TravelingRejsetips

Modtagelse - dette er den første turist assistenter.

I hvert hotel, pensionat der er en afdeling, der koordinerer arbejdet i hotellet. Dets opgave er at byde velkommen, indkvartering og gæst tjenester under deres ophold. Modtagelse - dette er den første og vigtigste element, som vi konfronteres, ankommer til hotellet. I Sovjettiden, der var ikke ordet, mens andre blev anvendt. Men analogien kan foretages: receptionen - det er receptionen, administrator. tal, det er receptionspersonale distribuere vide, hvornår en af gæsterne skulle ankomme, hvilke tjenester der bestiller. De giver os nøglerne. Af den måde, i Europa og Amerika har næsten ingen mekaniske låse. Alle arbejder på elektronikken, og du vil sandsynligvis blive givet et nøglekort.

Modtagelse - det er de vigtigste assistenter under dit ophold på hotellet. Som regel i store hoteller har administratorer, der taler flere sprog, og kun engelsk er en nødvendig minimum. Afhængigt af metoden til at føre regnskab over besøgende og gæster, kan dine data skrives enten i ankomst og afgang af en bog, eller indføres i et særligt program i receptionen. Hvad betyder det? Personalet vil tjekke dit pas, ikke altid, men ofte kan blokere et bestemt beløb på dit kreditkort. Selvfølgelig er dette ikke altid praktisk, især hvis du bog på et kreditkort, og vil betale den anden. Men sådanne forhold, og dermed receptionen det sikrer overholdelse af reglerne, især i visse lande, er det nødvendigt at gøre det muligt for gæsterne at migrationen tjeneste. Og registrering af medarbejdere på en bestemt måde er du ansvarlig for myndighederne.

Hvad er reception for den almindelige turist? Det er også det første sted, hvor de skal gå i tilfælde af eventuelle problemer. Receptionen er konstant interagerer med andre hotel afdelinger (f.eks, levering af vaskeservice, udlejning, barer, restauranter og caféer). Hvis der er en nødsituation - for eksempel nødvendigt at tilkalde en ambulance, brandvæsenet, politiet - dette vil give receptionen.

Hvor ellers kan du hjælpe administratorer? De bør erklære eventuelle problemer eller funktionsfejl i rummet - for eksempel, hvis der ikke er varmt vand, blæses maker ikke fungerer telefonen. De vil rådgive dig om, hvordan man kan købe billetter til offentlig transport (ved den måde, ofte det kan gøres direkte på hotellet) som billigere opkald, hvordan man kommer til den ønskede placering. Personalet i receptionen kan ringe efter en taxa til at tage dig og sende korrespondance, bestille billetter til tog eller fly. Hertil kommer, de normalt give oplysninger om aktuelle kulturelle begivenheder i regionen og kender de vigtigste attraktioner i byen. Gennem dem, kan du bestille en rundvisning og arrangere ledsaget af en vejledning-tolk.

Normalt i receptionen teleoperatør, men dets funktioner kan udføres, og personalet i receptionen. Han er ansvarlig for en gnidningsløs gennemførelse af interne og eksterne opkald, idet ordrer for langdistance-og internationale opkald, tage beskeder til gæster, der leverer tjenesteydelser "wake up call" for forhandlingerne og bygder. Modtagelse personale også acceptere bookinger for værelser, der er ansvarlig for annullering af reservationen. Gennem det kan du bestille morgenmad, frokost eller middag på dit værelse, blomster levering til enhver anden adresse en række tjenester (swimmingpool, sauna, spa). Ved slutningen af dit ophold i receptionen du giver nøglen og betale for natten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.