SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er fnat?

Fnat - er en meget smitsom hudsygdom. Selvfølgelig, i dag det sker mindre hyppigt (ifølge statistikkerne indikerede 14-33 tilfælde per 100 000 mennesker af sygdommen), men at vide, hvad det ligner fnat, skal du.

Jeg må sige, at sygdommen ikke har nogen specifik inkubationstid. De første symptomer kan opstå efter et par timer og et par uger efter infektion. Hvis huden var kønsmoden kvindelige fnat mide, at de hurtigt trænger gennem huden, så sygdommen vil manifestere sig meget hurtigt. I tilfælde af, at huden på en rask person fik kryds larver, vil inkubationstiden stige på det tidspunkt, indtil de når modenhed.

Hvis du ønsker at vide, det ligner fnat, du har brug for at komme i nærkontakt med de karakteristiske symptomer på sygdommen. På patientens hud vil de ramte områder være synlige kløe bevæger sig, papler og serøs dækning. Vi må huske på, at de fleste af fnat ramte område af kroppen, såsom albuen, mave, lyske, hænder, balder og bryster hos kvinder.

Det vigtigste symptom på sygdommen betragtes kløe flytter at voksne kvindelige mide brolægning under hudoverfladen. De ligner hvid-grå linje, lidt hævet over huden. Linierne kan være lige eller krum, deres længde, sædvanligvis ikke mere end en centimeter, som det kan ses i en mørk punkt ende af linjen, som er den kvindelige kløe mide. Det skal bemærkes, at de kløe bevæger i nogle tilfælde til at ligne en kæde af små bobler, og hvis infektionen fandt sted for nylig, kan den bevæger sig ikke være synlige på alle. Derfor, for at sige helt sikkert ligner fnat er ikke altid muligt.

Et karakteristisk tegn på fnat er intens kløe og der som regel forstærkes om aftenen. Hertil kommer, at hvis kæmning blev indtastet en slags infektion, den angrebne hud kan dækkes med pustler og skorper.

Og det ligner fnat hos spædbørn? Det skal siges, at sygdommen hos børn har sine egne karakteristika. Børn er som regel påvirket er et stort område af kroppen, herunder hovedbunden og fodsåler. Hertil kommer, med nederlag fnat hænder, babyer der er en modifikation af neglene, de tykkere, knæk og smuldre.

Selvfølgelig kan du være undrende, hvordan at bestemme de fnat, det vil sige, som korrekt diagnosticeret? Den rigtige løsning til mistænkt infektion med fnat vil appellere til en hudlæge, der vil gennemføre den nødvendige forskning for at afgøre, om huden virkelig imponeret fnat, eller du er bekymret for en anden hudsygdom med lignende symptomer.

Det skal bemærkes, at der er en anden variant af sygdommen, som kaldes norske fnat. Dette skema ses ofte hos mennesker med et svækket immunsystem. Efter infektion, de norske fnat er praktisk talt ingen vigtigste symptom - svær kløe, selvom millioner blusset opdaget under patientens hud. Ved denne sygdom er meget smitsom og manifesterer sig ved tilstedeværelsen af exfoliativ dermatitis.

Spontan kløe ikke hærdes i fravær af behandling, sygdommen bliver kronisk. Kronisk kløe kan forekomme i mange år, slibning fra tid til anden. Således den syge er smitsom for andre.

For at helbrede sygdommen, er det nødvendigt at ødelægge mide og sine æg. At anvende denne ydre midler, der har acaricid effekt. Generel behandling er generelt ikke nødvendig.

Til vellykket behandling af fnat er nødvendige for at overholde visse regler. Og det vigtigste af dem er den samtidige behandling af alle mennesker, der er i kontakt med patienten. Medlemmer af patientens familie, bosat med ham, skal du sørge for at udpege en lignende behandling, selv om de viser ingen tegn på sygdom.

En afhjælpning bør anvendes til hele kroppen (sådan udelukkelse er ikke lavet til små børn), med undtagelse af hoved og ansigt, og anvende de anbefalede midler til hænder snarere end en tampon. Hvis fnat provokeret forekomsten af komplikationer såsom infektioner i huden knyttet, skal udføres samtidigt behandlingen af den underliggende sygdom og komplikationer. Det er også nødvendigt at desinficere sengetøj og tøj af patienten.

Hvis du overholder disse principper og til at gennemføre anbefalingerne fra en hudlæge, så kureret for fnat kan være hurtig nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.