TravelingRetninger

Voronezh-Lipetsk. de sydlige regioner i rejsen

Lipetsk og Voronezh regioner er beliggende i syd-centrale Rusland og de betragtes derfor Syd. Vejr er der, i forhold til hele landet, temmelig varm - vinter uden stikkende frost, varme somre.

Sydlige regioner: hvor varmen

Skal du på en tur til den varme kant, skal du ikke bekymre dig om pludselige ændringer i temperaturen på frost i sne eller sol slagtilfælde. Klima Voronezh og Lipetsk mest egnet til livet, med god grund den første slaver slog sig ned i disse og de omkringliggende områder.

Hvordan kommer man dertil?

Afstanden fra Voronezh til Lipetsk i kilometer er lidt over et hundrede. Til russiske afstande er næsten ingenting. For at overvinde dette en lille måde kan være enhver konventionel måde: busser "Voronezh-Lipetsk" med busstationer, elektriske tog, bil, taxa. Og turister, der elsker ekstreme sport og motion, på denne måde du kan overvinde selv på en cykel. Voronezh og Lipetsk ligger i sletten. Derfor vil vanskeligheder med erobringen af bjerge og bakker ikke være helt nøjagtig.

På vej fra Voronezh til Lipetsk naturen er slående i sin bredde og rigdom af farver. På disse områder er der ingen frodige skove, enorme vidder af marker og grænseløs himmel åbner menneskelige syn, så snart byen afslutter billedet.

"Mil tilbage til Voronezh ..."

Under Anden Verdenskrig byen Voronezh blev næsten jævnet med jorden, mange af de objekter ikke have overlevet, men på trods af dette, er nu en nysgerrig turist vil finde noget interessant og informativ.

I Voronezh var der små købmandsgårde, gamle gader, som der minder om det nittende århundrede. Speciel atmosfære fyldt gader i den gamle-Moskva, hvorpå nødvendigvis har behov for at gå til den, der ankom i Voronezh for første gang. Selvfølgelig, dybt rører gæsterne Monument White Bimu, helten i historien "Hvid Bim Black Ear", som traditionelt har til slagtilfælde hans sorte øre at tiltrække held og lykke i dit liv. Må ikke være ligeglade og innovative tendenser i samtidskunsten - "Terapeutisk stol", som bør tage folk med 'zhlobstvom "til at genoplade din gode, og et monument til killing fra gaden Lizyukova som udødeliggjort morsom karakter fra den sovjetiske tegneserie.

Fans af kirkearkitektur af sjælen vil falde udsigt over domkirken af bebudelsen, Alekseev-Akatova Kloster, Church of the Assumption, og andre eksempler på den åndelige arv Voronezh. Slap af i naturen i centrum af byen kan blive undersøgt Peter Square, hvor ligger den eneste af sin slags solur - og de virkelig arbejde! Skygge fra solen viser tid for dem at inden for få minutter. Også her er den største springvand i Voronezh. Om natten den er belyst, på grund af at danne en bizar figur, og dette spil af farver kan du se en uendelighed.

Tales of Lipetsk

Det vigtigste aktiv for denne by er de helbredende mineralvand. Om dette er der endda morsomt legende, hvor lipchane fortælle, hvordan Peter Jeg besøgte Lipetsk plante, og efter besøget, efter den gamle russiske tradition, fejrede sin ankomst med fabriksarbejdere. Og det var så slemt om morgenen, men han drak det vand, der bragte ham at arbejde, og det var meget bedre. Efter denne hændelse, kejseren beordret til at producere Lipetsk mineralvand.

By navn Peter I

Lipetsk betragtes som et symbol på monumentet for Peter I, der står på den eponyme pladsen. Monumentet er ganske monumentale, Peter er afbildet noget frækt, han selvsikkert går fremad, og det skuespil tiltrækker øjet. Også i en flerhed af springvand, der er oplyst i aftentimerne, hvilket skaber en virkelig fantastisk atmosfære. Komsomolsk dam ligner alle de klassiske damme i andre byer, hvor folk fodre ænderne og har en hvile i brystet af naturen, men der er slående geometriske form af dammen, som tilsyneladende kan ikke kombineres med den generelle opfattelse af Lipetsk, men stadig bære en smuk bykultur.

Lipetsk også kaldet byen af terrorister, er det her i slutningen af det nittende århundrede, en kongres Narodnaya Volya organisation, hvis medlemmer efterfølgende dræbte kejser Alexander II. Monument Narodnaya Volya ligger dybt i den nedre Park.

Lipetsk region kan også være af interesse for turister, der elsker friluftsliv. Arkæologiske Park "Argamach", hvor man kan sidde i en behagelig yurt, tage et dampbad, gå til sundhed trail og besøge frilandsmuseet, er et unikt sted i Lipetsk-regionen. Path of Health indeholder stigninger til foråret, overgang af flere mindre floder at vade, turist atmosfære og godt selskab.

En anden unik sted er Ascension Cathedral i byen Elec, som er bygget på planen for den berømte arkitekt Konstantin Ton, og er den tredje største katedral i Rusland. Fans af kirkearkitektur af sjælen bliver nødt til at rejse til byen Zadonsk, som betragtes som den åndelige centrum i regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.