SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor ondt ben under knæet?

Moderne liv pålægger en rytme på den menneskelige tunge aftryk - generel træthed i kroppen, hyppige smerter i ryggen og halshvirvelsøjlen, og det er ikke overraskende, at de ømme fødder under knæene. Overdreven belastning kan forårsage ikke kun sværhedsgraden og ubehag, men også hævelse af lemmerne.

Hvorfor ondt ben under knæet?

Den mest almindelige årsag til smerter er inflammatoriske processer i muskler, led og blodkar. sygdomme i rygsøjlen kan også pålægge et uudsletteligt aftryk på tilstanden af de nedre ekstremiteter. Af den måde, kan de første tegn på åreknuder også være ubehagelige fornemmelser i benene under knæet. Overvej nogle af de tegn og det omtrentlige diagnose efter type af smerte og sekundære tegn.

Således kan, når alvorlig hævelse, tyngde og en temmelig stærk smerte antage knoglelæsion. For eksempel, hvis en øm ankel, jo oftere det er et resultat af en revne i knoglen udtynding eller bundt knogle.

Hvis de ømme ben knogler under knæet (lige under knæet) eller i anklen - kan det skyldes strækning af senen, der forbinder muskler og knogler. Selv om den vigtigste senen væv er meget robust og ikke meget fleksibel, er det muligt at ødelægge den. Dybest set smerte opstår, når du kører.

Ømme ben under knæet og beskadigede menisken eller patella skade. A kan være en cyste eller arteriel okklusion. I dette tilfælde er den smerte ledsaget af kompression og vægt: Disse følelser opstår, når du går.

Dysfunktion af det perifere nervesystem, såsom neuralgi, hvilket påvirker iskiasnerven, der forårsager alvorlige smerter fra hoften indtil hans skinnebenet. Natlig smerte skyldes en mangel på calcium i kroppen, kalium, jern eller magnesium. Men det er typisk for børn og unge, og voksne bedre til at lede efter årsagen til patologi af de nervøse, kardiovaskulære og fælles systemer.

Hvis de ømme ben under knæet stærk og skarp smerte, og selv samtidig er der en stigning i temperatur og stærk rødmen ben under knæet, er det - erysipelas. Når koncentrationen af dunkende smerter i storetåen kan diagnosticere gigt.

behandling

Hvis de ømme ben under knæene, som regel, er det umuligt at stille en præcis diagnose på egen hånd, så at begynde behandling tilfældigt i det mindste bare ikke alvorlige. Det skal forstås, at smerten i underbenet kan være forårsaget ikke blot ved strækning af muskler eller sener, men også en alvorlig sygdom i rygsøjlen, der ikke er behandlet simpelthen umuligt. Uanset hvad det var, hvis der var en smerte og ikke går for lang tid (især mere end tre dage) - et besøg hos en læge er afgørende. Folk retsmidler til behandling i dette tilfælde er ubrugelig - du kan behandle helt, hvad du har brug for. Efter lægen vil forsyne dig med en præcis diagnose og ordinere en effektiv behandling, som hjælpemidler kan anvendes, og traditionel medicin - fordi nu du kender den nøjagtige diagnose.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.