LovStat og lov

Bodelingen efter skilsmisse, perioden med begrænsninger på kredit, en lejlighed, bil og anden ejendom

Skilsmisse - procedure ubehagelig og vanskeligt for de fleste par. Hvis tidligere ægtefæller er ejendomskrav, processen er kompliceret. Den bodeling efter skilsmisse, forældelse, som endnu ikke har bestået, kan være mindre smertefuldt, hvis der er en ægtepagt eller den gode vilje hos parterne. Hvis hverken det ene eller det andet, bliver nødt til at gå til domstolene. Men skulle først forstå, hvad ejendommen skal opdeles i en skilsmisse, og i hvilken periode det giver mening at søge hjælp.

Hvad skal deles

Opdeling af fælles ejendom efter skilsmisse sker efter de fastsatte regler. Opdelt al fast ejendom og løsøre erhvervet under ægteskabet. Mellem parterne vil blive opdelt:

 • Alle fast ejendom: lejlighed, garage, sommerhus, rum, palads.
 • Land, bygning egenkapital, aktie.
 • Køretøjer.
 • Forretningsservice, obligationer, aktier.
 • Bankindskud.
 • Husholdningsapparater og møbler.
 • Luksus smykker.

Hvis ægtefællerne separeret, men skilsmisse er ikke udstedt, kan alle ejendom erhvervet af begge parter i denne periode betragtes som almindelig og emne emne. bodelingen efter skilsmisse, at forældelsesfristen ikke er ude, vil det omfatte kun det købte inden den officielle bekræftelse af adskillelse.

Det er umuligt at opdele møbler og børnetøj købes for behovene i deres produkter eller bidrag til deres navn. Børns ejerskab forbliver hos den forælder, med hvem børnene er. Hertil kommer, at bodelingen af ægtefæller efter skilsmisse omfatte ikke personlige ting undtagen smykker. Men denne regel kan være undtagelser, hvis solgt pels, er en ægtefælle berettiget til at kræve partition opnået for hendes penge.

I bodeling efter skilsmisse lejlighed, der tilhører en af ægtefællerne før ægteskabet, kan ikke komme ind, samt enhver anden ejendom opnået før ægteskabet. Hvis under ægteskabet en af ægtefællerne har modtaget materielle værdier arvet, er de ikke til at blive delt.

sektion lån

I dag kredit - en meget populær måde at få kontanter. Og hvis en stor sum kan kun træffes med skriftlig tilladelse fra ægtefællen, så en lille økonomisk støtte banken giver kun én af dem. Start af bodelingen efter skilsmisse, kreditter hans kone er ikke villige til at dele, hvis ikke værd at deres underskrift på kontrakten. Retten mener hver situation individuelt. Hvis pengene er taget med samtykke fra begge ægtefæller og brugt på familiens behov, vil gælden blive delt ligeligt mellem ægtefællerne.

Men hvad nu, hvis lånet blev taget af den ene part til at opfylde de personlige behov uden varsel ægtefælle? På det seneste domstole har sådan gæld deles og delte dem i halve i de fleste tilfælde. Imidlertid er de fælles 13.04.2016 lån indregnes udelukkende, når de blev brugt på familien. Proving disse udgifter bør være den side, der skal omfatte bodeling efter skilsmisse lån.

sektion gæld

sektion ægteskabelig ejendom efter skilsmisse forekommer i lige store andele. Hvis det skete anderledes, og en af parterne vandt i en stor del, vil gælden også være ulige. Så hvis hendes mand blev tildelt 2/3 af de samlede aktiver og den gæld, det vil blive givet 2/3.

Dokumenter til forsøg

Hvis kravet er mindre end 50 000, er det nødvendigt at henvende sig til en dommer. Hvis værdien er højere, vil de indgå i byretten.

Følgende dokumenter skal vedlægges:

 • Pas eller andet identitetsdokument.
 • о разводе (копия должна быть заверена нотариально). Skilsmisse certifikat (kopi skal være notarized).
 • på de omstridte ejendom dokumenter: checks, ordrer, tekniske pas, kvitteringer, bevis for ejerskab.
 • Information om sammensætningen af familien.
 • Betalt stempelafgift.

Vidnesbyrdet påvirkede ikke signifikant bodeling efter skilsmisse.

forældelsesfrist

Retligt praksis i tilfælde af ejendom division er ikke helt klart. I henhold til art. 9, s. 7 familielovgivning, retten kan indgives inden for tre år. Men den hage er, at disse år regnes fra det øjeblik af opløsning af ægteskabet.

Hvor tæller

Det ser ud til, at bodelingen efter skilsmisse, som forældelsesfristen ikke er udløbet, skal finde sted senest tre år efter modtagelsen af dokumentation for en familie opløsning. Men ikke alle er så nemt med dette spørgsmål.

Tre år begynder tikkende fra det øjeblik, hvor partiet fik kendskab til krænkelse af hans ejendomsret. Også Det relevante tidspunkt er den dag, hvor den mand havde til at lære om det. En sådan tilgang til markant ændre situationen, fordi bodelingen efter skilsmisse, forældelsesfristen (5 år, og 10, eller endda 30, rettigheder kan ikke krænkes), som hypotetisk forlænget - det er en helt anden sag. Det sker ofte, at en mand forlader sin kone alt, ræsonnement, at ejendommen bør få børn og forladt af sin kone. Men med tiden og fremkomsten af en ny familie af hans prioriteter kan ændre sig, kræver uløste boligspørgsmål gå rettens for bodelingen.

Skal jeg nødt til at skynde til sektion

Forestil dig, at det moderne menneske ikke har nogen idé om timingen af forældelsesfristen, er det svært. Ikke desto mindre er der tilfælde, at en eller begge ægtefæller er ikke travlt med at opdele ejendommen.

På trods af muligheden for at dele deres ejendele, og efter tre år, bør grundene til dette være meget godt. De fleste eksperter anbefaler ikke at forsinke bodeling efter skilsmisse. Forældelsesfristen udløber efter 36 måneder, og skæbnen for en retssag indgivet senere, afhænger af dommeren. Desuden kræver det stærke beviser for, at ægtefællen har ikke tidligere klar over krænkelse af deres rettigheder.

Hvis for eksempel, efter skilsmissen, manden forlod lejligheden til sin kone, men efter nogen tid, fandt, at ejendommen er solgt eller afvikles til andre personer, har han ret til at kræve den partition. Og optællingen af tre år fra den dato, hvor ex-mand fandt ud af om skæbnen for lejligheden.

Det skal forstås, at reoler sektion er stigende ikke kun prisen på fast ejendom, men også størrelsen af sagsomkostninger. Hertil kommer, jo længere den ene ægtefælle alene benytter den fælles ejendom, jo sværere bliver det at få ham til at opdele ejendommen. Dovenskab, ædel eller national håb "måske" kan koste en betydelig del af de samlede besparelser. Træk ikke på strækningen, er det bedre at sende det sammen med skilsmissen.

Case Studies

Retspraksis i henhold til afsnit forskellige aktiver og gæld i de tidligere ægtefæller er meget omfattende. For at forstå den generelle tendens bør betragtes som meget som muligt af eksempler på lignende sager. Nedenfor vil vi overveje flere tilfælde.

EKSEMPEL Godskrivning

Under ægteskabet, blev ægtefællerne taget æren for. Kontrakten blev underskrevet i navnet på hans kone, som brugt maskinen, før skilsmissen. Lån udbetalinger fra familiens budget.

Nogen tid senere hans kone indgivet et krav for kreditten sektion. Det viste, at gælden skal betales delvist, og forlangte at opdele resten ligeligt fordelt mellem hende og ex-mand.

Efter at have studeret de omstændigheder har Retten besluttet at tilfredsstille kravet fuldt ud, lade bilen til sin kone, men beordrede sin mand til at betale et beløb svarende til prisen for bilen.

I retssagen mod de tidligere ægtefæller har indgået en aftale. Deres aftale tillod kvinden til at holde bilen, ikke at betale pengene, men ægtefællen ikke betaler lånet. Aftalen godkendes af retten.

Eksempel 2 №

Gift lejlighed, bil, børn født blev overtaget af ægtefællerne. Efter 20 års ægteskab, hans kone sagde, at han forlod til en anden, og søgte om skilsmisse. Opholder sig i en tilstand af chok eksmand flyttede ud til deres forældre, glemmer delt lejlighed. Sig selv tog kun en bil.

Efter 4 år eksmand fandt ud af, at lejligheden er solgt. Han bad retten om at opdele de modtagne midler under den fælles ejendom deal. Men retten afviste, hans anmodning, fordi forældelsesfristen er udløbet.

EKSEMPEL 3 №

Ugift kvinde flyttede til en anden by, fordi hendes far havde brug for pleje. Et år senere, manden sendte hende skilsmissepapirerne, som blev underskrevet af den. Vend tilbage til din by, det kunne 5 år senere, efter sin fars død. Det fællesskab erhvervede en lejlighed med sin mand, hun kunne ikke komme der, fordi hans nye kone sparket hende ud.

En kvinde gik til retten med anmodning om at genoprette forældelsesfristen. En erfaren advokat var i stand til at bevise sin ret, med det resultat, at retten genoprettede udtrykket og ekskone var i stand til at få halvdelen af den fælles ejendom.

konklusion

Uanset hvor tung en skilsmisse fra et moralsk synspunkt, kan vi ikke give efter for følelser. Først og fremmest er det nødvendigt at overholde sine interesser og til at opnå alt, hvad der er nødvendigt i sådanne tilfælde i henhold til loven. Den optimale effekt - en liste over den fælles ejendom og gå med ham til en specialist, der køligt og kompetent nå en frivillig aftale.

Hvis forhandlingerne med den anden side vil advokater, der aldrig ville tilsløre en følelse, er det muligt at undgå retssager, yderligere omkostninger og fredeligt dele alle deres ejendele tilbage-breaking arbejdskraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.