TravelingRetninger

Odessa, Shevchenko Park: fotos, anmeldelser, adresse. "Touching Zoo" i Shevchenko Park

Næsten alle af os bare elsker at rejse, udforske verden, og find hidtil ukendt retning. Og i dette tilfælde er det ikke så vigtigt, hvor vi vil gå næste gang. Dette kan meget vel være et fashionabelt fremmed udvej, og den nærliggende landsby. Og nogle har heldig at bo i byer, der kan studeres i det uendelige.

I Ukraine, sådan en fantastisk bebyggelser (herunder faktisk et stort antal fantastiske steder) gælder Odessa. Shevchenko Park, Potemkin Stairs, Sea Port bygning, operahuset og den berømte, måske, for hele verden Str. Deribasovskaya - dette er ikke en komplet liste over attraktioner, klar til at komme til at kende hver enkelt af os med en perle i havet.

Meget ofte du rejser, tager vi med vores børn. Og i dette tilfælde er der en logisk spørgsmål: "Hvorfor har de ikke bliver træt af den endeløse undersøgelse af arkitektoniske monumenter og ture til museer?" Omsorgsfulde forældre forsøger at pre-vælg en liste over steder, hvor du kan ikke kun underholde børn, men også af den store tid . Hvis vi taler om denne ukrainske by som Odessa, Shevchenko Park for ikke at nævne præcis umuligt. Prøv at forstå, hvorfor dette område tiltrækker et stort antal besøgende.

§ 1. Har en syne

Først og fremmest skal det bemærkes, at den berømte forlystelsespark i Odessa (Shevchenko Park) er placeret på en af de ældste områder i landsbyen. Ved første øjekast, svært at forestille sig, at de historiske referencer om dette sted kan spores så langt tilbage fra os i 1795. Men mens her opførelsen af den russiske fæstning blev påbegyndt, præsenterede i dag bevaret og omhyggeligt restaureret arkader og Krudttårnet.

Nu Shevchenko Park (Odessa), hvis adresse - skæringspunktet mellem store by arterier i den antagelse, og Marazlievskaya Lidersovskiy Boulevard, ikke så svært at huske - det er en af de grønneste dele af byen. Der er mange alléer og snoede stier, og i de mest afsides hjørner du kan finde komfortable bænke.

Afsnit 2: Hvordan kommer man til parken Shevchenko (Odessa)

Kom til din destination, at dømme efter de anmeldelser af besøgende, er det muligt uden problemer. Og med tilfredshed, at det kan lade sig gøre, betydelige besparelser i rejse.

Måske, bare for at advare om, at tage en taxa bare ikke det værd. Offentlig transport i byen går perfekt.

De, der ikke ønsker at bruge penge, kan vi anbefale sporvogn nummer 28 eller bus nummer 2 og nummer 3. Billetprisen i dem er 10 rubler. I saloner arbejder skabeloner og stop er annonceret, så farer vild er usandsynligt, at lykkes.

Glad for at bemærke, at i en temmelig stor by som Odessa, Shevchenko park er også på grænsen mellem flere veje taxier. Betragtes den mest behagelige nummer 203 og nummer 233. billetpris - 20 rubler. Umiddelbart kan vi konstatere, at i Syd Palmyra besluttet at betale chaufføren, når du afslutter stopper udføres hovedsageligt på anmodning, så det er rigtigt at sige, at du har brug for en forlystelsespark "Odessa" (Shevchenko Park). Billeder af stedet i princippet kan ses i alle rejsehåndbøger, så visualisere, du vil have nøjagtig, og vil derfor ikke gå tabt.

Afsnit 3: Hvordan det hele begyndte? Historien om det sted,

Umiddelbart er det værd at advare om, at afsløre sagen i et par ord bare ikke vil arbejde.

Efter afslutningen af den russisk-tyrkiske krig af grænsen på dette punkt er blevet flyttet til en betydelig afstand, og derfor er det nødvendigt for en fort hurtigt forsvandt. Mest sandsynligt, vil dette område hurtigt forfaldt, hvis ikke for planen af den berømte arkitekt dengang under navnet FK Boffo. Det var ham, der i 1840 træffer beslutning om grundlæggelsen her talrige gyder, træplantning og styrke klipperne.

Men desværre, dengang den rette pleje Shevchenko Park (Odessa), som nu tiltrækker et foto af alle rejsende, og ikke vente. Han fik hurtigt berygtet for sine mørke baner og så komme røverier og endda mord.

I løbet af sin genopbygning kun udføres i 1875. Efter området blev re-adlet, blev parken omdøbt til ære for Alexander besøgte i disse år, byen kejseren.

§ 4. Hvad venter dig i dag?

I øjeblikket forlystelsespark, siges at anmeldelser, der er udstyret i henhold til de nyeste krav i den videnskabelige udvikling. Her på ethvert tidspunkt af året vil der være noget for enhver smag både unge og voksne besøgende. For eksempel kan børn føle sig som en rigtig racer på elbiler, masser af streg ud på en farverig karrusel eller køre i labyrinten. I hele tiden børnene underholdt af sjove mimer, klovne og figurer allerede elskede tegnefilm. Med dem kan du helt gratis at tage et billede.

Unge og voksne elskede bare rutsjebaner, flot sving som er i stand til at levere et adrenalinsus reel. Ville du sige, at du ikke er bange for noget, ingenting? Så kildre nerver i plads til frygt. Dette sted er i stand til at skræmme selv de mest desperate!

Hvem ønsker at teste smidighed, præcision og styrke kan meget vel gøre det på rides som "Bomber".

§ 5. Højdepunktet i den berømte forlystelsespark

Den reelle tiltrækning af dette sted kan anses for at åbne i 2011 pariserhjul under den karakteristiske navn "Caledonia". Strukturen selv blev fremstillet i Schweiz og vejer omkring 160 tons.

Betal omkring 200 rubler, du kan lave tre cirkler. Denne tiltrækning kan ikke hjælpe, men kan lide. Forestil Dem, hvad en unik udsigt åbner fra de øverste punkter. At finde sig selv på højden af fuglens flugt, er de rejsende introduceret til en helt anden perler. Grænseløs Sortehavet Shevchenko Park (Odessa) - begge hænder står i raid fragtskibe, fyrtårn, hotel på havnen og de endeløse gader i Odessa kan ikke fange den fantasi af selv de mest erfarne rejsende.

§ 6. Hvor sikker data forlystelser?

Selvfølgelig kan dette spørgsmål ikke men bekymre dig. Park Administration er stolt over at meddele, at testforsøg her gennemføres regelmæssigt. Til dette formål hyret af hele personalet. Hvis det er nødvendigt, ty til de tjenester af udenlandske eksperter.

Hvis det ønskes, kan forældrene se dokumenterne, der sikrer brugen af miljøvenlige materialer til produktion af enhver og alle forlystelser og attraktioner. Det vil sige, for deres egen sikkerhed, samt for sundheden for dit barn, så fortvivl ikke.

§ 7. "Touching Zoo" Odessa, Shevchenko Park

Jeg ved ærligt talt ikke besøge dette sted er simpelthen umuligt. Hvem ville nægte at se på de mest dejlige og venlige repræsentanter for nutidige fauna? Gæster, at dømme efter de mange anmeldelser, glæde bekendtskab med bittesmå duer, pygmæ pindsvin, skildpadder og en bred vifte af soft-rørige arter af krybdyr.

Positive følelser er også i stand til at give marsvin, opossums, kaniner og flyvende hund.

Alle de dyr, du kan klappe, holde det på hænderne og tage billeder. Den eneste betingelse - det er at behandle dem med omhu og ikke bruge blitzen, når du optager.

Denne udstilling er afholdt hvert år i mange byer i Ukraine, blandt hvilke er og Odessa. Shevchenko Park tilbyder at besøge denne attraktion for 150 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.