Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Jug" på Anokhina: anmeldelser og fotos

Den gamle georgiske ordsprog siger, en gæst - Guds sendebud. Det er derfor, den georgiske gæstfri vært ikke fortryde for en kær gæst på sit bedste ammunition, og de berømte georgiske gæstfrihed legender.

Restaurant "Kande" Georgiske køkken

Turister i dette land kærlighed. For dem er at gå til den larmende fest med de bedste retter og vine, provokerende vittigheder, slæbende sange og kloge toasts. Men for at føle den charme af en sådan fest, ikke nødvendigvis at gå til Georgien. Bare besøge en hyggelig restaurant Moskva "Kande" på Anokhin.

Denne restaurant genopliver de gamle traditioner for georgiske gæstfrihed og varmt åbner dørene for besøgende.

interiør

Restauranten blev åbnet i 2010, og siden da dens indretning har ændret sig lidt. Alle de samme kombination af varme beige toner med lyse grønne levende planter er stadig en fryd for øjet faste gæster institution.

På en seng ved siden af restauranten, som ligger en skulpturel gruppe på tre fajance krukker. Denne lille detalje bare gør besøgende huske de luksuriøse spiseborde, hvor et måltid vin flyder som vand. Af den måde, bare ud herfra fajance kander.

Restaurant "Jug" på Anokhina består af to haller: den vigtigste, som kan rumme 350-400 mennesker, og sommer terrasse med 150 pladser. Begge værelser er unikke. Interiøret - en sand personificeringen af komfort og bekvemmelighed iboende i den østlige boliger.

"Kande" - Anokhina restaurant, der tilbyder de besøgende slappe af på de bløde lænestole og sofaer strøet med farverige puffy puder, under de dvælende lyden af jazz og georgiske nationale melodier. Særlige luksus værelse giver detaljer: tunge lysekroner og lysestager, en massiv pejs. smag East lokaler understøttes af konventionelle rygning enheder - vandrør, som kan drage fordel af hver gæst.

træ, sten, tekstil: et stort antal naturlige materialer, der anvendes i udformningen af restauranten. På hylderne er der mange banker med pickles, frugt kurve, fade og, selvfølgelig, kander, kander og kuvshinischa alle former og størrelser.

Opstilling er så godt placeret i det område af hallen, at hver gæst føler sig sikkert beskyttet mod nysgerrige blikke. Det er derfor, dette sted er egnet ikke kun for venlige sammenkomster, men også for en romantisk stævnemøde.

I det indre hallen er et dansegulv og karaoke, hvor alle besøgende vil være i stand til at vise talent. Her præsenterer vi de inviterede dansegrupper og show-business stjerner.

Sommer veranda ser lysere og luftigere store sal: det kan tydeligt ses i retningen af rustik stil. Kurvemøbler med tekstil skær og træborde omgivet af grønne områder og blomster. Veranda opdeles i flere landingszoner, adskilt fra hinanden kar med planter eller lyst træ skærme. Der er også flere private pavilloner.

Ankommer i restauranten "Jug" på Anokhina, behøver du ikke ønsker at forlade!

menu

Grundlaget for restauranten af georgiske køkken. Khinkali, khachapuri, sacivi, chakhokhbili ... Nogle navne på disse retter er tvunget til at rydde op i din appetit i forventning om et hidtil uset delikatesser.

Restaurantens kokke ved, at georgiske retter kræver en særlig tilgang. Opskrifter af de bedste georgiske retter har ikke ændret sig i århundreder, hvilket betyder, at de ikke kan fremstilles på en moderne el-komfur. Det er derfor, restauranten "Jug" på Anokhina tilbyder de besøgende en bred vifte af traditionelle retter tilberedt på grillen. Kulinariske produkter, stegt på åbne kul, bliver ikke blot en virkelig fortryllende smag og aroma, men også bevarer deres fulde fordel.

Georgisk wienerbrød, lavet i brændeovn overraske nogen gourmet. Og i det arsenal af kokke "Crock" mere end en halv snes opskrifter khachapuri mchadi, lobiani og lavash.

Bortset fra georgiske retter, menuen godt repræsenteret europæiske retter. restaurant "Kande" menuen, ikke uden den traditionelle "Cæsar", borsch, okroshka og saftigt oksekød bøf "Ribeye". Så besøgende ikke fodre en stærk kærlighed til krydret og duftende georgiske krydrede mad, vil ikke gå sultne.

Restaurant "Jug" også prale et stort udvalg af desserter: kager, kager, is og frugt. Tjente her, og en favorit delikatesse churchkhela georgiere, som er en lang pinde af kogt ned druesaft med valnødder.

For enhver sjov til at betale, så denne restaurant Besøgende bør være parat til at forlade institutionen i mindst 1500-2000 rubler.

Besøgende

Restaurant "Jug" på akademiker Anokhin, anmeldelser af som du finder lidt lavere, ikke begrænser sine besøgende respekterer dress code, men det er bedst at besøge denne restaurant i Casual kjole stil.

Cafe personale vil være meget glad, hvis gæsterne bringe deres børn med dem. For dem er det er udstyret med et separat rum i lyse og flotte farver, hvor børnene kan lege, tegne eller forme. Det udviklede selv en separat børnemenu. På anmodning af forældre til børn underholde professionelle animatorer og munter personale vil mestre klasse i maleri eller madlavning.

Fordele steder

Den tilsyneladende fordel ved "Kande" restaurant er dens fokus på den antikke georgiske tradition for at modtage gæster. Hver besøgende vil være i stand til at føle den varme atmosfære i den georgiske fest. Restaurant personalet er klar til at give sine gæster en permanent ferie.

Fra torsdag til søndag er der levende musik, og besøgende har mulighed for at udtrykke sig, udfører sangen i karaoke.

yderligere tjenester

Restaurant "Jug" på akademiker Anokhin, er billeder af hvilket præsenteres i denne artikel, organisationen tilbyder kunderne en bred vifte af fester og banketter. institution personale er glade for at tage sig af det jubilæum, bryllup eller børns festival afholdt mindeværdig.

En anden god tilføjelse: institutionen leverer tjenesteydelser til sine besøgende gratis, sikker parkering for biler. I restauranten kan gæsterne nyde en gratis netværk af Wi-Fi.

Ud over besøgende tjenester i institutionen, restauranten er klar til at tilbyde sine kunder levering af måltider i hjemmet. Denne service er gældende for alle beboere i det sydvestlige District of Moskva.

Beliggenhed og tidsplan

Adresse: Moskva, sydvestlige administrative distrikt, distrikt Troparevo Nikulino-Str. Akademiker Anokhin, husnummer 58.

Telefon: 8 (495) 755-01-97.

Restauranten er åben dagligt fra 12,00 til 23,00.

anmeldelser

"Kande" - restaurant Anokhina, anmeldelser, hvoraf de fleste af dem er positive, efterlader en behagelig indtryk på de fleste besøgende. Gæster ros alt fra lækre retter til god musik. Interiør og hyggelig atmosfære "Pot" tiltrak flere og flere nye kunder.

Meget tilfreds med den service de gæster med børn. I hallen er der altid de animatorer, der nemt finde et fælles sprog med børn. Derfor, mens forældrene går om deres virksomhed, børnene ikke kede sig.

Men en masse kritik forårsager institution personale, især tjenerne. Deres kulde og strengt afmålt kundekommunikation ødelægger hjem og afslappet atmosfære, som er så ivrige efter at etablere ejerne af institutionen.

Utilfreds med cafe og karaoke. Ikke at høre hjerteskærende skrig berusede "sangere", mange af gæsterne er tvunget til at bevæge sig på terrassen om sommeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.