Intellektuelle udviklingMystik

Hvorfor kan ikke gå videre til lykønske på hans fødselsdag: legender og overtro

People for hele tiden af sin eksistens, er kommet op med mange overtro og varsler. Det menes, for eksempel, at en fødselsdag ikke er tilladt at fejre for tidligt under dødsstraf. Men hvorfor kan ikke gå videre til lykønske på hans fødselsdag? Vi lærer, at svaret på dette spørgsmål tryllekunstnere og healere.

nul energi tid

Fødselsdage af mennesker - det er den periode, hvor den nulstillet og fornyet energi. Folk, der studerer de naturlige biorytmer, opmærksom på, at energiniveauet af en person på dette tidspunkt er meget lav. På denne dag, fødselsdag energi er meget, meget svag. Energi passerer gennem den fase af genfødsel og fornyelse. Det kan spores tilbage til en vis regelmæssighed. For eksempel, mange dør i måneden for hans fødsel. Enhver stærke følelser bygge kanaler mellem mennesker og påvirke deres energi. Hvis der på dette tidspunkt en person oplever negative følelser, på baggrund af svage energi kan bryde igennem immunsystemet. Og nogle, forsøger at besvare spørgsmålet, hvorfor ikke lykønske fødselsdagen på forhånd, forklarer, at englene ikke vil høre begær og ikke donesut dem til skyerne. Hvis man ser på dødsdagen for kendte mennesker, vil du se, at mange af dem ikke lever kun et par uger, dage eller timer før dagen for hans fødsel, eller forlod denne verden snart efter.

Hvorfor kan fejre fødselsdag på forhånd

Vores meget fjerne forfædre mente, at synderen af ferien, der har besluttet at markere dagen for fødslen, besøgte ikke kun venner og slægtninge bor, men også sjælen har længe forladt denne verden familie. Derudover er der en opfattelse af, at festen kommer de onde ånder. Og de markerer også en fødselsdag, som han fødselsdag. Soul slægtninge ned for at lytte til ønskerne og bringe dem til Gud. Man mente, hvis at fejre det fænomen at lyse før, kan spiritus ikke komme til det, at de er meget ked af det. Og mange af dem kan skade fødselsdag, og såret så meget, at han ikke kan leve op til den dato. Det lyder langt ude. Ikke desto mindre er mange ikke rykke tillykke, fortsætter med at tro på denne legende.

Og hvis du fejre lidt senere?

Der sikkert mange, opstår spørgsmålet, hvad de skal gøre for at folk, der er "heldig", og de blev født i et skudår, nemlig en sjælden dag - Februar 29.? Kan jeg lykønsker på forhånd eller senere skulle de vente til lykønskninger en gang i 4 år? Nogle er af den opfattelse, at det ville være bedre at fejre dagen for fødslen er ikke den 29. februar og senere. Men andre siger, at det er nødvendigt at fejre, da det skete, det vil sige, en gang hver 4. år. I dag, alle ved, hvorfor ikke fejre fødselsdag på forhånd, men langt de fleste har glemt, at, og senere, også, det kan ikke anbefales at fejre det. På nuværende tidspunkt, hvor ferien falder i midten af ugen, er det fristende at flytte den i løbet af weekenden. Det skal gøre det eller ej - en privat sag. Hvordan og hvorvidt at tro på overtro og legender. Vores forfædre havde ikke nogen på forhånd lavet til at fejre højtiden. Og det er i princippet, er det logisk at betragte fødselsdag. Efter at lykønske fødselsdagen, vi lykønske ham med det faktum, at han var et år ældre, og gør det i forvejen, det vil sige, mens han endnu ikke var modnet i et år, er simpelthen ulogisk. På samme måde som ulogisk vil fejre nytår på forhånd, eller påske, eller enhver anden ferie.

Hvorfor kan ikke gå videre til lykønske på hans fødselsdag

Tidligt fødselsdage plejer ikke at fejre, og med dette har vi allerede behandlet. Men der er en anden overtro, der siger, at den person, hilsen forhånd tilsvarende zazyvaniem problemer og problemer i sit liv. Slaviske tro på, hvorfor du ikke kan gå videre til at lykønske på hans fødselsdag, sagde, at hvis staten ønsker at fødselsdagen på forhånd, så ingen vil høre. Da selve dagen for fødslen af sjæle forfædre kommer.

Men vores forfædre fejrede ikke mere end udseendet dag i fødsel og navnedage. Barnet fik navnet af de hellige fædre, men en rigtig fødselsdagsfest ofte ikke kommer ind i dag for skytshelgen. Derfor er alle de overbevisninger, der kommer ned fra himlen, sjæle forfædre, eller engle, de fleste kan henføres til det navn-dag, i stedet for en fødselsdag. Selvfølgelig at tro på overtro eller ej - en privat sag. Der er ingen beviser for, at det arbejde, overtro, ligesom der ikke er noget bevis for, at de ikke arbejder. De fleste logisk at fejre dagen for fødslen af selve dagen for fødslen, uden at overføre den til weekenden - før eller senere. Eventuelt arrangere en ferie på en stor skala. Bare tilbringe dagen i en lille kreds af nære venner og slægtninge, der er de dyreste folk, og især forældre, der er de direkte gerningsmænd ferien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.