ComputereSoftware

Sådan indsættes musikvideo: metoder og instruktioner

I vor tid, har den tekniske proces nået et stadie, der engagere sig i videoredigering kan alle, uanset alder og erhverv. Selvfølgelig er det godt, og nu er der mange selvlærte, der er engageret i favorit virksomhed professionelt. Men alt var engang en start eller andet sted.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan du indsætter musikvideo. Selvfølgelig betyder kendere af denne artikel ikke giver nyttig information, men nybegyndere kan lære det grundlæggende i redigering. Vi viser dig, hvordan du gør det ved hjælp af programmet og bruge online-tjenesten. Vi begynder.

Hvordan at sætte lyd på videoen ved hjælp af programmet

Nu ser vi på den første måde, hvordan man indsætter musikvideo. Programmet for dette er i det offentlige rum. Hent og installer den og alle kan, og hendes navn - "Videoredigering".

Så gå til de officielle hjemmesider af softwaren og finde linket til download. Lang behøvede ikke at vente, da programmet er let og ikke fuldgyldigt editor. Med det muligt at udføre mindre kirurgiske indgreb af farvestyring og overlay spor. Alt i alt er lige, hvad vi har brug for.

Når overførslen er færdig, starte installationen. Brug af "Setup Wizard", skal du skrive stien til udpakning og glem ikke at sætte et flueben ud for linjen "Føj genvej til skrivebordet," programmet har altid været en fremtrædende plads.

Nu er vi nødt til bare at køre softwaren og fortsæt til den vigtigste sag. Lige nu vil vi vise dig, hvordan du indsætter musikvideo.

Tilføjelse af filer

Programmet er åbent og venter på at begynde at arbejde med det. Først og fremmest skal du tilføje de nødvendige filer. Forbered dem på forhånd og lagt i separate mapper, så processen ikke bliver forvirret.

Hvis du åbner programmet for første gang, vil du være i fanen "Tilføj". Men hvis før du vælger en anden fane, skal du skifte til den nødvendige. I venstre rude, vil du observere et hierarki af mapper. Det var der, ført an af den, hvori du har placeret filerne på forhånd.

Nu skal du tilføje dem til området for redigering. For at gøre dette, trække den ønskede video i det nederste panel. Så vil du se storyboard af filmen, hvis det er, så du har gjort alt rigtigt.

erstatning audio chunk

Nu fortæller vi om den afsluttende fase. Om at anvende musik til filmen. Den "videoredigering" er godt i, at det helt på russisk, og forstå det vil være meget lettere end i den kendte teknik.

Hvis du hurtigt vil gælde for musik, du har brug for i første omgang at flytte til fanen kaldet 'Rediger'. Allerede der vælge "Erstat lyd". Du vil få et stort udvalg af forskellig musik for enhver smag. Alle af dem er inddelt i kategorier, så det vil være nemt at navigere. Men mest sandsynligt, vil du gerne, at indsætte en forudvalgt sammensætning, og heldigvis programmet tillader det.

Find og klik på den relevante knap for dirigenten. Det banede vejen for din lydfil og klik på "Åbn". Når du gør dette, vil programmet automatisk erstatte lyden af de valgte musikvideoer til dig.

Nå det er alt, du ved den første måde, som i videoen indsætte musik. I eksemplet program, "videoredigering" blev præsenteret, som er, som nævnt ovenfor, letvægt. Det vil sige, det kan ikke foretage en seriøs korrektion af video og audio materiale, men for at føje lyd til videoklippet, vil det passe.

Hvordan at sætte lyd på en video online

Hvis du ikke ønsker at downloade til din computer en tredjeparts software til at tilføje lyd til video, så du perfekte video editor, der fungerer online. I øvrigt er det kendt til alle jer, men chancerne er du ikke vidste, hvad han er i stand til at gøre.

Mine damer og herrer, din opmærksomhed - YouTube! Ja, ja, det vil hjælpe os med at foretage de nødvendige handlinger. Sådan indsættes video musik med YouTube, så tjek nedenstående:

  1. Gå til din kanal. Hvis ikke, kan du registrere dig på denne video-deling, det tager lidt tid.

  2. vælge "Video Manager" i den øverste bjælke.

  3. Nu til venstre på siden, skal du vælge kategorien "Ny" og klik på "Video Editor" i drop-down menuen.

  4. Dernæst skal du trække fra "Explorer" ønskede videoklip i det angivne område, og derefter fjerne den lyd luns og indsæt i stedet din forberedt.

Efter alle disse manipulationer er simpelthen at gemme videoen og alt. Som det kan ses, skal du indsætte musikvideoer online nemmere end nogensinde, som en væsentlig fordel ved denne metode er, at man ikke behøver at downloade til din pc uvedkommende software.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.