ComputereNetværk

Detaljer om hvordan man kan sætte en video i "Kontakt"

Hvis du ønsker at vide, hvordan man kaster en video i "Kontakt", inden sådan et spørgsmål, du aldrig har oplevet, i hvilket tilfælde anbefaler vi, at du læser denne artikel. Du får detaljerede instruktioner med alle trin, der er nødvendige for at gøre for en ordentlig behandling. Også, hvis din internet hastighed er høj, så du kan lære, hvordan du hurtigt downloade videoer i "Kontakt os" de mest simple midler.

adgang

Før du begynder at gøre Derudover skal du derfor nødt til at gøre en godkendelse på din konto. For at gøre dette, gå til startsiden i det sociale netværk og yderligere i afsnittet "Mine videoer" (det kan findes i panelet til venstre).

uddannelse

Når du navigerer til en ny side, men snarere falde i den ønskede sektion, vil du kun lære at sætte videoer i "Kontakt os", fordi dette spørgsmål for os nu er nøglen. Så på den næste side, du har brug for at finde den rigtige side af en lille knap, der hedder "Tilføj video". Når du klikker på denne mulighed, før du skal åbne et popup-vindue , hvor til at udføre specifikke handlinger, og for dem, vil vi fortælle dig lige nu.

oversigt

Markøren Musen skal være indstillet på "Vælg fil" og at have mulighed for at tilføje nyt materiale, du behøver kun at klikke én gang på venstre museknap. Hvis alt blev gjort korrekt, i dette tilfælde foran dig skal åbne Windows Stifinder. Som du sikkert har undladt at forstå, med hjælp af "Gennemse", og du leder efter video, som allerede er indlæst på din computer. Af den måde, er denne procedure udføres meget hurtigt, og du bør ikke behøver at søge efter filen opstår vanskeligheder. Husk, at du bliver nødt til at beskæftige sig med udvælgelse direkte gennem dirigent, der blev tilkaldt af dig ved hjælp af sociale netværk. At lære at smide en video med "iPhone" i "Kontakt os", er du nødt til at opretholde en særskilt samtale, men for nu lad os analysere til enden, denne mulighed downloader videoen med en personlig computer.

instruktion

OS Explorer skal vælge et lokalt drev, der er vært mappen med dine filer. Når du vælger et bestemt materiale, skal du klikke på knappen "Åbn". Hvis alt er gjort efter vores instruktioner, i dette tilfælde, på en social netværksside bør du se et nyt vindue med download-processen. Derfor vil behandlingen hastigheden af nyt videoklip kun afhænge af din forbindelse til internettet, og filstørrelse. Hvis det valgte materiale er en tre-dimensionel, i så fald vil du nødt til at forvente en belastning, og hvis filmen er blot et par megabyte, så download kan være afsluttet inden for få minutter. Før du lægger videoen i "Kontakt os", kan du manuelt kontrollere hastigheden på din internetforbindelse, og det anbefales at bruge specialiserede tjenester, som i øjeblikket har et stort antal. Selvfølgelig, efter offentliggørelsen af en ny fil vil blive fuldt implementeret, er du også forpligtet til at foretage yderligere indstillinger. Umiddelbart efter download begynder sin forberedelse, kan denne proces tage flere minutter. Konklusionen er, kan du se en særlig meddelelse, som vil indikere, at en ny video er blevet tilføjet, og du er nødt til bare udfylde nogle indstillinger. begynder straks at udfylde felterne med "Navn" linje. I dette afsnit som du kan forstå, skal du angive filnavnet, der vil blive vist i et socialt netværk for dig og for andre brugere. Dernæst skal vi angive beskrivelsen af videoen. Du kan skrive et par sætninger, eller omvendt, for at gøre tre-dimensionelle karakterisering, her er det hele afhænger af fagligt stof. Nu skal du bestemme rækkefølgen, som vil være til rådighed for visning videoer. Du vil være i stand til at indføre yderligere restriktioner eller put option "alle brugere", og derfor vil dette indhold være tilgængeligt for alle at se den.

konklusion

Næste punkt på dagsordenen hedder "Hvem kan kommentere denne video." Her kan du også indtaste sig de nødvendige restriktioner eller tillade kommentere for alle brugere. Som du kan se, er spørgsmålet om, hvordan man kan sætte en video i "Kontakt" er meget enkel. Og hvis alle vil udføre på nuværende vi har vejledningen, bør du ikke har nogen problemer. Hvis dine venner ikke engang ved, hvordan man kan sætte videoer i "Kontakt", så kan du fortælle dem om det. Det er alle de tips, som vi gerne vil dele som en del af materialet. Vi håber, at artiklen vil være nyttig for mange brugere af sociale netværk "VKontakte".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.