InternetSøgemaskineoptimering

Unik indhold til sitet: Og om du ønsker det?

Når det kommer til at fremme hjemmesider i søgemaskiner alle kappes med hinanden er begyndt at tale om dominans af unikt indhold. Men tillad mig at spørge, hvordan du kan få et unikt indhold til din hjemmeside på tekniske emner? Har fysikkens love, som allerede er fastlagt i lærebøger. Der er tekniske termer, definitionerne af, som er registreret i de tekniske ordbøger. Og ved siden af alt dette har jeg, som er moden til at køre din egen blog. Det viser sig, at hvis jeg ikke var født i de tidlige 80'ere, og før den første post på sit websted Newtons lov, det jeg, der ikke skinner?
For nyhedssites altid har mulighed for at tale om nyhederne med deres egne ord. Det er ligesom, og sandheden fortalt og unikt indhold til sin ressource forudsat. På kunsten at konvertere andres tanker ind i deres egen der er nok materiale i netværket, som er undersøgt i detaljer muligheden for at omskrive tekster og principper for at sikre et venskabeligt forhold søgemaskiner.
Men hvad gør sitet fra et teknisk emner? At præsentere den gyldne regel af mekanikere med deres egne ord - er, som det var, så at sige på den blødere, dum. Eller, for eksempel tage hensyn til online-butikker, der sælger hårde hvidevarer. De er alle ligesom tvillinger indhold. Det er ikke muligt at beskrive en støvsuger 100 gange forskellig lovami for det ville skille sig ud. Nå, nej, selvfølgelig, du kan gå til yderligheder og ponapridumyvali forskellige mærkelige navne for almindelige husholdningsapparater. Men så jo mere sandsynligt købere vil flygte fra dig som en galning.
Det er fortsat en rimelig konklusion, at det unikke indhold til sitet med kunstneriske temaer - er det urokkelige fundament af det grundlæggende. Men for teknikere og sælgere dette kriterium er snarere et ønske end et krav.
Hvad er det så, at skille sig ud. Valg er nok.

  1. Geolocation. Hvis du er interesseret i at sælge skruetrækkere kun inden for sit område, er det tilstrækkeligt til at forklare dette punkt, søgemaskiner og lyd direkte på stedet.
  2. Nem navigation. Hvis en person er praktisk det er interessant at bruge din ressource, ikke er det endnu tid det kommer tilbage, vil det helt sikkert blive bemærket og værdsat af søgemaskiner.
  3. Kontakt os. Hvis ressourcen er interessant nok, vil de besøgende være mere tilbøjelige til at forlade deres feedback på det. Af den måde glem ikke at give dem denne mulighed. Og det er også visse kvalitetskriterier.
  4. Ord i munden. Henvisning ressource i sociale netværk og fora selvfølgelig let forfalskes, men popstjerner Der er et almindeligt udtryk, "det er bedre at tale dårligt end stilhed." Hvis vi ser på popmusik, skandalerne og de samtaler er ofte det eneste, der adskiller den ene fra den anden blondine.
  5. Unik service. Alle former for lån regnemaskiner, der vil tillade online besøgende til at foretage en simpel beregning er til gavn for dette sted, hvor tvillingerne mængden. Implementering er simpel - en vidunderlig effekt.

Promotion muligheder indstillet. Unik indhold til sitet er rart, men ikke nødvendigt at dvæle ved det. I sidste ende er vi alle med du lige har set i SERP papir med det samme indhold på forskellige steder. Forfatteren alene, og fodret med en masse ressourcer til det. Nogle gange ser det ud til, at det er nok til at kopiere materiale fra de udenlandske ressourcer til at udstede dem smukkere og komme til toppen af søgemaskinerne. Men sådan optimering vil være en krænkelse af ophavsretten, er det ikke?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.