Sport og FitnessUdstyr

Kniv "Antiterror" - SWAT våben

Siden oldtiden, så snart folk lærte at smelt metal, knive dukkede op. De blev brugt til jagt, husholdnings- og dræbte deres egen slags. Som varierede husstand knive, vi kan alle se, bliver de lettere, blødere, lavet af bløde metaller, plast og keramik. Ingen vagt, stick tynd og plast, klinge med tænder, så for ikke at klippe og rive. Jagtknive har en stor masse, bredere blad for at kunne skære små grene og flay døde dyr. Hvad skabt kæmper knive, som for dem er, hvad legeringer og teknologier, der anvendes i deres skabelse? Jeg har altid undret mig, hvis det var sandt kampknive klippe wiren og aldrig tupyatsya. Kniv "Anti-terror" og "The Punisher" i stand til at og endnu mere.

Hvad er en kamp kniv

Fighting Knife - et våben taget officielt vedtaget hæren eller specielle strukturer. Dets vigtigste mål er at besejre fjendens arbejdskraft. De kommer i forskellige former, vægte og skarphed. Hvis kniven er slebet på den ene side, så er det designet primært til stikke.

Grundlæggende krav til bekæmpelse knive kan sammenfattes i nogle få punkter. Der er en joke, at en mand føler når Real pistoler ud af hænderne, fordi blot ønsker at dræbe!

Combat kniv skal have et hegn eller vogte at strejke på hånden i at glide ned på kniven. Overflødigt kniven er slebet på begge sider, var det ikke nødvendigt at installere et knivsblad også gøre bladformet og ikke har 30 mm i kamp - dette øger skærekapacitet. Tværsnittet af håndtaget gør en oval eller ægformet, således at kniven er bedre at sidde i hånden. Skede undvære fastgørelseselementer holder kniven, så den kan fjernes i én bevægelse. Tyngdepunktet flyttet til fæstet for at føle sig bedre og til at guide bladet.

Har gennemsnit standarder, der overholder alle kampenheder knive rundt om i verden. Samlet længde varierer fra 220 mm til 300 mm, en hårdhed på mindst RC 50-55, en vægt på ca. 0,2-0,3 kg.

Historien om russisk bekæmpe kniv

Vi har alle set bekæmpe kniv mere end én gang. I museer, på tv, og der tjente i hæren, han holdt i sine hænder. Efter alt, den mest almindelige modifikation bekæmpe kniv - en bajonet. Det bruges i nærkamp og bajonet, kan skære ned på wiren og udføre nogle af de funktioner i hverdagen af soldater. Denne alsidige våben, men ringere end den kamp effektivitet af deres specialiserede modparter, såsom en kniv "Antiterror".

Under Første Verdenskrig bajonetter det var meget lang, så du kan slå fjenden, bliver i skyttegravene. Med sådan en praktisk gåtur ind i en bajonet afgift, men i kampene en på en af hans halt manøvredygtighed. Kosakkerne brugte dolke til nærkamp.

Siden 1891, i den russiske hær begynde at bruge tetraedrisk bajonet, der er på grund af karakteren af skarphed påført dybe stiksår, beskadigede organer, huden på såret og kollapser, hvis fjenden ikke dør af sår, hans venter måltid af blodforgiftning. Denne bajonet var bevæbnet med et halvt århundrede og deltog i revolutionen og borgerkrigen, og selv under Anden Verdenskrig.

I stedet for de fire-sidet bajonet forlod hær kniv eller en kniv spejdere-40, blev han accepteret i brug i 1940. Spejdere bevæbnet med sådanne afstemninger. NA-40 havde et træ håndtag og et tyndt fladt blad, der er i tæt bekæmpe fjenden trængt mellem ribberne nemt. Det er faktisk den første sovjetiske kamp kniv Special Forces.

Den regulære hær bruges stadig af den bajonet, selvom ændret. Hverken hær af verden har ikke forladt bajonet kniv indtil nu, men som bajonet angreb blev mindre, og længden af bajonetten er kortere, og det er mere som en almindelig kniv.

Kniv "Antiterror"

Når du tilmelder dig gruppen "Alpha" hver ny medarbejder modtager særlige kamp kniv, som kaldes "Anti-terror". Det er specielt designet til specialstyrker af FSB af Rusland. Kniven har en lap form, hvilket øger skærekapacitet, med en høj penetration. Har en behagelig Have, greb lavet af termoplastisk elastomer og indlagt læder.

Kniv "Antiterror", fotos af som præsenteres nedenfor, blev det skabt af den type "Punisher". Vi har ændret geometri for at øge penetrationen og bekvemmelighed i opgaver i hjemmet. Ændret formen af håndtaget, har en fordybning til fingrene.

Mange af verdens kæmper knive, samt "Anti-terror" har termoelastoplastovuyu håndtere, det er godt for deres modstand mod olie og benzin, der ikke er glat i hånden og har fremragende varmeisolering, hvilket gør det nemt at arbejde under ekstreme temperaturer. Mens nogle foretrækker håndtaget på indlagte læder eller læder og messing.

Efterfulgte "The Punisher"

Combat kniv "The Punisher" Special Forces er også skabt til FSB sikkerhedstjenester. Det har to modifikationer forskellige formaling, bearbejder type og forarbejdning klinge. Denne kniv med en bred klinge, der kan grave, praktisk at bruge som ekstra støtte på løs jord er designet til at overleve og ødelægge fjenden i nærkamp.

Det er en rigtig mirakel kniv. "Punisher" tilskuerne falde på beton, kan anvendes som en krog kniv, kan modstå belastningen af fraktur i området for afskærmningen til 120 kg, stadig i drift ved høje temperaturer og fugtighed, ved en lav temperatur til - 40C og efter udsættelse for ferskvand.

Civile version. forskelle

Combat kniv "Anti-terror" og "The Punisher" er meget god, og køb af sådanne, der ikke er ansat i FSB, det er umuligt, men der er en civil udgave. De har samme geometri og er lavet af de samme materialer. Af forskellene er manglen på vagt snitning og slibning af Obukhov. Rille for at bryde tråden er også fraværende. Resten er fine knive, noget af det bedste, der er tilgængelige i den civile verden.

Kniv - mordvåben

Når du køber en kniv, så glem ikke, at disse våben. Selv køkkenet kan man nemt dræbe et menneske. Tidligere, for at bære det kriminaliserer nu den administrative. Ikke desto mindre, i henhold til retspraksis, selvforsvar med en kniv, som selvforsvar anses ikke for sandsynligt, en mand med en kniv genkende morderen. Derfor, hvis du ikke ved, hvordan man bruger det, så tag en bedre klub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.