HjemlighedGør det selv

Hvad er en flydende hud? Hans hænder reparerer lædervarer

Lædervarer: sko, tasker, punge, frakker, handsker - er i garderoben på næsten ethvert menneske. Denne traditionelle materiale brugt i århundreder af folk. I processen med sokker til alle ting kan forekomme ridser eller skrammer. Hvordan til at returnere den nyhed, den tidligere ansigt af ting, repareret skaderne, så det ikke er indlysende? Bevist værktøj er en flydende hud. Men først - de kvaliteter af materialet.

Egenskaber ægte læder

Denne unikke naturmateriale menneskeheden bruger i århundreder. På trods af pålidelighed til de produkter, der er nødvendige for at være meget forsigtig med. De følgende trin, som under drift er uønsket at tillade:

  • udsættes for mekanisk belastning, da den indebærer tabet af den oprindelige form og udseende;
  • våd igennem og twist - det vil føre til deformation og størkning;
  • fremskynde tørring i nærheden af varme radiatorer, jern jern, føntørrer;
  • underkastet langtidsopbevaring i solen.

Ved interaktion med aggressive kemikalier på læder ting forekommer hvidlige pletter og pletter, farven skifter.

Adskillige folkemusik metoder til overfladelaget recovery

I nogle tilfælde er det nødvendigt at fjerne virkningerne af personulykker (hudafskrabninger, mindre sår) på overfladen af læderet produkt. Self-løse sådanne problemer, er der flere gennemprøvede værktøjer, herunder det såkaldte flydende hud. Hans hænder kan være temmelig godt repareret Downed sokker i sko eller ridser på jakken.

En fremgangsmåde til reparation afhænger af hårdhed egenskaber baser tykkelse samt af naturen af skader. Konventionel scuff let malet over nitro fra en aerosoldåse. De vigtigste ting her - for at vælge den rigtige farve og sprøjt forsigtigt et tyndt lag af sammensætningen af de slidte steder. Fuld farve produkt anbefalet af en autoriseret værksted.

Nærbillede af en tynd ridse huden vil hjælpe self-made væske. Med sine hænder på bagsiden af produktet eller et stykke af den samme hud med en pipette dryp lidt acetone. Straks en lille spatel nødt til at skrabe den opløste maling og omhyggeligt male over skære det. Denne metode har længe været kendt skomagere og konservatorer shagreen produkter. Mindre af det er, at det er kun egnet til at genoprette lille, lille skade. Slip af med gennemgående snit kun kan ske ved hjælp af en kompliceret procedure med anvendelse af særlige klæbestoffer og substrater.

Flydende hud med hænderne

Hvad er det anvendte opløsningsmiddel til at opnå de nødvendige midler til selv? Kommercielt tilgængelige professionelle formuleringer fremstilles på basis af alkohol, vand og polymere farvestoffer. Blandingen optages let ved at udfylde de beskadigede områder af produktet.

få præcis den samme sammensætning er yderst vanskeligt uden den kemiske laboratorium. Dog kan akrylmaling matchende farve bruges i stedet. Det er vigtigt at huske, at huden ikke er en flydende klæbemiddel. Stof maling og dekorerer mindre fejl på produktet, fylde det beskadigede område. Hvis det er nødvendigt, efter tørring, kan genbruges påførte lag af blandingen.

I forskellige tilfælde, en flydende hud:

  • sko reparere deres egne hænder (pisket tæer støvler, ridset hæle) med det kan holde hver;
  • til møbler restaurering (ridser fra kløerne på en kat);
  • at genoprette poser og handsker (rifter eller hudafskrabninger);
  • når indlejring af nålestik;
  • at maskere andre mindre problemer.

Kom relief tekstur på en tynd lycra

Til pleje af lædervarer gælder ikke kun for en flydende hud. Med hænderne smurt med en speciel kit og kit sprøjter. Et af de træk ved disse værktøjer er muligheden kun at bruge på glatte overflader.

For at genoprette den teksturerede overflade af den præ-skabte skabelon mønster. Almindeligt papir serviet overtrækkes med en lille mængde af stoffet påføres det intakte produkt placering. Det opnåede stencil blev fjernet med en trykt lettelse i flere timer for at tørre. Arbejde på restaurering, i et par sekunder presses skabelonen mod skaden umiddelbart efter påføring af det andet farvelag. Denne metode vil gøre reparationen sted ubemærket.

Ingen grund til at vente på mirakler: flydende hud

Hænderne kan forberede skosværte, en særlig vandafvisende, blødgøring af blandingen. Stof kaldet flydende hud er kun en tæt polymer creme. Dette kit ikke klæber sammen store "sår" på en taske eller jakke. Det vil hjælpe til at forsegle de små tilfældige defekter på den forreste overflade af ting, det reducerende middel er en pigmenteret toplag.

At korrigere de mere alvorlige problemer med ting brugt "Moment" eller polyurethan vandopløselig lim. Looping "sår" forseglet med substratet, i flere trin, hvoraf den sidste - en farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.