SundhedMedicin

Otitis media

Otitis media er mere almindeligt hos børn end hos voksne. Overført det svært, manifesteret feber og stærke smerter øre, betydelig nedsat hørelse. Denne betændelse kan føre til komplikationer og den del af hjernen og dens membraner.

Skarlagensfeber, influenza, mæslinger, akutte luftvejsinfektioner - de vigtigste grunde til at udvikle mellemørebetændelse. Efter nasopharyngeal rør auditive inflammatoriske proces kommer ind i trommehulen. Pus kan bryde gennem membranen, og kan strømme ud af øregangen udefra.

En betydelig rolle i fremkomsten af sygdommen er tilstedeværelsen af polypper hos børn, krumning af næseskillevæggen, polypper.

Kun en læge kan ordinere den korrekte omfattende behandling af mellemøret. Først og fremmest, er det i pleje af patienter. Din læge kan anbefale hjemmebrug komprimerer. De reducerer smerter forbundet med akut mellemørebetændelse, hjælpe med at opløse den inflammatoriske proces, der forekommer i trommehulen. Komprimer i hvert fald ikke blive sat til selve øret, men kun i området omkring den. Gaze klud at folde flere gange, fugtes med alkohol, to gange fortyndet med vand eller vodka og lave et hul i det for øret. Voksne har brug for at indføre nye komprimere hver fjerde time, og børn oftere, for ikke brændt hud. I mellem denne procedure, er det nødvendigt at indføre et varmt, tørt bandager.

Desuden behandles, og den vellykkede indførelse af otitis media varme lægemidler via steril pipette. Patienten skal ligge ned, således at øret var på toppen, må dråber holde det mindst 10 minutter.

I ekstreme tilfælde, når ikke hjælper enten komprimerer eller narkotika, og den person fortsætter til svære smerter i øret, har tyet til punktere trommehinden til hulrummet venstre pus. Holdning til denne metode kontroversielle, mange er bange for at passere en sådan procedure på grund af mulige overtrædelser af sagen. Nogle gange, men driften af sygdommen, og kun hun kan være en stor hjælp.

Foranstaltninger, der kan forhindre akut mellemørebetændelse, er rettet primært, at de lavere luftvejssygdomme: sport, ernæring, hærdning. Ved luftvejsinflammation (slimhinde), og videre og mellemøret, kan forårsage at ryge. Selv den ofte gentagne misforståelse pudset næse kan forårsage mellemørebetændelse.

I svære tilfælde af sygdommen udvikler sig til en kronisk form. Eller det kompliceres af mastoiditis, når cellerne bliver betændt og skillevægge mastoid.

Kronisk otitis media er kendetegnet ved, at lagret i trommehinden permanent hul øredråber og strømmer periodisk pus. Dette er en farlig sygdom, og det skal behandles meget alvorligt. Efter cholesteatoma, som er dannet i legemet, vinder udhuler knogle og pus passerer ind i det indre øre og forårsager labyrinthitis - det inflammation. Symptomer på kronisk mellemørebetændelse - en ubalance, kvalme, usikker gangart, svimmelhed. Forsinkelser i adgang til en læge og ingen behandling provokere fremkomsten af alvorlige komplikationer: betændelse i meninges (meningitis), blodforgiftning (sepsis), hjerneabsces væv. Kilde af pus i øret i flere år kan forårsage symptomer såsom kulderystelser, svedeture, feber, hovedpine, taleforstyrrelser. Men par links dem med mellemørebetændelse. Tilbagefald kan forekomme, selv når vand kommer i øret, som trommehinden holdes konstant åbning. Derfor, på tidspunktet for hårvask badning nødt til at lukke øregangen med vat fugtet før de varmes op med vaseline eller andre flydende olie.

En person, der lider af en betændelse i mellemøret, har et kronisk forløb, skal altid overholdes på ENT-læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.