SundhedKræft

Blod kræft.

Blod cancer (eller leukæmi) - en form for kræft blodlegemer. I klassificeringen af alle leukæmier er inddelt afhængigt af hvilken celler er involveret i den maligne proces. Endvidere er de opdelt ved hastigheden af udvikling samt af sværhedsgraden af ændringer i leukocyt formel.

Hovedsageligt blodkræft udvikler hos ældre samt børn under fem - syv år. Ofte leukæmi kan forekomme på farligt betingelser medarbejder arbejdskraft, især når de udsættes for ioniserende stråling. Desuden har lægerne konstateret, at rygning øger risikoen for at udvikle en blodkræft. At tale om alkohol og rygning, er det værd at bemærke, at begge disse faktorer øger risikoen for kræft på grund af deres mutagene effekt på menneskelige kropsceller.

Hovedårsagerne til blodkræft: arbejde med kilder til ioniserende stråling (dvs. stråling eksponering til arbejdere), indvirkningen på kroppen mutagene stoffer (alkohol, par nogle kemiske opløsningsmidler, nikotin, nogle lægemidler), nogle genetiske sygdomme og vira, der fører til substandard degeneration af blodceller.

Som alle onkologiske sygdomme, cancer er blod kendetegnet ved at have generelle symptomer: træthed, ledsmerter og øget blødning, vægttab, kvalme, forvirring, mavesmerter, udslæt og muligvis lymfadenopati.

Analyse af blod ved en blod kræft er den primære diagnostiske metode. I tilfælde af en mistanke om leukæmi, er patienten tildelt en ekstra (og meget informativt) diagnostisk procedure - en knoglemarvstransplantation punktering. For at gøre dette, er punkteringen udført i hoftebenet eller brystbenet, og klatrer diagnostisk materiale. Hvis der i en given prøve detekteres cancerceller, er den tilsvarende behandlinger udført i overensstemmelse med det kliniske billede og funktioner i sygdom.

Klinisk håndtering af kronisk leukæmi - støttende, forventningsfulde, hendes mål er at maksimere levetiden af remission og forhindre udviklingen af komplikationer. Som for akut leukæmi, han har brug for behandling, da diagnosen scenen. Behandling af akut leukæmi er at undertrykke kroppens eget immunsystem af det menneskelige legeme ved hjælp af stråling og kemoterapi, og etableringen af en periode med remission. Efter at patienten er stabil, kan man begynde at donor knoglemarvstransplantation.

Et karakteristisk træk ved behandlingen af denne sygdom - den yngre patienten, jo bedre bliver behandlet. Hos børn, behandling af blodkræft i næsten halvfems procent af tilfældene ender remission. Men hos voksne, er dette tal er meget lavere - kun omkring femten - tyve procent. Den laveste andel af vellykket terapi udført af karakteristisk for mænd i aldersgruppen fra "ældre end halvtreds år."

Afsætte et stort antal typer af leukæmi, hver af dem har sine egne karakteristika og kliniske symptomer. Den har sin egen konkret behandling for hver type. I alt i terapi - en holistisk tilgang. Den mest almindeligt anvendte lægemiddelbehandling (kemoterapi), samt cytostatiske og hormonbehandlinger (f.eks - steroider).

Således blodkræft, som er en af maligne sygdomme i menneskelige organer og systemer, der kræver større opmærksomhed på grund af alvorlig prognose af sygdommen. Baseret på det faktum, at den tidlige udsigter behandling er ganske gunstige, lægges der særlig vægt på moderne medicin, moderne, hurtige og pålidelige metoder til diagnosticering af maligne tumorer, for tidlig påvisning af denne gruppe Patologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.