TravelingRetninger

Krabi Island - et sted for rekreation paradis

Krabi-provinsen i Kongeriget Thailand - er et uendeligt antal af store, mellemstore og små øer. Island Krabi, Thailand, beliggende i Andamanhavet, 180 kilometer fra øen Phuket. Til Krabi fra Bangkok - en times flyvning med fly og cirka to timer væk med båd.

Krabi Island er kendt for sin ubeskrivelig skønhed. Hvide sandstrande, ensomme klipper, palmelunde og grøn transparent turkisblå hav efterlade et varigt indtryk.

Krabi Island på grund af hans ubeskrivelig mystiske atmosfære og den smukke natur i Hollywood valgte at filme nogle af deres berømte film. Især filmen "Tomorrow Never Dies" gav grund til at kalde de fantastiske klipper som subjekter i billedet, navnet James Bond.

Hvert år øen Krabi erhverver fra turister rundt om i verden er stigende i popularitet. På bare et par år på de største øer og kysten i provinsen ligger de hoteller verdensklasse, der ideelt set kombinerer autentiske thailandske eksotiske højt serviceniveau.

Krabi Island er berømt for sine smukke strande - populære Ao Nang og afsondret Raleigh. Cliffs strand Raleigh skåret fra fastlandet og fra havet det beskytter det højeste bjerg, så for at få det kun på thailandske kano eller båd. Ao Nang har vundet popularitet blandt surfere, og der er en god turist infrastruktur, der er mange hoteller, restauranter og dykkercentre.

Krabi kommer ikke kun almindelige turister, men også fans af bjergbestigning. For dem, der er et uendeligt antal øer med stejle klipper og mange mystiske huler, som kombineret med turkise laguner, bløde strande palmamii, gør et uforglemmeligt indtryk.

Blandt attraktioner Krabi af interesse for turister, kan kaldes nationalparker og huler.

Cave Tham Sua kaldes også "Tiger" på grund af de spor på stenen, som ligner spor af tiger poter. Det var engang et kloster er arrangeret, som anses i dag en af de mest interessante og vigtige i det sydlige Thailand. Dens største attraktion er placeret på toppen af klippen for at se det, skal du klatre op ad 1272 trin for trin i klippen til foden print af Buddha. Efter at have foretaget dette opsving, vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder og arter i Andamanhavet.

Øst for Krabi er templet Wat Klong Tom, er både et museum. Her kan du finde de gamle sten artefakter, bronze værktøjer, keramik, mønter, hvis alder er anslået til 500 tusind år.

Øerne Krabi også udføre forskellige ture til de varme kilder og vandfald, marine sejlsport, Thai tærter, både.

Den smukkeste provins i det sydlige Thailand, med grønne palmer, hvide sandstrande, klare vand i havet og unikke solnedgange - det er en ø af Krabi. Anmeldelser af turister, der besøger disse steder, siger, at de var i et eventyr og drømmer om at komme tilbage her igen så hurtigt som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.