TravelingRejsetips

Venera Milosskaya - den ideelle af feminin skønhed

Alt for mange skulpturer af gamle mestre, der har nået vores tid, besatte en særlig niche af kunst. Værker af de gamle grækere, romere og andre folkeslag glæde og overraske med sin skønhed, korrekthed og nøjagtighed af proportioner. Disse skulpturer her gælder Venera Milosskaya, opdaget af franske opdagelsesrejsende i 1820 på øen Melos. Det var hendes opholdssted og var kilden til navnet på selve statuen.

Navnet på billedhuggeren, der skabte denne skønhed, er stadig ukendt. På piedestal var kun et fragment af record "... Adros af Antiokia i Lilleasien." Vi kan kun antage, at skibsføreren navn Alexandros, eller Anasandros. Det blev konstateret, at Venera Milosskaya tilhører jeg århundrede f.Kr., det kombinerer flere former for kunst af tiden. Således kan billedet af et hoved tilskrives den femte århundrede f.Kr., statuen af glatte kurver er karakteristiske for den hellenistiske periode, og nøgne krop var en slags kult i IV århundrede f.Kr.

Afrodite er en ideel og en model af skønhed og kvindelighed i mange århundreder. I dag en statue står på Louvre, og tid til at fortælle sin tilstand: det hele er dækket med revner og rifter, ingen hænder, men hun imponerer besøgende med sit raffinement, kvindelighed og skønhed. Kommer til Louvre, folk spørger, hvor Mona Lisa og Venera Milosskaya. Goddess parametre har længe været betragtet som standarden for skønhed: højde - 164 cm, hofter - 93 cm, talje - 69 cm og skuldre - 86 cm.

De bløde kurver af kroppen, ømhed i huden, blidt accent ved at mindske kappe, tynde ansigtstræk - alt peger på, at der foran dig en rigtig gudinde for kærlighed og skønhed. Oprindeligt var Venera Milosskaya med sine hænder, antages det, at en hun holdt et gyldent æble, og den anden holdt kappen. kropsdele mistede gudinde under den bitre kamp for ejerskabet af skulpturen, er blusset mellem tyrkerne og det franske.

I 1820 på øen Melos, landede hun den franske opdagelsesrejsende og naturforsker Dumont d'Urville. Passerer gennem landsbyen, blev han overrasket over et af husene han så en sne-hvid statue af en kvinde, som han lærte Afrodite. Ejeren var bare en hyrde, meddele den franske at skulpturen han gravet op af jorden. Dumont indså, hvad værdien er en gave, så det tilbød at købe tilbage, den stakkels mand indså, at sejleren er meget velhavende, og bad om et meget stort beløb.

Venera Milosskaya, og har tiltrukket en rig Turk, som lovede at købe det. Da han kom til hyrden og lært, at statuen tog franskmanden, meget vred og løb for at indhente søfolk. Under de blodige kampe og gudinden mistede sine hænder, Dumont kæmpede skulpturen, men mine hænder er aldrig fundet, formentlig, de tog med dem tyrkere.

I dag, Venera Milosskaya i Louvre står, og alle takket være opfindsomme og modige navigator. På et tidspunkt, har denne opdagelse forårsaget den største spænding af alle de franske domstol, og den Dumont nydt hædersbevisninger. Nu skulpturen er kendt verden over, og dens kopier pryder museer og huse af velhavende mennesker. Det er forbundet med selv sjove episoder, da en amerikansk, bestilt en statue, fandt jeg, at hun havde ingen hænder. Manden indgivet en retssag mod rederiet, tænker, at lemmer brækket under transporten, men nogen tid senere erfarede, at den oprindelige har ingen hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.