TravelingHoteller

Hotel Gelendzhik ( "all inclusive"). hoteller Gelendzhik

Det er vanskeligt at bestemme den bedste hotel i byen Gelendzhik, fordi alle hoteller i deres egen specielle. Generelt skal det bemærkes, opholdsrum her er meget forskelligartet. Det bør opliste de mest populære muligheder.

Mød på tøj

"Kempinski Grand Hotel" (Gelendzhik) - er den mest luksuriøse indkvartering mulighed, der kun kan findes i spa resort hotel ligger ved Sortehavet -. Af sin storslåede udsigt over bugten, dette hotel (Gelendzhik, "all inclusive"). i en elegant stil, som uden tvivl tiltrækker sig opmærksomhed fra hans synlig langvejs fra -. smuk bygning komplet med swimmingpool skiller sig ud den moderne og imponerende facade, som straks gør det klart, at ur virkelig høj i dette hotel Wen tjeneste. Generelt må jeg sige, ser nøjagtig svarer til det "interne indhold" og kvaliteten af tjenester, der leveres.

Underholdning, fritid og sport

Hotellet "Kempinski Grand Hotel" (Gelendzhik, "all inclusive") tilbyder en lang række tjenester, hjælp som gæsterne spekulerer tilbringe deres fritid. I den friske luft forudsat terrasse, anlagt have og grill. Vi bliver nødt til at lide dette sted og de mennesker, der er glade for at deltage i sport. der er en tennisbane og udstyr til vandsport, fuldt møbleret til fuld fitnesscenter. De mennesker, der kan lide at slappe af og tage vare på dig selv, op bestemthed nyde en sauna, massage, wellness center og spa, som giver høj kvalitet kosmetiske ydelser, solarium, boblebad, samt de berømte tyrkiske bade.

Generelle og personlige tilbud

Hotellet "Kempinski Grand Hotel" (Gelendzhik, "all inclusive") er berømt for sin servicekvalitet. For hver gæst er et særligt forhold. Administration af hotellet, er det vigtigt, at gæsterne føler sig ikke bare komfortable og hjemme. Det er derfor, de har givet alt, hvad du kan få brug for . dem på ferie Mange kommer i "Kempinski Grand Hotel" (Gelendzhik, "all inclusive") med børn - især børneklub blev skabt for disse gæster, en legeplads og en plads og forberedt animation personale og sygeplejersker, der vil blive engageret i Reuben com, mens hans forældre er væk på forretningsrejse eller ferie. Individuelt i et rum kan leveres drikkevarer eller måltider på anmodning. Det giver også biludlejning, udflugtsskranke tjenester, valuta varmeveksler, en ATM, renseri, vaskeri - generelt tilbydes hver detalje. Af den måde, den individuelle opmærksomhed Det skal bemærkes aspekt af magt. Vores hotel har flere restauranter, hvor gæsterne af komplekset til at forberede opskalere kokke og eksperter inden for deres felt. Og gæster med særlige behov, Specialkost kan bestilles. Det skal bemærkes, at i dette hotel, alt på listen, også meget overkommelige priser. For eksempel vil i et superior dobbelt værelse med alle faciliteter, moderne møbler, aircondition, badeværelse og anden uge i to koste kun 51 tusind rubler. Så vi kan sige, at denne mulighed - og en af de mere rentable muligheder i byen Gelendzhik. Hotel værelsespriser er indstillet er anderledes, og dette hotel er lykkedes med hensyn til demokrati og loyalitet over for omkostningerne.

Kvalitet og billig

Apropos hoteller i Gelendzhik, skal det bemærkes, dette kompleks, som kaldes "Europa". Dette er en af de bedste muligheder, der kombinerer rimelige priser og høj kvalitet. Leveomkostningerne er virkelig meget demokratisk. For eksempel en standard dobbeltværelse, afhængigt af årstiden, er det værd 1800-3900 rubler pr nat (for to personer). For en fire-stjernet hotel er en meget lav pris. Af den måde, Deluxe-værelse - Dobbelt, med to værelser - vil koste 3800 rubler per dag. Dette tager højde for, at alle lejligheder er til rådighed på hotellet "Europa" (Gelendzhik), indrettet i en elegant stil, moderne, komfortable møbler, et badeværelse, samt andre fornødenheder til sund levevis og rekreative forhold. Ikke underligt det er så populært blandt de besøgende.

hotel placering

Hotellet komplekse "Europa" har en meget gunstig placering. Det er beliggende i centrum af Gelendzhik, kun få skridt væk fra Sortehavet. Dette hotel (Gelendzhik, "all inclusive") kombinerer moderne og elegant stil, høj komfort og fremragende kvalitet af service. Ved siden af hotellet ligger den Dolphinarium, en café kaldet "Aladdin" og et supermarked. Generelt er hotellet bogstaveligt nedsænket i souvenirbutikker, attraktioner, barer og restauranter - faktisk det er placeret i hjertet af en af Ruslands mest besøgte feriesteder. Men det betyder ikke, at afslappende ferie du ikke kan tælle. Hotellet er stort, så det er beskyttet mod støj, ud, hvert værelse er lydisoleret.

muligheder for overnatning

Taler om dette hotel (Gelendzhik, "all inclusive"), skal det bemærkes, opmærksomhed af overnatningsmuligheder, det giver. Så selve hotellet er en fem-etagers bygning med en elevator, hvor antallet af forskellige kategorier er placeret. Den mest populære løsning - en dobbelt "standard" er udstyret med alt hvad du behøver: badeværelse, bruser, kosmetik, tv, køleskab, telefon, og komfortable møbler. Populære studios og to-værelses "pakker". Og selvfølgelig kan gæsterne bosætte sig i soveværelset rummelige lejligheder. Hver dag værelserne er af høj kvalitet rengøring og hver tredje dag Jomfruen ændre linned. Det er i øvrigt værd at bemærke en interessant og tiltrækker gæster faktum - overnatning for børn under seks år gratis.

Hvil i pensionat

Der er en anden meget bemærkelsesværdig indkvartering mulighed på dette resort - hotel "Kristall" (Gelendzhik). Dette er en af de bedste komplekser. Det er det ideelle valg for folk, der sætter pris på hoteller, især, bekvemmelighed, upåklagelig service og ideelle livsbetingelser. Og, selvfølgelig, for tilhængerne økonomisk ferie. Dette hotel er virkelig er. Til alle gæster her for en særlig tilgang. Hver gæst komfort tilbydes til produktivt arbejde og ordentlige rekreative forhold. Desuden er dette kompleks beliggende nær centrum af Gelendzhik - for forretningsfolk er ideel, da det vil være muligt uden problemer og på næsten ethvert tidspunkt af dagen for at komme til overalt i byen.

Komfort og service af høj kvalitet

Det er disse ord, der beskriver en mere kompleks arrangement, hvor mange turister vælger byen Gelendzhik. Hotellet "Plaza" - vi taler om det. På dette tidspunkt, de højtuddannede eksperter inden for service, der tilbyder sine gæster en øget grad af service og komfort. Varm velkomst ved ankomsten, samt giver alle de nødvendige betingelser for et behageligt ophold er garanteret. For gæsterne vil ske, så længe de har lyst til hjem. Hotellet "Plaza" blander klassisk interiør og moderne udstyr. Desuden skal det bemærkes, umiddelbar nærhed til havet, for at nå ham - et spørgsmål om to minutter.

De udgifter til overnatning

Hotellet tilbyder gæsterne antallet af klasser "studio suite" og "standard". Potentielle gæster kan vælge, hvilken løsning - så meget, fordi der på sjette sal, som hver især er placeret et par dusin lejligheder. Og i den syvende, den sidste - observation dæk. Da det giver en malerisk udsigt over bjergene og havet. Hotellet "Plaza" - er et hotel af højeste klasse, og er ideelt for både familier og forretningsrejsende gæster her på forretningsrejse. Og vi bør sige et par ord om udgifterne til indkvartering i værelser på pensionatet. Dobbeltværelse indrettet i en elegant stil, med gulv-til-loft vinduer, og med en stor dobbeltseng vil koste en dag kun en tusind rubler. Men prisen varierer, afhængig af sæsonen: for eksempel, den højeste værdi af p er 2700 per dag, det tegnede sig for højsæsonen - juli og august. Men i offseason og i maj kan du slappe af efter en tusind. Rummet har alle de nødvendige faciliteter: bruser, bad, varmt og koldt vand, TV, køleskab. Der er en anden mulighed for overnatning - med morgenmad inkluderet. Her er prisen spænder fra et tusinde til tre - også afhængig af sæsonen. Alle værelser er smukke, stilfulde og elegante. Hvil i disse lejligheder - en sand fornøjelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.