Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad stegt kylling og ordentligt kupaty i panden?

Kupaty i en gryde forberedt i tilfælde af, at en sådan en velsmagende og duftende georgiske fad skabt hjemme. Efter alt, bør den oprindelige pølse dette ske over åben ild ved hjælp af grillen. Men på et gaskomfur, dette kødprodukt viser sig ikke værre. Den vigtigste ting med dette - omhyggeligt følge reglerne for den termiske behandling.

Hvordan til at generere og stegning i en gryde kupaty

Nødvendige komponenter:

  • kylling - 900 g;
  • hvidløgsfed - 3-4 pcs;.
  • skrællet svinekød tarmene - skøn;
  • jorden allehånde, havsalt, foretrukne krydderier - tilføj efter smag;
  • Raffineret solsikkeolie - skøn (til stegning).

dannelse af pølser

Før kupaty steges i en gryde, bør de være smukke formular. Det er værd at bemærke, at en sådan kødprodukt kan gøres ikke kun fra oksekød eller svinekød, men kyllingefilet. Det skal vaskes, adskilt fra hud og knogler, så Hak. Endvidere er behov for at tilføje stuffing revet fed hvidløg, sød peber, aromatiske og varme krydderier og havsalt. Alle komponenter skal blandes, så stramt sat i en renset svinetarme og sy tråden. I dette tilfælde er produktet anbefales til opnåelse af form som en hestesko.

Varmebehandling af kød retter

Kupaty kylling i en gryde forberedt ikke for meget længe. Efter alt, er fjerkrækød hvid ikke kræver forlænget varmebehandling. Det er på grund af disse egenskaber, besluttede vi at bruge til at skabe en lækker middag dette produkt kvalitet.

Mange husmødre i udarbejdelsen af skålen gøre en enorm fejl, at placere et naturtarm pølser på en varme retter. I 90 tilfælde ud af 100, således drastisk varmebehandling Kupaty slutter med porcin gut første dønninger og derefter brister. Som et resultat, fyldet kommer ud, fadet er brændt, og det viser sig ikke så godt og smukt, som det skal være. Det er derfor meget vigtigt at kupaty steges i en gryde. Til denne kylling skulle pølser først koge, og først derefter lave mad i smør.

Således er det nødvendigt at tage en lille skål, hæld i det lidt drikkevand og bring i kog. Efter at der i et stærkt hvirvlende væske er nødvendig for at sætte alle de produkter, der dannes og lad stå i 3-5 minutter. Det er værd at bemærke, at dette afhænger af, hvilken slags kød du brugte til at lave pølser (hvis oksekød eller svinekød, lidt længere).

Når kupaty lille kog, skal de fjernes med en hulske og afløb godt, ved hjælp af papirservietter. Så kan du roligt gå videre til bradepande. Men her opstår et andet spørgsmål om, hvor meget kupaty steges i en stegepande? Dette bør ske, så længe kyllingen pølse i svinekød kabinettet er godt brunet på alle sider. For at gøre dette, satte en gryde på ilden, tilsæt olie og varme op meget. Efter at gassen kræves skrue ned, og sætte retter kogte produkter. Fry skal være inden for 17-23 minutter på hver side.

Hvordan at bringe til bordet

Kylling kupaty bør præsenteres til bordet sammen med den aromatiske og krydret sauce, og en salat af rå grøntsager. pølser bør således være så varmt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.