TravelingRetninger

Tyrkiet, Mersin: placering kort, fotos, vejr, og anmeldelser om udvej

Turister er altid lokker Tyrkiet. Mersin - Dette er en stor tyrkisk feriested, hvor fusionerede sammen historie og natur. Denne by kan kaldes den mest moderne metropol i Middelhavet. Den udvej er berømt for sine skyskrabere, maleriske parker, moderne hoteller, indkøbscentre og frihandelszone. Under det romerske imperium, moderne Mersin kaldte Zefirionom, blev det anset for selv da en stor havn. Det er i disse steder, var der et møde med Mark Antony Cleopatra smuk.

Lidt af fortiden

Regionen er befolket siden 7 årtusinde f.Kr.. e. I løbet af de arkæologiske udgravninger på bakken Yumyuk Tepe arkæolog John Garstang fra England findes så mange som 23 kulturelle lag, hvoraf de tidligste går tilbage til 6300 BC. e. I 4500 f.Kr.. e. Det blev bygget befæstninger og startede deres konstruktion var nogenlunde mellem 3200-1200 år. Mersin (Tyrkiet) blev nævnt af mange forfattere. De gamle grækere kaldte denne by Zefirion. Græske geograf Strabo nævner dette sted som hovedstad i Kilikien fra Tartus og Mersin han kalder de vigtigste porte Kilikien. Men al handel bragt i, og Mersin mistet sin betydning efter den hurtige blomstring i Konstantinopel. Senere, til ære for kejser Hadrian omdøbte byen Andrianopolis. Nu metropol er opdelt i fire distrikter: Toroslar, Mezitli, Yenişehir og Akdeniz.

transport

Hvis man ser på Mersin (Tyrkiet) på kortet, kan du se, at det er i den sydøstlige del af landet. Den nærmeste lufthavn til byen anses for at være international - Adana, som er beliggende 69 km. Lige øst for byen Tarsus (45 km fra Mersin) er en ny lufthavn Çukurova.

Mellem udvej og de nærliggende provinser veludviklede vej- og jernbaneforbindelser. Af den måde, var jernbanen bygget her i 1866, blev det udført ved hjælp af levering af bomuld til havnen. Under borgerkrigen mellem nord og syd amerikanske stater, samt under blokaden af South Mersin havde stor strategisk betydning på grund af muligheden for at levere bomuld. Highways forbinde resort med alle de tyrkiske provinser.

vigtig havn

Hvad var ikke overrasket Tyrkiet! Mersin - er ikke kun en luksus resort, men også en af landets vigtigste havne. Her er der mere end 23 dokker og moler, der som helhed udgør et areal på 786,000 m². Kapaciteten af havnen - mere end 3.800 skibe om året, det har også havet links med mere end hundrede internationale havne.

tyrkisk paradis

Mersin kaldes ofte den tyrkiske paradis, fordi indtil for nylig, turister fra SNG og Europa på resort næsten ikke var. I denne region, en hvile, som regel kun lokal og besøger tyrkerne fra hele landet. Det er værd at bemærke, at de smukke steder i Tyrkiet er virkelig nok, men kun i Mersin du kan føle en ekstraordinær følelse af fred og enhed med det naturlige miljø. Over tid, dette følte og udenlandske rejsende, der kommer her bare for en tur. Mersin, Tyrkiet (fotos af byen viser, at storbyen er ved at udvikle sig meget hurtigt), har nydt godt af tilstrømningen af besøgende. Nu er han er en stor smuk havn, hvor skibene hede passager- og handelsskibe, lystbåde, både, færger, både og så videre. E., Der kører mellem Cypern og Tyrkiet. At havnen har skabt gode betingelser for hurtig fremgang i byen. Således har Mersin blevet kendt, ikke blot inden for landets grænser, men også i hele Middelhavsområdet.

Hvil i Mersin (Tyrkiet)

Mersin tiltrækker turister med sin duft af palme stræder, hyggelige restauranter, smukke strande og smukke parker. Billede af byen - det moderne og komfortable multi-etages hotel med anlagte strande, der harmonisk med fantastiske historiske steder. Se her virkelig værd meget.

Ikke langt fra Mersin, placeret resterne af den gamle løsning af Sola, før det blev kaldt Pompeypol. Det blev bygget så tidligt som i bondestenalderen, men desværre blev det ødelagt på grund af et jordskælv 525 år. Heldigvis den dag i dag resterne af den arkade er bevaret her, et tempel, en begravelsesplads og vilkår. På den vestlige udkant af storbyen, kan du se ruinerne af Hetiten fæstning, der stammer fra 13-15 århundrede f.Kr.. e.

I byen Tarsus, som er i provinsen Mersin, er turister tiltrukket af St. Pauls godt, vandfald, Ulu Moské (1. århundrede f.Kr.. E.) Og porte Cleopatra. På kysten i Mersin-Silifke er gamle antikke byer Korikos, Viransehir, Pompeypolis, Kanlydivane, Kiz Kalesi. Særligt imponerende er udsigten fra Maiden fæstning (Kiz Kalesi), er det placeret på en lille ø i en afstand af 200 meter fra kysten. I den nordvestlige del af fæstningen, i landsbyen Narli Kuyu, kan du se hulerne i himmel og helvede med stalagmitter og stalaktitter.

Det er værd at bemærke, at ingen kan prale af fortidsminder Tyrkiet. Mersin - en by, hvor en af de højeste bygninger i landet - en 52-etagers bygning højde af 177 meter under navnet «Metrim-Tower» blev bygget her i 1987.

I Mersin, det Eski Moske er værd at se, hvilket betragtes som den vigtigste arkitektoniske monument af de osmanniske tider. Det blev bygget i 1870 og modstand genoprettelsen på forskellige tidspunkter. Mersin og attraktion er de romerske bade, indgraveret med udsøgte mosaikker. Provinsen Mersin er også kendt for hele verden, at Mark Anthony gav Cleopatra land mellem Alanya og Mersin som en "beskeden" bryllup gave.

køkken

Gastronomiske lækkerier i regionen - er en separat samtale. Der er bare ikke delikatesser vil tilbyde dig gavmild Tyrkiet! Mersin - det er virkelig den gastronomiske hovedstad i landet. Meget velsmagende parabol er tortilla, som kaldes biberli Emek. De, der ikke er indviet i mysterier tyrkiske køkken, kan biberli Emek virke som en pizza, men virkelig kage gennemvædet med en speciel sauce, så har en ganske krydret smag, den adskiller sig væsentligt fra den nationale italienske brød med fyld. Elskere af slik bliver interessant at prøve den usædvanlige orientalske slik dzhezerie. På trods af at det er lavet af almindelige valnødder og gulerødder, være ligeglade med denne delikatesse kan ikke nogen.

Vejr og Klima

Tyrkiet (Mersin - er ingen undtagelse) er forskellig specielle klima. Sunny pogrevaet byen 300 dage om året. På grund af de omgivelser af Taurus bjergene i byen er aldrig for varmt. I sommeren termometeret ikke stiger mere end 33 grader, og om vinteren er her ikke mindre end 10 C. Denne stedsegrønne byen behager gæster og lokale beboere en overflod af frugt og grøntsager. Bananer, druer, citrusfrugter - alle solgt til ret lave priser. Om vinteren, byen høst af duftende appelsiner, citroner og mandariner. Havet temperatur om sommeren når 28 0 C, og om vinteren holdes på omkring + 17 0 C. Feriesæsonen varer længere her end i nabolandet Antalya, Marmaris Bodrum. Kom her på ferie kan være fra april til midten af november.

I denne region, kan du have en stor tid i vinteren. Og blot en times kørsel fra Mersin er et skisportssted Kayseri. Skisportssted strimmel, der er på 2200-3100 meter over havets overflade. Under normale vejrforhold, sne tykkelse er op til 2 meter. Kort sagt, at vejret i Mersin (Tyrkiet) slappe den mest frugtbare.

Mersin - er en udvej for alle!

Pragtfulde strande, endeløse strand med rent sand, stedsegrønne skove, majestætiske bjerge, azurblå hav, europæiske hoteller, store parker, store indkøbscentre - alt dette kan du se den fantastiske feriested Mersin. Derudover kan du nyde den unikke historiske monumenter og beundre den storslåede historie af Romerriget, som efterlod et dybt mærke i regionen. Denne by er primært at tiltrække de turister, der har brug for at komme rundt sydende liv. Her turister perfekt kombinere sightseeing og badeferie, gør shopping, prøv lækker, masser af sprøjt i det krystalklare havvand og naturligvis modtage utrolige indtryk af denne ferie. Kort sagt, i Mersin keder bare ikke har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.