Nyheder og SamfundBerømtheder

Megan Fox før og efter plast (foto)

I betragtning af de blanke fotos af Hollywood-stjerner, mange af os kommer til glæde for deres fejlfri, perfekt udseende. Men om det er skønheden i naturens gave? Viser det virkelige liv, ikke altid.

Lad os tage et eksempel en af de mest lovende og sexet amerikansk skuespiller, der betragtes som en "udsmykning" af filmen "Transformers" - Megan Fox. Til hans 28 år lykkedes det hende at spille i et stort antal malerier, og dens billeder er konstant fyldt med berømte formiddagsblade.

Hvis disse billeder at sammenligne med billeder syv år siden, kan vi se store forskelle i billedet af skuespillerinden. Fra denne artikel vil du lære om, hvad der var Megan Fox før og efter plast, og at hun har ændret sig i udseende.

Hvordan at forvandle sig fra en tosse i en sex symbol?

stadig anspændt debat mellem fans af skuespillerinden om, hvor mange gange hun havde været på operationsbordet. Nogle siger, at indgreb fra lægerne var minimal. Andre siger, at udseendet af stjerne - en fuldt ejede kredit specialister.

Med absolut sikkerhed kan kun sige én ting: Megan Fox efter Plasty (se nedenfor foto.) Før det - er to helt forskellige mennesker. Ældste billeder til os ser simpelt, smukke pige, som bestemt ikke kan kaldes en rival top Hollywood-stjerner. Men i et par år er det blevet en blændende skønhed, tage plads på film skærme og fantasier millioner af mænd verden. I hvilket tricks tyet skuespiller til at opnå denne effekt? Fagfolk inden for skønhed sige mindst fem interventioner, hvis konsekvenser kan ses på billedet.

formet næse

Det faktum, at næsen af skuespillerinden justeres, især med det blotte øje. Megan selv har ikke kommenteret denne kendsgerning, men der var flere rapporter i pressen, at hun havde lavet en næsekorrektion i '23. Ifølge udtalelserne fra journalister, den væsentligste årsag til denne beslutning - et ønske om at gøre ansigtstræk raffineret look.

nogle fans mener imidlertid, denne transformation mislykkes. I betragtning af de Megan Fox billeder før og efter plast, kan det ses, at spidsen af hendes næse blev opadvendt. På grund af denne skuespiller ansigt er blevet arrogant og hovmodig udtryk.

buttet mund

Billeder Megan Foks før og efter læbe plast også er meget forskellige. de er meget tyndere og har en helt anden facon på gamle fotografier. Onde tunger siger, at Megan mund er meget lig mundingen af Angelina Jolie. Uanset hvad det hævdede, men lægerne ikke ligefrem fortryde hyaluronsyre til Fox svampe. Så nu har de det er buttet og unaturlig.

tall bryst

Også forskelle i billeder Megan Foks før og efter plast relatere skuespillerinde buste. Og de misundelige, og fans af pigerne enige om, at de indsatte implantater gjort hendes bryster er meget mere sexet og mere attraktiv. Og busten er proportional med dens form, og derfor bestemme dets kunstige oprindelse er ganske vanskeligt. Forskellen ses tydeligt i gamle fotografier af skuespillerinden. Der er ikke så høj, og ingen markante lavninger Megan bryster.

Ned rynker

Skuespillerinden konstant beskyldt for at bruge Botox. De fleste af de negative anmeldelser var om en glat og helt flad pande Megan. Disse udsagn vred til det punkt Fox, besluttede hun at have en klar demonstration af, at beviser fraværet af Botox i panden.

På sin side stjerne af "Transformers" har lagt et par billeder, hvor hun rynker brynene, grimasser og ømmer sig. Generelt viser stærkt evnen til at animere ansigtsudtryk, der mangler efter anti-aging behandlinger.

Imidlertid har eksperter kaldt beviserne ufyldestgørende Megan. Det faktum, at Botox indsprøjtninger har en vis gyldighed. Efter sin eksamen udgøre ansigter før kameraet, som gjorde Fox, alle kan.

Men det er ikke alle ændringer, der ses på billedet Megan Foks før og efter plast. Kinder skuespillerinde også er blevet mere afrundet og udtryksfuld.

Derudover er der er en mening om den "kunstighed" fejlfri hud Hollywood-stjerne. Eksperter foreslår at gennemføre en procedure som microdermabrasion. Det er helt almindeligt i plastikkirurgi. Dette er en af de sorter af mekanisk skrælning, der udføres ved anvendelse af en stråle af mikroskopiske krystaller.

tatovering

Og hver for sig fortæller om tatoveringer Megan Fox. Plast (før / efter operation) har ikke at gøre med dem. Nu vil du forstå hvorfor.

Mange fans af skuespillerinden bemærket, at tatovering med billedet af Marilyn Monroe på højre underarm Megan mærkbart falmet. I et interview med Fox bekræftede passage af laseren poleringsgraden. Hun ønskede at slippe af med Marilyn. Bare brystfinner figur ophørte med at svare til sit nye image. Proceduren for tatovering fjernelse vanskelig og meget smertefuldt. Samt området og størrelsen af det behandlede område er ganske stor, kan den fulde tilbagetrækning af proceduren billedet tage flere år.

Fra de resterende syv tal wearable stjerne ikke vil slippe af med. Selv om hun nogle gange tænker, hvordan de vil se efter hendes fyrretyvende fødselsdag. Derfor, for at øge antallet hun ikke har planer om at.

emissionskurs

Således i foto, der ledsager denne artikel, du så Megan Fox før og efter plast. Hvor meget koster det samme Hollywood stjerne disse forandringer? Det er meget vanskeligt at besvare dette spørgsmål, fordi vi ikke engang kender det nøjagtige antal af brugt plastikkirurgi. Men nogle oplysninger om, at endnu lækket til pressen.

En omhyggelig og omhyggelige journalist tog den velkendte skuespiller interviewet. Selvfølgelig anonym. De blev annonceret af tallet 60 tusind dollars. Nogle eksperter bekræfter, hvorvidt summen af synlige ændringer i udseendet af skuespillerinden. Men der gik omdannelsen i hendes favør? Vi kan sige med tillid til, at ja. Efter alt, siden 2007, hendes filmkarriere var helt op ad bakke.

Det er værd at bemærke en interessant kendsgerning. Plastikkirurger siger, at kvinder, der ønsker at ligne Megan, bede dem om ikke at hendes høje bryster eller Formet næse og øjne. Eye formular på Fox virkelig usædvanligt. Hjørner lidt hævet, og skjult i dybet af snu hån, forhekse mænd. Som et resultat, den mest attraktive del af kroppen af skuespillerinden var den ene, der ikke indebærer en kirurg skalpel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.