Kunst og underholdningLitteratur

Biografi af Brødrene Grimm - ikke et eventyr eventyrlige forfattere

Ligesom, nogle gange jeg ønsker at gå tilbage til barndommen. At spille ubekymret på gaden med venner, klatre i træer, fortæller uhyggelige historier, gemmer sig i skabet og læse dine foretrukne børns arbejde. Men for at kunne læse eventyr valgfri vind off tid. Denne genre fungerer som både voksne og børn. En særlig plads blandt forfattere, historiefortællere tage den berømte Brødrene Grimm. Biografi forfattere forskere, i modsætning til deres kreationer ikke kan prale af uventede drejninger.

barndom

Biografi af Brødrene Grimm opstod i Tyskland, Hanau am Main. Den første af duoen blev født Jakob. Hans fødselsdag er dateret 1785/04/01 Et år senere, en måned og tyve dage kom til verden af sin bror - William. Vi kan sige, at fra det tidspunkt, drengene blev uadskillelige: deres venskab var kontinuerlig indtil døden. Familie brødre tilhørte den midterste lag af befolkningen i Tyskland. Deres far var en advokat. Det er værd at bemærke, at brødrene er komplementære: Jacob var en stærk, modig og meget hårdfør. Mens William var ikke særlig stærk.

10 år efter fødslen af hendes andet bror, deres far døde, efterlod sin kone og børn i en meget vanskelig økonomisk situation. For at overleve og for at få en uddannelse, de hjalp min tante på mødrene side. Student biografi Grimm er en beskrivelse strålende succes unge i læringsprocessen. De var bedst i Kassel Lyceum. Efter sin eksamen brødre blev taget til universitetet i Marburg. De planlagde at blive uddannet i juridiske videnskaber, for derefter at følge i fodsporene på sin far. Parallelt med studier ved University of fyre på din fritid begærligt læst alle litteratur: den tyske og udenlandske.

Litteratur i livet af Brødrene Grimm

I 1803 ændrer biografi Brødrene Grimm løbet af sin fortælling. Vendepunktet er udgivelsen af "Songs minnesangere" populære romantik mens Tika. Forord til denne skabelse tjente som en magisk virkning på bevidstheden hos de unge mænd om folklore Tyskland. The Brothers Grimm forstod straks sin sande formål - de blev sendt ud i verden for at hellige sig litteratur og videnskab.

Den første og sidste gang brødrene delt op i 1805, da Jacob havde en videnskabelig besøg at besøge Paris. Efter at de var altid sammen: delt og husly, og mad. Fra 1805 til 1809 den ældste af brødrene arbejdede som bibliotekar og Vilgelmsgege statsauditorom. Kort efter krigen med Frankrig blev angiveligt bedt om at gå til Paris for at returnere kopier af bøger, taget væk af den franske.

I 1812 udgav de en samling af "Børn og Familie Tales", takket være som deres navn blev kendt for millioner af børn og voksne over hele verden. Jakob profeterede en diplomatisk karriere, men det gjorde ikke forårsage ingen af selv lidt af entusiastiske brødre. De vælger tjenesten i biblioteket Kassel, og i 1816 sluttede med William Jacob, der tidligere har arbejdet i biblioteket i to år.

De næste fire år, de har dedikeret til forskning. I 1825 biografi Brødrene Grimm fylder dens sider beskriver vigtig begivenhed i livet af William: han gifter.

Senere liv

Fire år senere, at myndighederne har ændret i Kassel bibliotek. Uenig med rokaden, Jakob og Wilhelm træde tilbage. På det tidspunkt fik de berømmelse i den videnskabelige verden gennem deres skrifter. Jacob inviteret professor i tysk litteratur og en ledende bibliotekar ved universitetet i Göttingen. Wilhelm også arrangeret ved en given institution.

Efter nogen tid blev de to brødre afvist på grund af politiske beskyldninger mod den nye konge af Hannover. De gik tilbage til Kassel. Denne begivenhed fandt sted i 1837. Tre år senere besteg den tyske trone, Frederick William af Preussen valgte Brødrene Grimm i de berømte medlemmer af Berlin Academy of Sciences. Det gav dem mulighed for at holde foredrag i de bedste uddannelsesinstitutioner i landet - universitetet i Berlin. I den tyske hovedstad levede de resten af sit liv. William døde i 1859, den 16. december. Hans ældre bror levede fire år mere og døde 20 September, 1863.

Talrige papirer om filologi, mere end to hundrede historier og en stor rolle i de tyske folklore undersøgelser - rigdom, som efterlod en talentfulde brødrene Grimm. Biografi - kort eller lang historie af deres livshistorie - kan ikke fuldt ud afspejler den indsats, som Jacob og Wilhelm til dem århundreder husket som "pionererne inden for tysk litteratur," forfatterne af Snehvide, Askepot, Rapunzel og mange andre fantastiske historier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.