ComputereComputerspil

GTA ( «GTA») 4. Systemkrav er værd?

Efter udgivelsen af den fjerde del af Grand Theft Auto Mange undrer sig, lancering "GTA 4" - systemkrav er berettigede eller ej. Grafikken i spillet er virkelig ganske smuk og overlegen i forhold til de fleste spil af tid, men i betragtning, at selv de minimumskrav er ikke egnede til alle computere, de synes noget overvurderet.

Hvad er GTA IV?

Selvfølgelig, se på, hvad i "GTA 4" Systemkrav, af spillere dilemmaet står: Kast forventning om et nyt spil og glemme alt om det eller købe en ny computer, som vil resultere i en betydelig mængde. Valget er svært, fordi køb af en ny computer - det er et alvorligt skridt.

Hvis du vil opgradere din bil i lang tid, så skal du absolut skal endelig gøre det til "GTA 4". Systemkrav fuldt matche kvaliteten af dens udførelse. Perfekt grafik, flotte effekter, historien linje og komplet handlefrihed - er de vigtigste fordele, der er kendetegnende for dette spil.

Hvad er fordelene ved dette spil?

Den fulde titel på Grand Theft Auto fuldt ud afspejler essensen af dette spil. Vi er nødt til at blive en kriminel, som vil finde sted på den hårde måde fra den simple "seks" til chefen for hele gruppen. Stort set alle nye del tilbyder vi en lignende historie, og den eneste forskel er kun vores allierede og visse elementer i historien. Alt andet er det samme: plyndringer, mord, smugleri og lignende.

Men fans af serien indfanger ikke plottet og fuldstændig handlefrihed i den store verden, som giver os "GTA 4". Systemkrav for hver ny del er ret høje, men for de sande fans af spillet er det bare en anden undskyldning for at opgradere din computer. Alle ønsker at føle sig som en farlig forbryder, der forlader jagt helikopter, hær, og en bred vifte af militært udstyr, ødelægger alt på sin vej, og føler, at det med bedre grafik og special effects.

Er spillet værd?

For dem, der spillede før kun i San Andreas, vil GTA IV bare synes ideelle forventninger, fordi der er involveret tidsplan, omtrentlig til moderne standarder, og fantastiske special effects, der kan sammenlignes med Hollywood-film. Tilføj til kommer, at i spillet er der masser af nye funktioner i forhold til tidligere afdrag, og få en glimrende mulighed for at opdatere deres computer, selv før der skubber "GTA 4" maksimale systemkrav.

For dem, der først blev bekendt med kun den femte del af en serie, den fjerde interessant for det meste bare som en analog af hvad der allerede er følt. Ikke sådan en stor verden, men de samme attraktive grafik, og vigtigst af alt - en helt ny historie, som for mange mennesker er afgørende.

På samme tid, hvis du var i stand til at spille GTA V, derefter sammenlignet det med "GTA 4" minimum systemkrav. Med andre ord, i dette tilfælde, du behøver ikke engang at opdatere computeren, og du kan bare installere det nye spil og køre det uden problemer.

Efter alt, er tilgængelige minimumskravene til næsten alle:

  • Dual processor med en frekvens på 1,8 til 2,4 Hz.
  • RAM: 1,5 GB.
  • GeForce 7900 eller Radeon X1900 med 256 MB hukommelse.

Anbefalede krav er meget højere, at det vigtigste har 2 GB RAM og en mere moderne grafikkort med en hukommelse på mindst 512 MB.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.