SundhedSygdomme og betingelser

Infektiøs erythem hos børn og voksne: Symptomer, diagnose, behandling

Infektiøs erytem angår virusinfektioner som forårsager human parvovirus (B19). Infektiøs erytem kaldes også femte sygdom, før det er: mæslinger, skarlagensfeber, røde hunde, Filatov-hertugens sygdom, spædbarn roseola. Eksperter mener, at infektionen er smittet med luftbårne dråber, men replikation af patogenet er ikke fundet i nasopharynx, der sætter denne konklusion. kan ikke påvises Spor af parvovirus i urin og afføring.

Infektiøs erytem hos børn er mere udbredt end hos voksne, især i en alder af 4-10 år, i vinteren og foråret sæsoner. Voksne inficeret med virus, kan ikke engang mærke til det, fordi infektionen ofte ikke har nogen symptomer. Men der kan være sjældne situationer, hvor den smitsomme erythema voksen flyder med høj temperatur, undertiden delirium, hovedpine og muskelsmerter. Ofte i voksne patienter med udslæt ikke forekommer. Efter en tidligere infektion er immunitet - for anden gang erytem ikke bliver syge.

Symptomerne på virusinfektion begynder at dukke før udslæt vises, kan omfatte: ondt i halsen, diarré, løbende næse, kvalme, feber, temperatur og generel utilpashed. I denne periode, at barnet er mest smitsom bærer af viruset.

Den næste signal - hududslæt, der ligner "slap" eller "sommerfuglevinger". Første, de danner små lyserød eller rød foci (blegt område omkring munden), derefter hurtigt stige i størrelse og fusionere til ét felt erytematøs uregelmæssig form. Omvendt udslæt begynder med udviklingen af centret, til farven skifter grålig lilla. Kanterne af udslæt, de mest levende farver. Efter nogen tid efter præsentationen, kan det sprede sig til lemmerne og krop, og dermed kan nedbør være forskellige i varighed og sværhedsgrad. Infektiøs erytem varer i gennemsnit op til ti dage at forsvinde gradvist, efterlader en knap mærkbar mønster på huden, huden på dette sted ikke skalle af.

I sygdomme på infektiøs erytem nok til at behandle hjemme. Patienten behov hvile, drikke masser af væske, og tager medicin, der reducerer symptomer på sygdommen. Smitsomme erythema kører af sig selv, kan du hjælpe med at reducere temperaturen af resten af de smertefulde symptomer. Antibiotika er normalt ikke accepteres, da sygdommen er forårsaget af en virus, der ikke bakterier.

Fundet en anden form for erytem - erytem, som henviser til sygdomme i infektiøse og allergiske. Infektiøs sygdom begynder med en lille temperatur og generel utilpashed, efter et stykke håndflader hud, kønsorganer, såler eller extensor overflader af ekstremiteter udslæt forekommer (i form af bobler, pletter). Bare kan forekomme udslæt på mundslimhinden, læber. Der er tilfælde, hvor et udslæt vises på huden og slimhinderne samtidigt.

Diagnosticere smitsom erythem er ikke svært for eksperten. Hvis beskadigelse af mundslimhinden, kan diagnosen være vanskelig da symptomerne ligner en række andre sygdomme.

Erytem kan have tilbagevendende manifestation, forværring forekommer i foråret og efteråret, observeres i 50% af bærerne på infektion. Ved risiko mennesker unge og midaldrende.

Behandling omfatter arrestere sygdommen og dens profilaku formål at fjerne forværringer i det følgende. Ved brug af antibiotika er tyet til kun i tilfælde af sekundær infektion på det sted, hvor der var et udslæt. Hvis in situ udfældning dannes bobler, de gennembore og behandlet med en opløsning af frisk foder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.