HobbyHåndarbejde

Hvordan er det mønster af skydere for en nyfødt

Blot et par årtier siden var spørgsmålet ikke om swaddling spædbørn. Alle børnene indpakket som pupper, eller endda udelukket, at den nyfødte til at bære overalls eller skydere. I dag er de fleste nye forældre opgive "gamle koner 'metoder' og bruge bleer kun som sengelinned. De mest populære varer til babyer stål skydere for den nyfødte. Mønster dem så simple, at de kan gøre selv en nybegynder. Og prisen på selv-syet odezhek flere gange mindre end i butikken.

I denne artikel, de nyankomne finde nyttige tips om, hvordan man opfører et mønster skydere til nyfødte med en elastik. Master Class, følger nedenfor, vil hjælpe dig med at forstå alle de snørklede.

Materialer og redskaber

For produkter, du kan bruge nogen bløde, naturlige stoffer. Og de kan være enten strikket eller vævet med linned. For eksempel folie, flannel, interlock, kulir, Riba, footer, velour og frotté. Syntetiske stoffer bruger ofte sidefoden eller velsoft. Det hele afhænger af sæsonen. Stoffet butik kan du finde hele samling af malerier for børnetøj af forskellig kvalitet.

Ud over materialet brug gummi eller skrå strikket indlæg til behandling af produkter. Tråde kan tage en standard syning №40.

Som regel børnetøj sy rasposhivalnoy ploskoshovnoy bil. Hendes ansigt er meget bløde sømme, der ikke vil gnave barns hud. Hvis en sådan maskine er ikke, passer eller normal husholdning overlockmaskinen.

Mønster skydere for en nyfødt givet i denne artikel, er det bedst at lave en skabelon, der vil være let at overføre til stoffet. For-formen var fast, det er bedre at lave en pap eller opførelse af filmen.

Så hvordan man laver et mønster af skydere for en nyfødt? Master klasse, måske ikke være overflødig! Alt arbejde kan opdeles i tre faser, som vi vil beskrive.

Fjernelse af målestokke

Med dette enkle. Som udgangspunkt kan vi tage standardmål børn:

 • højde - 50 cm;
 • omkreds på brystet talje og hofter - 42-44 cm;
 • længde bukselivsåbningen af sidesømmen - 32 cm;
 • høje kvinder - 12 cm.

Hvis det er absolut nødvendigt, kan målingerne ændres. Kom til opførelsen af et mønster.

Byg en grundlæggende gitter

Med dette mener vi en tegning, der består af centrale lodrette og vandrette linjer:

 1. Til dette formål, på papir eller film tegne lodret lig med 32 cm.
 2. Fra toppen af bygningen vinkelret, som skal nivelleres vandret ½ taljemål - er 21-22 cm.
 3. Dermed korte vinkel til venstre rektangel.
 4. Fra de nederste hjørner af rektanglet på vertikaler lå 12 cm, og forbinde prikker vandret linje.

Grundlæggende gittermønster skydere for en nyfødt er klar. Det identificeret:

 • top skydere;
 • niveau sekundær tætning;
 • bunden af produktet;
 • Venstre lodret rektangel - en sidesøm;
 • højre vertikale fra oversiden til vandret ved 12 cm fra bunden - en ekstra horisontal søm gennemsnitlige niveau.

detaljer tegning

Nu trækker detaljerne:

 • På højre side af hjælpelinien output udlandet rektangel 4 cm. Dette gøres for at trække den bekvemme stepping søm. Hvis du ikke gør mønstret på skyderne til nyfødte denne indrykning, så bukserne vil blive samlet mellem fødderne og nedbrud i bleen.
 • I den resulterende konstruktion hjørne bisector og sætte et punkt på det, at afvige fra vinkel på 1 cm. Gennem det glatte udgangslinie forbinder de midterste søm skyderne og det yderste punkt i stepper svejsningen.
 • Endvidere på bunden grænsen af rektanglet afmåles 6 cm og trække dette punkt skridtlængde skydere.

Hvis dette mønster af skydere for en nyfødt med en elastik, så ved den øvre ende af rektanglet være nødvendigt at trække ca. 4 cm til at putte. Du kan også lave tyggegummi lavet af elastisk strik. Det ville være meget bedre for barnet end normalt. Elastisk stof vil ikke trykke hans mave og, på samme tid, vil det være godt at holde skyderne.

Også ved den øvre grænse af rektanglet kan trækkes og bryst stropper, der er syet bånd.

Gør sokker

Længden af barnet mund 7 cm, bredde ca. 4 cm. For at tegne en oval design sokker 8 cm lang og 6 cm bred. I det mønster trukket nosochek skydere til fronten. Til dette formål, fra den nedre grænse af rektanglet 5 cm ned igen påføres denne grænse færdige præform fødder og omringe den.

På dette stadium, detaljerne i skyderne er klar!

Det er værd at bemærke, at alle sømme skal være ekstern, så de ikke forårsager ubehag for et spædbarn. De kan behandles med en skrå strik indlæg, overlocksyning eller syning "siksak".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.