BilerBiler

Uanset om at installere xenon tåge?

Hvis du ønsker til markant at forbedre sikkerheden for kørsel om natten, er det nødvendigt at installere xenon tåge. Modsætning til almindeligt halogenlampe, kan xenon skinne i to (eller endda tre) gange lysere. Derfor føreren ser mere farlige zoner på vejbanen og kantstenen. Dette faktum gør det muligt for ham at øjeblikkeligt reagere på den truende fare og for at undgå at komme i en bilulykke. Efter alt, er det ingen hemmelighed, at i tider med katastrofer redning på få sekunder, og førerens reaktion afhænger ikke kun hans liv, men livet for passagererne.

Xenon tåge: design og funktioner

Takket være sin særlige struktur og placeret under de vigtigste forlygter, tågelygter er sådan et uundværligt element til sikker rejse i sjap, tåge, regn og sne. Disse lys er ikke bange for ændringer i temperatur og meget modstandsdygtig over for fugt.

Det er værd at nævne endnu en funktion - xenon tåge kan dække ikke kun kørebanen, men også at fange en del af kantstenen. Dette er vigtigt på lange natlige ture, da det er her du kan møde faren (pit, rippe et hjul af vognen, er en bil med ingen lys tændt, og endelig, fodgængere). Hvis du installerer xenon tåge, vil det øge synligheden af sådanne zoner og kan endda redde dit liv. Farligt område belysning bidrager også til muligheden for at sikre indrejse i svingene, og det er disse områder, hvor de fleste ulykker sker. Og alt på grund af det faktum, at føreren ikke lægge mærke til alle de "blinde pletter" på siderne, kørsel til ubelyst plads.

Installation af xenon tåge - Fordele og ulemper

Dette øger udvalget af belysning lyset Tune vej tre gange. Hertil kommer, xenon lamper ikke meget varme. Således deres levetid er 2-3 år længere. Og på grund af hyppige udsving i temperaturen på en standard pære true hele strukturen, herunder et glas linse. Måske er den eneste ulempe ved denne "opgradering" - det er risikoen for "blind" chaufføren, der kommer til at møde dig. For at undgå dette, for at gøre installationen i det relevante servicecenter, hvor eksperter vil justere vinklen af lys retning.

Kørelys

Xenon tågelygter kan betjenes i dagtimerne, som kørelys. Således vil bilen være mere synlige blandt flytte strøm, og det er mere sikkert. De vigtigste ting - ikke omfatter både de vigtigste forlygter med tåge. Denne handling, tværtimod, øger risikoen for ulykker, "blændende" modkørende trafik.

Xenon i tåge som en tuning element

Det skal bemærkes, at installationen af den del, der ikke kun kan udvide området for belysningen af vejen, men også fremhæve alle de funktioner i bilen. Xenon lamper er perfekt kombineret med de vigtigste forlygter og give bilen en elegant og unik stil. På nuværende tidspunkt er der mange producenter, der fremstiller produkter på næsten alle bilmærker. Så med valg af egnede lys ikke noget problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.