ComputereComputerspil

Passage: "SvampeBob". "SvampeBob Firkant": walkthrough

Nu er der næppe en person, der ikke har hørt om svamp bob - denne tegneseriefigur enthralls er ikke kun sin målgruppe af unge børn, men også mange voksne. Naturligvis er det ikke udelukkende er begrænset til animerede serie. Succesen med denne karakter, såvel som andre indbyggere i havbunden, såsom Patrick, Sandy, Skvidvort og så videre, straks begyndte at blive brugt til kommercielle formål. Det virker ikke altid godt ud, men manglen på kvalitetsprojekter, såsom fuld længde tegnefilm , eller flash spil, der fortjener opmærksomhed. Men bør også overveje computerspillet "Svampebob Firkant", som er baseret på animationsfilmen, og er en komplet eventyr, der har en ganske spændende passage. "SvampeBob Firkant" er ikke så svært søgen, så små børn også vil nyde andet kapitel af eventyr favorit karakter. Hvis du er en fan af denne serie, så skal du prøve dig selv i dette projekt - den tid, du ikke bruger ret meget, men selv en gang om det vil du ikke fortryde.

Hvad er dette spil?

Som det er blevet sagt, dette spil er en søgen, og har en ganske fascinerende passage. "SvampeBob Firkant" er baseret på at finde poster og løse forskellige gåder, så du bliver nødt til at belaste hjernen til at bringe sagen til ophør. Men, selvfølgelig, det vigtigste her - det er en historie, der kredser om en velkendt at alle tegn i et velkendt miljø. Bunden af havet, nemlig byen Bikini Bottom er klar til at åbne en anden restaurant "Krusty Krabbe," men dette er naturligvis forstyrre planerne for den vigtigste skurk - Plankton. Som et resultat, vil du redde byen, ikke at plette den ære af de bedste steder på havbunden og, selvfølgelig, for at vinde den største skurk, for at fuldføre passagen. "SvampeBob Firkant" - spillet er fyldt med forskellige arrangementer, så selv om spillet vil være de yngste børn, de næppe har tid til at kede sig. Billedet på skærmen er meget lys, mættet, er der en konstant ændring af natur, der er en række af handlinger, begivenheder, så der vil blive nittet børnenes opmærksomhed til skærmen.

spil tegn

Den Bikini Bottom bor en masse forskellige ting - de fleste af befolkningen består af fisk, men der er andre skabninger såsom søstjerner, krabber, hvaler, hajer og så videre. I spillet vil du også støde på en række forskellige figurer, men i dette tilfælde du tilfældigvis spille kun et begrænset antal, som hver har sin egen passage. "SvampeBob Firkant" tilbyder at tage kontrol på et tidspunkt, flere vigtige tegn, som du mødte tidligere i den animerede serie. Den første er naturligvis SvampeBob selv, hovedpersonen i serien. Bortset fra det, vil du være i stand til at styre sin bedste ven, Patrick søstjerner, som ikke har for meget intelligens, men utrolig karismatisk i sin tåbelighed. du også tage kontrol Mindy, er ikke den mest populære karakter. Mange mennesker kender kun af spillet, der er datter af Neptun, men fans af serien, selvfølgelig, være opmærksom på i første omgang. Og, selvfølgelig, uden omkostninger og uden nogen lille overraskelse - i et af kapitlerne under din kontrol får meget plankton, den vigtigste skurk Bikini Bottom, der altid forsøger at skade de lokale beboere, og dets vigtigste mål - at få opskriften på den berømte krabsburgera til hans restaurant blev de mest populære på alle havets bund i jagten "SvampeBob". Passage af spillet ville bestå af flere sektioner, som hver især vil omfatte et kapitel.

Elsk din nabo

"Elsk din næste" - "SpongeBob" en temmelig mærkelig titel på det første kapitel af jagten Passage af spillets gange vil præsentere Dem for en interessant og underholdende overraskelser, så være klar til det. Så hvis du har set showet, ved du, at morgen ritualer er meget vigtige for Sponge Bob. Derfor, for at hele første kapitel, du vil hjælpe ham forberede åbningen af en ny restaurant. For at gøre dette, skal du åbne kisten at få klædt, reparere telefonen og slukke for tv'et. Bryst åbner en skovl, som kan findes i køkkenet, men med resten af de punkter vil blive vanskeligere. Telefon fix alene ikke virker, skal du ringe til mester, og manglede TV-fjernbetjeningen. Hvis du besøger Patrick, vil du være i stand til at udveksle hans kontrol på en isterning, som også er placeret i køkkenet. Et problem mindre, men SvampeBob kan ikke gå til åbningen af restauranten, ikke børste dine tænder, og hans mund var forbi. Du er nødt til at betale et besøg i Skvidvortu, huske sin nye telefonnummer og ringe til ham fra hans hjem, at distrahere. Når Skvidvort komme ud af badeværelset, skal du få, bruge tandpasta på børsten, og anvende det hele til Bob refleksion i spejlet. Det er hele første kapitel af spillet "Svampebob Firkant". Passagen indeholder ikke bestemmelser om de komplekse puslespil. Efter denne søgen i første omgang for små børn.

dyb ondskab

Så, mest sandsynligt, du allerede formået at fange de fancy af spillet "Svampebob Firkant". Passage kom til den længe ventede øjeblik, hvor du har brug for at kontrollere plankton. Selvfølgelig har han sin egen onde plan, at du skal nøje overveje. Dit mål - at krone slottet af linealen af have og oceaner, Neptun. Du er nødt til at stjæle det, ved hjælp af den mekaniske form af svamp bob og jetpack. Du vil finde en mini-spil, hvor du nødt til at overvinde et felt af vandmænd, der adskiller dig fra Neptuns slot. Inde du bliver nødt til at finde og stjæle sin krone. Hvad tror du, nogen anklaget for at stjæle? Naturligvis, Sponge Bob, fordi Plankton brugte sin mekanisk figur, til at gøre deres onde gerninger, der komplicerer passage. "SvampeBob Firkant" igen kaster dig et interessant plot twist.

På deres vej

Kontrol vender tilbage til svamp bob, som du har brug for at sende det til en ny restaurant. Her har du til at gøre en masse forskellige aktiviteter i den institution fremskridt i spillet. Hvis du ikke kan gøre det, det eneste tilbage - at læse for en vellykket afleveringer. "SvampeBob Firkant" vil ikke lade dig slappe af i et minut, men historien er tilbøjelige til at lokke dig meget, så slappe af og ikke ønsker at. Der vil være nødvendigt at lave stegt is, og for at finde de tabte tekster og passerer mere end en test, men etableringen stadig nødt til at forlade. Passage kort "SvampeBob Firkant" for hovedpersonen har midlertidigt suspenderet, fordi den næste kapitel, du bliver nødt til at finde sted til et andet tegn.

Gratis Mindy

Det kom turen til en havfrue ved navn Mindy, som også er datter af Neptun, og en anden svamp bob. Hun er klar over, at kronen var væk, men hun er ikke i tvivl i hans kammerat, så hun har brug for at flygte fra slottet af sin far, for at hjælpe Bob returnere den stjålne krone. Dit mål - at nå de stalde, hvor du kan tage en søhest på den og gå på en lang rejse. Men for at dette skal du løse flere problemer og overleve et par ulykker. Men i sidste ende, vil alle ende godt, og du vil være i stand til at forlade huset af sin far.

Indfangning i hulrummet

Dette kapitel giver dig adgang direkte til de to tegn - en svamp bob og Patrick, så spillet vil være dobbelt så sjovt. Du bliver nødt til at besøge hotellet, hvor du ønsker at søge i lotnumrene. Du bliver nødt til at flygte og gå til en nærliggende hule, men så lederen af de vigtigste begivenheder vil stadig udvikle sig i "Abyss" - den såkaldte hotel. For at komme i gang skal du finde perler, der har mistet Miss Ellen, hvad du får, er en meget vigtig søgen element - en magisk kugle. Med det, vil du nødt til at gå tilbage til hulerne, hvor du vil finde et par minispil. Kulminationen på dette vil finde sin piedestal, som bliver nødt til at etablere en kugle - det vil give dig en lysstråle, som viser retningen af videre rejse.

eftervask knogler

Dette kapitel er helt usædvanligt, fordi det finder du modstand gruppe vanddyr, som du og bliver nødt til at starte. Den vigtigste opgave - at få en vest modstand fest og få deres adgangskode. Vest kan opnås efter et par opkald, men det passer ikke din størrelse. Gå til de varme kilder og svømme vest i dem - det er "sidde", og er perfekt til dig. Nu kan du finde ud af adgangskoden og bruge den til at rykke videre plottet.

byens cockleshells

Nu finder du dig selv i byen cockleshells - hvor Plankton gemte de stjålne krone af Neptun, og derefter etableret sin kontrol over Bikini Bottom. Du er nødt til at finde og bringe hende kronen. Først skal du styre Patrick at give svamp bob råderum, og derefter komme tilbage kontrol over hovedpersonen. Det var hans hænder og vil stjæle kronen fra butikken til at returnere det til sin retmæssige ejer.

Planktopolis

Mens du forsøger at finde og returnere kronen af Neptun, har Plankton allerede sætte tingene i deres rækkefølge i Bikini Bottom - han erobrede ikke kun "Krusty Krabbe", men hele byen. Du er nødt til at stoppe dette rod, men det er ikke så enkelt. Først skal du gå til "skraldespand", en restaurant, der hører til plankton. Der er du nødt til at samle alle de stjålne krabsburgery. Efter at nyde en skabelse af stærk musikalsk indstilling, som du får brug for flere stykker, findes i "Krusty Krabbe" og "papirkurven", og andre steder. Kun på denne måde vil du være i stand til at besejre den vigtigste skurk, og når installationen er klar, bringe det ind i "Krusty Krabs' tilsluttet, og gå videre til den endelige mini-spil. Du skal bruge tid til at trykke på de rigtige toner, der vises på skærmen. Jo længere spillet går, jo hurtigere noterne følger hinanden. Men hvis du vil ikke være forkert, så til sidst en mini-spil vil ende, og Plankton er besejret. Det er alt, du har været igennem spillet "Svampebob Firkant".

Værdien af spillet

Denne computer spil med et originalt animerede serie har haft en betydelig indflydelse på spilindustrien. Du bør starte med det faktum, at det var ud af dette projekt førte til en lang række flash spil, som du ikke længere har brug for at passere. "Sponge Bob", "Maynkraft" - det kan kombinere disse to helt forskellige spil? I virkeligheden er der en sammenhæng. Fans har allerede formået at gøre et tematisk kort i et spil som "Maynkraft". Passage kort "Sponge Bob", selvfølgelig, har intet at gøre med passagen af spillet, men bringer ikke mindre fornøjelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.