristika for ansøgningen

Som i de manuelle input koder fra tastaturet på påføringshastigheden, og der er mulighed for flere kanaler transformation. Hvis du er bruger CNC-maskiner systemer, skal CAD / CAM-program tage mindst RAM og harddiskplads. Da denne mulighed øger de endelige omkostninger af udstyret med købet betydeligt.

Vigtig mulighed for at tilføje eksisterende biblioteker. Efter alt, hvorfor genopfinde NC-programmet skære huller, hvis der allerede er en enorm mængde af færdige skabeloner. En lignende udvikling er blevet bevaret på det sæt af virksomheder. Mange udviklere forsøger at supplere deres base færdige løsninger.

Men eksisterende skabeloner kan også opstå regnefejl eller uoverensstemmelser systemsoftware. Derfor bliver skallen introduceret til 3D-modellering, hvor du kan tilbringe en visuel debugging-programmer. Disse indikatorer er vigtige i fremstillingen af masseproduktion batcher med vekslende rækkevidde. For et stykke software køb er ikke rationelt.

Problemerne løses af softwaren

Når der er brugen af CAD / CAM-systemer, CNC-maskiner bliver standardiseret industrielle look. Med foreningen af ensartethed opnås på alle niveauer i virksomheden, hvilket yderligere forenkler interaktion design afdelinger og indførelse af nye teknologiske produkter. Derfor reducerede lønomkostninger, er der en besparelse af tid, penge.

En form for software på alle maskiner tillader brugen af et CAM-system til at skrive NC. Rettere kræver ikke omskoling og udvikling af en enorm mængde af unødvendige oplysninger. Producenterne forsøger at gøre en unik applikationer i deres kreationer, end nogle af de produkter opbevares fra den første brug. Dette skyldes den bekvemmelighed at håndtere kodegenerering proces. Efter alt, kan hver person har deres egne præferencer.

rangordning Software

Over tid, var der en betinget opdeling af et komplekst sæt af CAM-system til CNC-maskiner. Den enkleste at beregne og skabe gentagne programmering kode sker på det laveste niveau. Disse programmer tager minimal plads på disken, skal du bruge lidt hukommelse RAM.

Det gennemsnitlige niveau bestemmes af dens alsidighed brug i enhver arbejdsplads. Operatør og erfaren soldat kan nemt mestre de samme teknikker til at arbejde på at skabe et program for maskinstyring. Disse produkter har alt hvad du behøver til de daglige produktionsopgaver.

Det øverste niveau er et kompleks af indbyrdes afhængige membraner, som kræver faglært og omhyggelig håndtering. En fejlberegning på den del af bygherren, og en ulykke kan forekomme. Dette forklarer muligheden for at programmere en hvilken som helst model under en unik teknologi.

Rækkefølgen af handlinger, når der beskæftiger sig med software

CAM systemer i mekanisk indtager en fremtrædende plads i kæden af slutproduktet. Ved en kompetent programmør tilgang til problemet afhænger af kvaliteten af produkter og integriteten af udstyret. Hele processen med styrekoder er strengt reguleret.

Den første handling, du har brug for at flytte en tegning fra papir til software. Det grundlæggende design er lavet i de grafiske redaktører for at integrere en shell ved hjælp af standard transformation eller udvidelse filer. I virkeligheden de nødvendige 3D-model detaljer, som kan oprettes direkte i CAM applikationer.

Næste er omdannelsen af 3D-model af bilen i frit udsyn til konturer. Ifølge de punkter og vektorer tildelte værktøj stien manuelt ved hjælp af algoritmen indstillet af software udvikler.

Hvad er givet i processen med programmering?

Ved modtagelsen justeringsanordningen modellen skal vælge en bindende værktøj eller nulpunkt starten skæring. Vælg lokation for huller, slots, i betragtning af den tid og af værktøjet på hvert sted. Den bestemmes ved typen af skæret eller positionen af skærehovedet.

Yderligere oplysninger om de parametre er givet ved pausen behandling, som kræves for værktøjsskift, rengøring af punkterne fra chips eller til visuel kvalitetskontrol. Efter en pause, er kravet ofte sat til at bekræfte det videre forløb af programmet. Ved afslutningen af alle de operationer, der er nødvendige for at kompilere de modtagne kommandoer til maskinkode.

I processen med transformation giver fejl meddelelse. Den næste fase af programmet debugging på pc'en ved visuel inspektion. Det sidste trin er at kontrollere direkte på maskinen. Det første skridt i test sker uden spindlen. Dernæst med drejninger af master node. Bekræftelse af korrekt programmering bliver Nyttige færdige del.

Eksisterende produkter fra "Siemens"

For programmeringsværktøjer baseret på "Siemens" controller software miljøer findes, indbygget i NC. Eksempler CAM system karakteriseret ved enkelhed og klarhed, - ShopMill og ShopTurn. Den første ansøgning er designet til at håndtere routing af dele i produktionen. Inde i skallen er der mulighed for at måle det færdige emne og er støttet af aksler 5 under programmering. Detaljer præsenteres i 2D-formen.

ShopTurn bruges i udformningen af den drejebænk i produktionen. Begge ansøgninger tager et minimum af RAM (mindre end 256 kilobyte). Men der er en grænse for drejning: koder kan kun skrive for en skydelære. Applikationer er indbygget i maskinen, og systemet er i stand til at få adgang til harddisken, tage data fra netværket miljø af udstyr.

For udstyr, baseret på "Fanuc"

Denne applikation er offline programmering HW-DPro T & TM Manual, også velegnet ProEngineer. Lignende muligheder har på ESPRIT. Sidste - den magtfulde og højtydende software, der giver brugeren mulighed for at give en realistisk simulering af bearbejdningen. I ansøgningen er der et teknisk support til alle tilgængelige spørgsmål.

SolidWorks til design af komplekse solide modeller. Det er et helt sæt af skind til alle stadier af design modeller og skabelsen af kontrolprogrammer til værktøjsmaskiner. Understøtter enkelt system til at skabe dokumentation på russisk. Der er delte biblioteker af standardmodeller.

For andre controllere

HMI Embedded bruges til gennemførelse af modeller af komplekse dele. Bruges til drejning og fræsning. Den resulterende model præsenteres i 2D-format. En yderligere mulighed er en anden type behandling.

Helix understøtter todimensionalt og tre-dimensionelle design, ikke kun for CNC værktøjsmaskiner, men også at tage fat i udformningen af automatiserede produktionslinjer, at konstruktionen af rammen skabe faste genstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.