SundhedMedicin

Knyazkov Vladimir Borisovich, Laserkirurgi (Moskva): biografi, serviceydelser, kontakter og anmeldelser

Knyazkov Vladimir Borisovich - Laserkirurgi (Moskva), otolaryngologist, MD. Læge praksis og modtager patienter i en vis storbyområder sundhedsfaciliteter - sygehus minimalt invasiv laser medicin (center "MILM"). Knyazkov Vladimir Borisovich - læge (Moskva), der betragtes som en af de mest højt kvalificerede fagfolk.

Mange vend ham til råds om de forskellige ENT patologier. Kendt kirurg udfører kirurgi på genoprettelse af næseskillevæggen, laser mikrogaymorotomii, tonsillektomi, at komme af bihulebetændelse og så videre. D.

Knyazkov Vladimir Borisovich, Laserkirurgi (Moskva): anmeldelser

Grateful patienter rave om lægen. Mange helbredes mærke sin professionalisme. Læger kalder en specialist med et stort bogstav, en kirurg med de "gyldne" hænder, en virtuos på sit håndværk.

Knyazkov Vladimir Borisovich - Laserkirurgi (Moskva), der gennemfører vellykket operation for at fjerne polypper, uvuloplastike, septoplasty, tilpasning af næseskillevæggen. Nogle patienter er taknemmelige til lægen for genopretning af hans dygtige kirurgi faktisk mistet sin hørelse, mens andre - for en genoptagelse af nasal vejrtrækning, og andre - til en normalisering af funktionen af forskellige organer i næsesvælget.

Mange mennesker med forskellige ENT sygdomme hjulpet Knyazkov Vladimir Borisovich, anmeldelser hvoraf tilfredse kunder lagt ud på sociale netværk. De hjælper patienter med kroniske sygdomme at træffe beslutning om laserkirurgi. Læger kalder vidunderlige specialist, og dens drift - strålende. Patienter hele klinik personale varm tak for den klarhed, konsekvens og store holdning til patienterne. Netværket straks tiltrække sig opmærksomhed fra de overfyldte varme, oprigtige taknemmelighed over for mange mennesker, der har hjulpet Knyazkov Vladimir Borisovich, anmeldelser.

Udnævnelser

Lægen modtager patienter i centrum af "MILM". Minimalt invasiv laser klinik beliggende i Moskva på følgende adresse: University Ave, Bygning 5, indgang 9 (syd-vest) .. Den nærmeste metro station "Sparrow Hills", "akademisk", "Universitet".

I klinikken, "MILM" forudsat lægelige ydelser ved hjælp af moderne metoder til laser medicin, bevist højtydende, absolut sikkerhed og minimal invasiv,.

Dette hospital modtagelse udføres af kvalificerede og erfarne specialister: kirurger, gynækologer, fødselslæger, otolaryngologists. De holdt konsultationer og udførte alle former for laser korrektion: udført operation for at fjerne polypper, overbelastning, ardannelse, fremmedlegemer, tumorer, hørelse pleje, biopsi, udført blokade, sanitet og kateterisation. Om udførelsen af læger kunder forlader overvejende positive anmeldelser.

Sundhed facilitet med moderne udstyr, som giver os mulighed for at levere sundhedsydelser af høj kvalitet. Når lægerne undersøgelse udført audiometri, otomikroskopiya, rhinoscopy, elektrokardiografi. Centret har et laboratorium udfører test hegn. Specialister om nødvendigt afholdt en række kirurgiske procedurer eller medicinsk behandling er udpeget. Specielle Klinikker "MILM" præsenteres:

 • otolaryngology;
 • phlebologi;
 • gynækologi.

I mange år, arbejder han i anlægget læge Knyazkov Vladimir Borisovich. Udnævnelser til lægen kan gøres på klinikken stedet eller via telefon. Omkostningerne ved primære professionel modtagelse - fra 750 rubler.

Oplysninger om eksperten

Ørelæge er engageret i vellykkede praktiske aktiviteter, idet patienterne på klinikken "MILM" i Moskva. Også kendt otolaryngologist er en aktiv deltager i videnskabelige symposier, internationale workshops, hvor regelmæssig udveksling af erfaringer med udenlandske kolleger. Kilderne giver ikke mulighed for VB Knyazkova nogen biografiske oplysninger var. I det offentlige rum, er der kun oplysninger om ham som en specialist. Vi ved kun, at i det øjeblik det i '56, hans fødselsdag, han fejrede den 31. marts måned.

Knyazkov Vladimir Borisovich - Laserkirurgi (Moskva), forfatter til tretten analyser om brugen af laser i ENT kirurgi, samt mange patenterede teknologier. Forskning læge, der tager sigte på at finde måder at reducere den periode, genoptræning efter operation, hvilket minimerer den smerte opleves af patienter har positive resultater. Hans patienter rapporterede mindst mulig smerte under operationen. Dr. procedure udføres under lokalbedøvelse uden blodsudgydelser med minimal vævsbeskadigelse.

I første omgang, lægen bruger i behandlingen af konservative metoder, og kun i særlige tilfælde ty til kirurgi. I sit arbejde Knyazkov Vladimir Borisovich, Laserkirurgi (Moskva), anvender en fjerde klasse laser og CO2 Sharplan system. Traditionelle kirurgi er ikke altid vist til patienten, i betragtning af hans forskellige kontraindikationer, men med hjælp af moderne laser og minimalt invasiv kirurgi udstyr ENT-pass med succes og uden negative følger for personer, der tilhører risiko.

formation

Hvad ved vi om kvalificere sig til Knyazkova læge VB?

 • Fra 1976 til 1982-th fremtidig læge blev uddannet på Military Medical Academy i St. Petersborg.
 • I 1983 arbejdede han som praktikant på Russiske Føderation Forsvarsministeriet virksomheder.
 • I 2012 tog han genopfriskningskurser på Klinik for Laser Medicin (Moskva), forsvarede sin afhandling.
 • I 2013 den forbedrede oplevelse af den russiske Medical Academy of Postgraduate Uddannelse.

Service og specialisering

Kirurg Knyazkov Vladimir Borisovich (anmeldelser, kan priserne på tjenesteydelser flere læres på institutionens hjemmeside) har specialiseret sig i følgende:

 • frihed for polypper under anvendelse af en laser;
 • Korrektion af næseskillevæggen;
 • fjernelse af tumorer;
 • behandling af tonsillitis;
 • ar fjernelse i næsehulen, adhæsioner;
 • fordampning cyster;
 • behandling af sinusitis;
 • øre korrektion,
 • garanteret at slippe af snorken.

erfaring

Lægen har erfaring i de dele af Forsvarsministeriet (1982-2003), på Medical Center "MedExpert" (2003-2011-th) VMKG BF "(2011-2013-th), i center "MILM" (fra 2013th - til stede).

resultater

Lægen har en videnskabelig grad af kandidat af medicinske videnskaber. Han er medlem af Society of otolaryngologer i Den Russiske Føderation. Otolaryngologist har den højeste kvalifikation kategori. oplevelse:

 • total - 35 år;
 • inden for otolaryngology og laserkirurgi - mere end 33 år.

Princelings VB Han har skrevet mere end 13 videnskabelige publikationer og er forfatter til bogen "Laser tonsillektomi." De udarbejdede og dokumenteret liste over kontraindikationer for operation, som var blevet reduceret betydeligt i forhold til grænserne for andre metoder til kirurgi. Læge udført mere end 5000 høj ENT operationer ved hjælp fjerde klasse lasere.

satser

Omkostninger af operationer:

 • fjernelse af polypper med en laser - 45.000 rubler.
 • septoplasty - 85 000 rubler.
 • stigning på lingual tonsil - 65 000 rubler.
 • uvulopalatoplasty (kirurgi for snorken) - 65 000 rubler

svigt

Potentielle patienter af en specialist bør holde ham som flest mulige oplysninger. Ifølge Internet publikationer, der var også fejl i arbejdet i Dr. Knyazkova. Mens du arbejder i det medicinske center "MedExpert" to patienter gik i retten efter eventuelle komplikationer forbundet med kirurgi. Sagsøgte handlet sundhed facilitet. I det første tilfælde er det ikke erkendte sig skyldig, og i den anden - det var en mindelig aftale, hvorved hospitalet for at betale ofrene erstatning. Flere sager på baggrund af tusindvis af vellykkede operationer kun sige, at arbejdet med forbedring af medicinsk kontraindikationer systemet - det er absolut den rigtige vej.

bemærkning

I 2013 Knyazkov VB Han bekræftede den højeste kvalifikation kategori otolaryngologist. Graduate Certificate er gyldigt indtil 2018/02/05, den

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.