Mad og drikkevarerHovedret

Hvad et mirakel-bær denne søde vandmelon! Energi værdi og fordele

Vidunderlig frugt af urteagtige planter, lækker saftig bær familien græskar - en vandmelon. Energi værdi er det mindre end 40 kcal pr 100 g aromatiske sød kød. På trods af den overflod af let fordøjelige kulhydrater, denne melon afgrøder med 85-90 procent vand. Det har råd til ikke kun de mennesker, strengt spore hendes figur, men selv dem, hvis arbejde er relateret til en stillesiddende livsstil. Færre kalorier end vandmelon kan kun findes i en citron. Hvis citrusfrugter indeholder 20 kcal pr 100 g pulp, vandmelon har kun 24-38 kcal pr 100 gram overraskende lækker, saftigt indhold.

Under mørkegrøn sort-hvid eller stribet skorpe

Vandmelon papirmasse, ud over vand indeholder vitamin C, PP og gruppe B, folinsyre, carotenoider, kaliumsalte, magnesium, jern, mangan og endda nikkel. Frugterne af vandmelon er rige på fibre og kulhydrater. På grund af lycopen rødt papirmasse af bærrene kaldet vandmelon, energi værdi, som gør det muligt for dets anvendelse til faste dage og for kortsigtede kostvaner. Antioxidanter og amino vandmelon gavnlig virkning på celler, der beskytter dem mod skader, neutralisere frie radikaler og af betydning for forebyggelse af hjertesygdomme. Arginin i sammensætningen af frugten stimulerer øget blodgennemstrømning og hjælper til at reducere akkumuleringen af fedtreserver. Mennesker med flere vægt læger anbefaler at spise en vandmelon, kalorier og egenskaber, der hjælper normalisere blodtryk, har en lymfedrænage effekt, forebygge forstoppelse, rense kroppen, til at klare dehydrering, og i varmt vejr for at forhindre hedeslag. Fruktose er indeholdt i vandmelon kødet, giver dig mulighed for at gøre det til en strøm, selv for diabetikere.

Energi værdi af vandmelon

Rusland har leveret vandmeloner fra Sydafrika kun i det 16. århundrede, men indtil det 19. århundrede, kunne næppe nogen spiser denne måde bær. Disse dage tilbyder vandmeloner på markedet er stor, men det er vigtigt at købe et bær, som omfattede ingen høje niveauer af nitrat. Saften og papirmasse vandmeloner caloric som pr kg 250-300 kcal, bruges ofte som en potent diuretikum og galde. "Vandmelon sult" kaldes en tre-fire dage kost, når maden kan udelukkende forbruges Borodino brød og vandmelon. Intensiv vandladning i løbet af denne periode tillader vaske urinvejene og nyrer, rense dem fra det fine sand og små sten. Vandmelon, energiindholdet er lavt, det hjælper med gigt, atherosklerose, arthritis, lever og mave-tarmsygdomme, hjertesygdomme og højt blodtryk, nasal blødning, anæmi og fedme.

I kosmetologi

Bare en kop hakkede vandmelon kød kan nære kroppen af den fjerde del af det daglige behov for vitamin A, fugtgivende hud og hår, fremmer regenerering af kollagen og elastin - proteinfibrene der udgør vores dermis. C-vitamin nærer og stimulerer væksten af kollagen strukturer. Hertil kommer, vandmelon juice er en glimrende naturlig tonic for huden, det fugter og nærer, forbedrer teint, forfriskende udseende. Maske af vandmelon saft gøres nemt ved at tage et par lag af ostelærred (4-5). Næste du nødt til at fugte det i saften af vandmelon og søge om 15-20 minutter til overfladen af huden. Efter proceduren, skyl dit ansigt, hals og décolleté, vådt håndklæde og anvende fugtighedscreme.

Vandmelon: kalorieindhold, nyttige egenskaber, beskadigelse

Fordelene ved vandmelon er velkendt. Selv atleter før en intens træning ernæringseksperter anbefaler at drikke et glas Vandmelon saft eller smoothies, cocktails baseret på det. Dette medvirker til at reducere muskelømhed den næste dag efter skole, samt at normalisere puls. Aminosyrer - arginin og citrullin - bidrage til forbedring af blodcirkulationen, som tilvejebringer en bemærkelsesværdig virkning. Tilstedeværelsen af magnesium og jern er en god forebyggelse af anæmi. Når ødem melon hjælper slippe af overskydende væske og toksiner. Arbuzoterapiya i sådanne tilfælde at medvirke til at reducere vægten i to uger, hvilket reducerer kropsvægt på op til to kilo om dagen. Men for at udføre dette kursus er kun mulig under streng lægelig kontrol! Det kan også være farligt for mennesker vandmelon, sten i de indre organer, som er store, dem, der lider væskeretention, alvorlige hjerte-kar-sygdomme, i strid med urin udskillelse proces, diabetes og fedme.

Som konklusion

Vandmelon, energisk værdi, som er et gennemsnit på 25 kcal per 100 g, kan være et universalmiddel af overvægt og mindre sten i de indre organer. Men det kan også skabe problemer, hvis der ikke lægeundersøgelse for at forsøge at helbrede sygdommen på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.