FormationVidenskab

Social opfattelse

Engang, den store Cicero sagde, "Før du om noget at argumentere, er enige om betydningen af ord ...". Måske er et udtryk for den kloge romerske så godt som muligt i en allegorisk forstand afspejler betydningen af "sociale opfattelse" koncepter. Faktisk alle forstår, at et effektivt samspil mellem mennesker kan finde sted, hvis det har karakter af forståelse. Den omstændighed, at interaktionen af forskellige årsager, både objektive og subjektive, kan fortolkes deltagerne i færd med at interaktion er tvetydig.

Denne tvetydighed er relateret til det faktum, at skuespillerne interagerer, er der forskellige forventninger til forløbet og resultatet af interaktion med andre individer, andre indstillinger, er hver aktør i sine forbindelser med det eksterne sociale miljø styret af forskellige værdisystemer og kriterier.

Men når alle forskelle i disse faktorer i interaktioner der er én parameter, mål er fælles for alle medlemmer af interaktionen - denne proces og processen med opfattelse af hinanden. Det er objektivt nødvendig i strukturen af kommunikation og er kendetegnet ved begrebet social perception.

Det skal dog præcisere dette punkt, at brugen af denne kategori ikke præcist og fuldt ud afspejler indholdet side af kommunikation mellem mennesker. Den videnskabelige revolution, blev dette begreb opfundet af J. Bruner i 1947, og trådte i psykologi sammen med teorien om «New Look» -. Et nyt kig på problemet med kommunikation, interaktion og opfattelse af andre mennesker. Inden dette paradigme for social opfattelse er afsløret kun bestemme en del af menneskelige relationer.

Dernæst skal du se på indholdet af denne kategori er flere udvides under opfattelsen blev betragtet processen med opfattelsen sociale faciliteter hinanden. I denne brede fortolkning lå i det faktum, at i henhold til sociale objekt forstået er ikke en person, har en hel række elementer i den sociale struktur i samfundet som helhed: social gruppe, samfund og endda samfundet som helhed, når det kom til den type "mand - samfund. " Moderne psykologiske videnskab i en sådan fortolkning af begrebet overvejer den sociale opfattelse.

En fuldskala gennemgang af indholdet i denne søgning og skabe meget komplekst billede af mekanismen i opfattelsen af sociale objekter til hinanden i løbet af deres samspil. Denne mekanisme involverer faktisk person, der er i stand til at opfatte den anden, den anden person, som indgår indgreb med den første. Denne mekanisme er suppleret med egenskaber af samspillet mellem aktører, der disse individer er som karakteristika de sociale grupper , de tilhører. Endelig er et vigtigt element i denne mekanisme virker som et situationsbillede komponent - specifikke betingelser og omstændigheder tid og sted, hvor interaktionen.

Endnu mere kompliceret i struktur og indhold til fordel for socialpædagogisk opfattelse, som indebærer inddragelse af en række særlige, nye væsentlige faktorer, der bestemmer opfattelsen. Det er således, professionel orientering, især pædagogisk aktivitet som en faktor i den samlede socialisering af de enkelte, kompetencen, og andre. Derfor underviser sociale opfattelse forstået som evnen af læreren, læreren (i bredeste forstand af ordet), for at se den indre verden af barnet, eleven, ved hjælp af empati, dvs. evnen til at "leve" de omskiftelser af dets opståen, sammen med ham.

Effektiviteten af denne fremgangsmåde er normalt bestemmes af graden af udvikling af interesse i de problemer, der optager educability. Og fordi den "kvalitet" komponent af perceptuelle undervisning afhænger af to komponenter: evne til læreren, på den ene side, og de studerendes evner, på den anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.