ComputereSoftware

Sådan installeres crack til Photoshop og andre programmer

I årevis den mest populære billedredigeringsprogram har været og er stadig Photoshop. Det kan bruges til redigering af billeder, herunder fotografier, samt gratis kreativitet, skabe nye mønstre. Denne editor har det bredeste funktionalitet blandt programmer med samme formål. Desuden er det ikke kun giver grundlæggende funktioner til nybegyndere, men også mere avancerede muligheder for redigering. Alt sammen, dette gør det til det mest populære redaktør i verden og i vores land i særdeleshed.

Men i at arbejde med Photoshop har sine egne nuancer og vanskeligheder. For ikke at nævne det faktum, at dette ikke er den mest let at lære programmet. Især for dem, der for nylig har mødt med en computer eller har aldrig før behandlet et billedbehandlingsprogram. Jo mere, at små opgaver, såsom at tage væk den røde øjenfarve på fotografiet på skulderen mange programmer, ud over den velkendte Photoshop. Dette er grunden til nybegyndere anbefaler, at du først installere hjælpeprogrammet enklere, med færre funktioner, men også med den mere intuitiv kontrol.

Et andet problem i udviklingen af grænsefladen af dette program er uden tvivl dens agnloyazychnost. Hvis der stadig kan findes ældre versioner med en fuld russisk oversættelse, derefter, begyndende med CS4 pakken, er problemet mere akut. Dette gælder især for de brugere, der ikke taler engelsk på et tilstrækkeligt niveau.

Til komfortabel arbejde, de er nødt til at søge på internettet efter oplysninger om , hvordan du installerer Photoshop crack og i virkeligheden den meget nytte. Gør det nemt, hvis blot fordi, at det globale netværk er fuld af falske hjemmesider og ondsindede programmer maskeret som en tid for forskellige chauffører, add-ons og lokalisering.

Sådan installeres crack og hvor man kan hente

For at lette denne opgave, er det nødvendigt at vide, hvordan du indtaster en søgning. Først og fremmest er det vigtigt at præcisere, hvad vi søger, og hvilken version af vores program. Et eksempel på en sådan anmodning ville være «Photoshop CS4 crack", hvor, hvis det er nødvendigt, bør ændres CS4 tegn på den rigtige version. På den første side vil det åbne en masse tilgængelige websteder. Vi vælger et par af dem der udgør den største tillid, og åben ressource vil lede efter et link til download. Der er også nogle gange muligt at finde og læse den briefing, som gør det muligt at forstå, hvordan man installerer crack.

Ak, de fleste af os blot opfordret til at hente en bestemt fil. For ikke at begå fejl og ikke installerer virus program, er det nyttigt at vide, hvordan man gør, er at ligne crack. Normalt er dette 458 KB filstørrelse eller lidt større eller mindre. Navnene kan være anderledes, men en udvidelse af en: PhotoshopCS4_Locale_ru.exe. Sandt nok, i nogle tilfælde, at filen kan pakkes til arkivet og har den rette forlængelse. At arbejde med sådan en revne bliver nødt til at pakke det efter download.

installation Procedure

Således er den ønskede fil på din computer. Næste trin: hvordan du installerer programmet, som vi hentede i den relevante mappe? Først og fremmest skal det bemærkes, at i en mappe med sprog kan være flere filer. I dette tilfælde, skal du vælge den, der har den .exe og starte det. Et vindue åbnes, hvor standard angivne mappe på computeren med installeret Photoshop. Men kun hvis det blev installeret i standardmappen. Ellers vil brugeren nødt til at angive den korrekte sti til programmet.

Klik derefter på "fjern" og vent et stykke tid. Efter at have afsluttet processen, vil vi nødt til at køre Photoshop og vælge et andet sprog indstillinger. Den hurtigste måde at gå til den pågældende funktion - tryk på Ctrl og K. Dette åbner et vindue, hvor du skal gå til Interface fanen brugeren og vælge det blev vist på listen over russisk sprog.

Alt. Nu hvor du ved, hvordan du installerer crack til Photoshop. Det bør dog tages hensyn til, at alle de etiketter, vil forblive på engelsk, indtil du genstarter programmet.

Russisk for andre programmer

Logik til spil, som for de fleste forsyningsselskaber er indstillet på samme måde. Ofte indeholder allerede installeringsvejledningen (i form af et tekstdokument), men hvis det ikke gør - så fortvivl ikke. Det er også nødvendigt at være særlig opmærksom på foreneligheden med den version af spillet. Som regel skal du blot klikke på ikonet med sproget, at det er installeret i det rigtige sted. Ellers vil du enten vise ham vejen, på egen hånd eller flytte en fil i spillet mappen. Hvis du vil erstatte filer - ændring (bedre pre-save kilde i en separat mappe).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.