Nyheder og SamfundMiljø

Strukturen og sammensætningen af de væbnede styrker i Den Russiske Føderation - beskrivelse, historie og interessante fakta

Strukturen for de væbnede styrker i Den Russiske Føderation består af forskellige kræfter (raket, jord, rumfart, osv), og sammen repræsenterer organisationen for landets forsvar organisation. Deres vigtigste opgave - at afvise aggression og beskytte den territoriale integritet af staten, men i de senere år af problemet en lille smule modificeret.

I dag kan problemet med personalet i de væbnede styrker opdeles i 4 områder:

 1. Kontrol ikke kun militært, men også trusler politisk sikkerhedstrusler.
 2. Implementering af sikkerhedsforanstaltninger i ikke-militær tid.
 3. Sikring af politiske og økonomiske interesser i staten.
 4. Magtanvendelse at sikre sikkerheden.

OBZH på erfaringerne fra Den Russiske Føderation væbnede styrker undersøgt i kvaliteter 10-11. Derfor bør disse oplysninger være kendt af alle borgere i Den Russiske Føderation.

Lidt historie

Den moderne del af Den Russiske Føderation væbnede styrker forpligtet historier. Det blev dannet som en funktion af de mulige aggressioner mod staten. Den vigtigste fase i historien om udviklingen af hæren - det er en sejr for Kulikovo (1380), Slaget ved Poltava (1709) og, selvfølgelig, i den Store Fædrelandskrig på 1941 til 1945.

Stående hær dannet i Rusland under Ivan den Grusomme. Det var ham, der begyndte at skabe kræfter med centraliseret styring og forsyning. I årene 1862-1874 blev udført med indførelsen af reformen vsesoslovnoy værnepligten, som principperne for lederskab har ændret sig, implementeret tekniske re-udstyr. Men efter revolutionen i 1917, hæren var forsvundet. I stedet dannede den røde hær og senere de væbnede styrker i Sovjetunionen, som blev inddelt i 3 typer: jord, luftvåben og flåde.

I dag, den russiske Føderation Forsvaret har ændret en smule, men rygraden forblev den samme.

landstyrker

Denne form er den mest talrige. Det blev oprettet til varetagelse af den jord, og i det store og hæren - er det vigtigste element i hæren. Det er umuligt at fange og holde territorium uden denne form for tropper, for at afspejle den invasion af tropper mv Til disse formål, og blev skabt af disse enheder. Til gengæld er de opdelt i følgende typer:

 1. Tank tropper.
 2. Motoriseret.
 3. Artilleri.
 4. Missile kræfter og luftforsvar.
 5. Særlige tjenester.
 6. Signal Corps.

De største personale i de væbnede styrker omfatter hær. Dette omfatter alle typer af militære enheder, der er anført ovenfor.

Panzer (pansrede) hær. De repræsenterer den vigtigste slående kraft af jorden, og er et ekstremt effektivt værktøj til at løse problemer i den første betydning.

Motoriserede tropper - enheder med et stort antal personale og udstyr. Deres formål - en uafhængig kampoperationer over et stort område, selvom en del af andre grene af tjenesten, kan de virke som en støtte.

Artilleri og missil enheder altid bestå af formationer, enheder, taktiske missiler, artilleri.

Air Defense - forsvarsstyrker at sikre beskyttelsen af jorden enheder og den bageste del af flyet strejker og andre former for angreb fra luften. Særlige tjenester udføre højt specialiserede funktioner.

Militære Space Forces

Indtil 1997 var der luftvåben, men præsidentens dekret af 16. juli 1997 skal oprette en ny flytype. Siden den tid, de væbnede styrker i Den Russiske Føderation, flere muteret: Air and Space Defense-enheder er samlet. Således dannede Aerospace kræfter.

De er engageret i udforskningen af luft og plads miljø, bestemme sandsynligheden for starten af luft eller missilangreb, og advare ham om de militære myndigheder og regeringen. Det er overflødigt at sige, Rusland FSI designet til at afspejle herunder aggression fra luften eller fra rummet, selv om nødvendigt, brug af atomvåben.

Sammensætningen af videokonferencer

Moderne videokonferencer Rusland, omfatter:

 1. Flyvevåbnet.
 2. Space Forces.
 3. Protivovozdushnoy- tropper og missilforsvar.
 4. Militære enheder logistik.
 5. Tropper kommunikation og elektronisk krigsførelse.
 6. Militære skoler.

For hver af de væbnede styrker har sin egen vifte af opgaver. Air Force, for eksempel, afspejler den aggression i luften, ramte objekter og fjendtlige styrker ved hjælp af konventionelle og nukleare våben.

Space Forces observere objekter i rummet og identificere trusler mod Rusland fra airless rum. de kan afværge mulige strejker hvis det er nødvendigt. Også på de kosmiske beføjelser lancering rumfartøjer (satellitter) i kredsløb, deres ledelse.

flåde

Navy til formål at beskytte staten fra havet og havet, beskytte landets interesser i marine områder. Navy består af:

 1. Fire flåder: Sortehavet, Østersøen, nordlige og Stillehavet.
 2. Caspian flotille.
 3. Submarine kræfter, som er designet til at ødelægge fjendtlige ubåde, angribe overflade skibe og deres grupper, ødelæggelse af jorden objekter.
 4. Surface kræfter til angreb på ubåde, amfibieangreb, bekæmpe overfladeskibe.
 5. Naval luftfart til at ødelægge konvojer, ubåd flotille skib grupperinger, overtrædelse af fjenden overvågningssystemer.
 6. Kystsikring tropper, der har fået overdraget opgaven med kystbeskyttelsen og objekter på kysten.

raket kræfter

Struktur og organisation for de væbnede styrker også missil kræfter, der kan omfatte et land, luft, vand komponent. Rocket Forces (RVSN) er primært beregnet til ødelæggelsen af midler til atomangreb og de fjendtlige styrker. Især de vigtigste mål for de strategiske missil kræfter er de militære baser i fjenden, industrianlæg, større grupper, styresystemet, infrastruktur mv

Den vigtigste og vigtig del af de strategiske Missile Forces - evnen til præcist at levere slag nukleare midler til ødelæggelse over store afstande (ideelt set, hvor som helst i verden) og på samme tid på alle vigtige strategiske mål. De er også designet til at skabe gunstige betingelser for fødslen af andre væbnede styrker. Hvis vi taler om organiseringen af de strategiske Missile styrker, er de sammensat af dele, som er bevæbnet med mellemdistanceraketter missiler og dele med interkontinentale missiler.

Den allerførste del blev dannet 15 Juli 1946. Allerede en vellykket første test lancering af et styret missil R-1 (ballistisk) blev produceret i 1947. Ved 1955 allerede var der flere stykker, der havde langtrækkende missiler. Men kun 2 år senere havde vi en test interkontinentale, med flere etaper. Det er bemærkelsesværdigt, at det var den første i verden. Efter at have testet en interkontinentale missiler har mulighed for at oprette en ny gren -strategichesky. Dette fulgte et logisk skridt, og en af de væbnede styrker blev afholdt i 1960 - de strategiske Missile styrker.

Langtrækkende eller strategisk luftfart

Vi har allerede talt om videokonferencer, men denne gren som langtrækkende luftfart, har vi endnu ikke rørt. Han fortjener et særskilt kapitel. Strukturen og sammensætningen af de væbnede styrker omfatter strategiske bombefly. Det er bemærkelsesværdigt, at de kun er to lande - USA og Rusland. Sammen med de interkontinentale missiler og missil ubåde bombefly er en del af det nukleare triade og er primært ansvarlige for sikkerheden i staten.

Sammensætningen og opgaver for de væbnede styrker, især langtrækkende fly, bombarderes med vigtige militære og industrielle mål i fjendens bag, ødelægger sin infrastruktur og store koncentrationer af tropper og militærbaser. Formålene med disse fly er kraftværker, fabrikker, broer og hele byer.

Disse planer kaldes strategiske bombefly på grund af muligheden for at gøre interkontinentale flyvninger og at bruge atomvåben. Nogle typer af fly kan bruge det, men er ude af stand til at gøre interkontinentale flyvninger. De kaldes langtrækkende bombefly.

Et par ord om TU-160 - "White Swan"

Apropos langtrækkende luftfart, for ikke at nævne missilet carrier Tu-160 variabel geometri fløj. I historien er det den største, mest kraftfulde og mest vanskelige af overlydsfly. Hans funktion - fejet fløj. Blandt de eksisterende strategiske bombefly, havde den største startmasse og bekæmpe belastning. Piloterne gav ham et kaldenavn - "White Swan".

Armament TU-160

Flyet er i stand til at bære op til 40 tons våben, herunder forskellige typer af styrede missiler, svobodnopadayuschih bomber og atomvåben. Bombe "White Swan" er uofficielle titel af "våben af den anden fase", der er designet til at ødelægge mål, der har overlevet efter missilangreb. Hans enorme arsenal stand til at bære fly TU-160, hvilket er grunden til dens status som en strategisk helt berettiget.

I alt de russiske væbnede styrker går ind i 76 af disse bombefly. Men disse oplysninger er i konstant forandring på grund af afskrivning af gamle og modtage det nye fly.

Vi har beskrevet de vigtigste punkter i forbindelse med udnævnelse og sammensætning af de væbnede styrker i Den Russiske Føderation, men i virkeligheden de væbnede styrker - det er meget kompleks struktur, som forstås kun indefra, relaterede eksperter direkte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.