SundhedMedicin

Epstein-Barr virus

Epstein-Barr virus - en af de mest populære repræsentanter for herpes-familien. Han gennemtrænger epitel humant væv og inficerer B-lymfocytter. Det er nu kendt, at halvdelen af den femårige alderen har antistoffer mod det, i den voksne befolkning, dette tal er tættere på 90%.

Epstein-Barr virus trænger ind i kroppen på forskellige måder. De store foretagender indbefatter stift (med spyt ved dagligdags objekter), blodtransfusion, seksuel, luftbårne. Endvidere denne farlige mikrobe kommer i lymfeknuderne. Under gunstige forhold, der opstår, når løsne immunitet, virus trænger ind i blod, lymfe og derefter spreder sig over alle kroppens systemer og akkumulerer hovedsageligt i milten, spytkirtel, uterus, leveren, gonader hanner.

Et betydeligt antal af veje forårsager en temmelig lang række sygdomme, som er forårsaget af Epstein-Barr virus. Når infektionen i en tidlig alder forekommende patologiske tilstande forekommer ofte med ubetydelige kliniske symptomer. Men i nogle tilfælde virus kan også udløse tumorudvikling, eller dens progression. De største af disse tumorer indbefatter lymfom, Burkett (afrikansk form), nasopharyngeal carcinom, Kaposis sarkom. Sidstnævnte sker i HIV-smittede patienter. En af de farligste sygdomme, der kan følge af Epstein-Barr virus betragtes infektiøs mononukleose. Denne sygdom kan også være en årsag til maligne neoplasmer.

Hævede lymfeknuder beliggende i occipital regionen - patognomonisk tegn karakteriserer Epstein-Barr-virus. Symptomer på sygdommen kan også skyldes en overtrædelse af miltfunktion og leveren. Disse betingelser observeres på grund af forøgelsen af parenkym af disse organer, som er årsag til inflammatoriske ændringer forårsaget af virus. I meget sjældne tilfælde, en hud læsion, hjerte og nervesystem. Nogle gange er der en spontan sprængning af milten, hvilket resulterer i den massive indre blødninger, direkte truer patientens liv.

Varigheden af sygdommen er 1-3 måneder, så er det i de fleste tilfælde kan helbredes på egen hånd.

Enzymimmunoanalyse forskning - den mest effektive diagnostiske metode gør det muligt at bestemme Epstein-Barr virus. Samtidig afslørede heterofile antistoffer, som hører til klassen af immunoglobulin M og er specifikke markører. I visse tilfælde anvende metoden med enzymimmunoanalyse, hvilket også gør det muligt at detektere immunglobuliner, som tilhører den G og M-klasse

Sygdomme forårsaget af en mikroorganisme ifølge have nogen særlige behandlinger. Den eneste behandling, der anvendes i tilfælde af forekomst af sådanne forhold - symptomatisk. Patienter kræver nøje sengeleje, begrænsning af et fysisk aktivitet. Ellers kan det ske sprængt milt. Næsten alle tilfælde have en gunstig prognose. Meget sjældent er der unormale vækster i behandlingen af hvilken anticancer lægemidler anvendes. Efter lider patienter sygdommen kan genere nogen tid svaghed, utilpashed. I alle tilfælde er det tilrådeligt at udnævnelsen af en styrkelse af terapi, midler, der direkte forbedrer immunitet. I løbet af de første to uger er kontraindicerede nogen tunge øvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.