ModeShopping

Fitness Armbånd: oversigt, sammenligning, anmeldelser

Fitness Armbånd - stadig mere populære gadget, som bidrager til at opretholde en sund livsstil ved at spore dit aktivitetsniveau. Med det kan du ikke behøver at bekymre sig om at tælle dine skridt og kalorieforbrænding - Armbånd tage denne funktion over. Alt du skal - bære et armbånd på armen, og så se statistikkerne og drage konklusioner.

Mange nye emner indeholder yderligere funktionalitet: pulsmåling i hvile og under arbejde, "intelligent" alarm der overvåger søvnfaser, og mere, alt efter fantasien af udviklere og producenter mulighed.

Hvem og hvorfor har vi brug en sådan anordning

Smart armbånd - enheden er ikke for professionelle sportsfolk. Specialized og dyrt udstyr til sport, for eksempel, Garmin, er nødvendig for den korrekte og mest præcise visning af en række parametre, som ikke har brug for den gennemsnitlige bruger.

Den vigtigste opgave for de trackere (et andet navn for en fitness-armbånd, en kuffert af trek -. Way) - motivation. Du kan endda skrive med et stort bogstav - Motivation.

Hvad er den sædvanlige måde at leve på kontormedarbejder? Home-arbejde-shop-hus. At arbejde og til butikken vi gå til bilen, og endda din 4 eller 5 sal foretrækker at få på elevatoren. Samtidig naivt at tro, at deres position 10 000 skridt om dagen, så i hvert fald vi passerer: endnu gik til frokost, mens kontoret var ligesom, talte med kolleger - sandsynligvis fordi der er kørt.

Fitness Armbånd dispels illusion og, vigtigst af alt, - tilføjer element i spillet i sådan en kedelig ting som at opretholde deres egen kondition. Intet under de sociale aspekter af de mest succesfulde modeller af de mest nøje gennemtænkt: konkurrere med dine venner, er meget mere sjov.

Sådan vælger du den rigtige tracker

Modeller på markedet har allerede udgivet en masse, især i 2014, og er vanskelig at forstå i denne sort. Forskellige producenter har fokuseret på forskellige målgrupper fitness armbånd. Sammenlign analoger kan tage masser af tid, så du bør fokusere på de mest populære og succesfulde modeller, blandt hvilke den førende position besat af Nike + FuelBand SE, Sony SmartBand SWR10 og Jawbone UP24. Overvej deres vigtigste styrker og svagheder og forsøge at afgøre, hvilken af modellerne skal købe en gave til dig selv og dine kære.

Nike + FuelBand SE - smukt designet incitament-system

Fitness Armbånd Nike + FuelBand SE - den næste generation af den populære tracker FuelBand, stort set forbedret og færdiggjort under hensyntagen til bemærkningerne fra den tidligere model.

Tracker fås i 6 forskellige design varianter - alle kan vælge den mulighed for at smage. Hertil kommer, at frigivet særlige model METALUXE Collection med guld accenter, perfekt kombineret med kontor stil tøj.

Fitness armbånd har beskyttelse mod støv og vand: i bruseren med ham, kan du gå, selv om mange er bange for at ødelægge et dyrt "legetøj" og fjern gadget, før du tager vand behandlinger.

Kompatibilitet ikke giver anledning til klager: synkroniseringen sker via Bluetooth 4.0 med lavt strømforbrug, selve enheden er kompatibel med Android og iOS-platforme.

Der er en funktion af "smart alarm": armbånd vækker dig på den vibration, som du angiver på forhånd området, hvilket øger chancerne for at vågne op i den mest gunstige fase af søvnen.

Den gennemsnitlige tid for tracker uden genopladning - 4 dage.

Målgruppe armbånd FuelBand SE

Denne fitness armbånd vil helt sikkert nyde de mennesker med masser af venner, der er interesseret i teknologiske nyskabelser, eller bare de aktive brugere af Facebook, har en masse virtuelle venner.

En anden målgruppe FuelBand - spillere eller dem, der er motiveret af et sæt af konventionelle brændstof-point og få flot og smukt tegnet (og nogle gange animeret) resultater.

Nike lavet en vellykket fitness-armbånd anmeldelser, som overvejende positive fra folk-orienterede sociale landvindinger: Til tjeneste hele samfundet NikePlus.

Yderligere modifikation METALUXE Collection elskere af modetrends og tendenser.

Sony SmartBand SWR10 - din konstante følgesvend

Nyt fra den japanske gigant - fitness armbånd Sony SmartBand SWR10 - syntes kun i april 2014. Sony tilbyder forskellige fitness armbånd, sammenligning afslører, at lederen - SmartBand SWR10: denne model er den optimale kombination af alle de nødvendige funktioner og pris. Og prisen på enheden er virkelig imponerende - næsten 2 gange mindre end konkurrenter fra Nike.

Udformningen af trackeren fastholdes i lakoniske stil, ekko udformningen af smartphone Sony Xperia, 9 farver tilgængelige indstillinger.

Beskyttet mod vand IP58 standard, men da selve enheden ikke er stift fastgjort til remmen, at risikere at tage et bad eller svømme er ikke det værd. Ikke desto mindre er en gåtur i regn eller spray i at trænge ind tilfældig fitness armbånd stativ.

Opladning gadget via microUSB, som er meget rart: mest sandsynligt, vil det være muligt at anvende opladning fra en smartphone. Synkronisering sker ved Bluetooth 4.0. For mange vil en ubehagelig overraskelse være krævende smarte armbånd til platformen: Enheden virker kun med Android 4.4 og højere, og iOS støtte ikke er til stede, og der forventes ikke. Hvis du ikke har en smartphone med softwareopdateringer (f.eks producenten ikke længere støtte din model), så, ak, SmartBand ikke være i stand til at forbinde med ham.

En anden ulempe kan være manglende funktion af urdisplayet.

Målgruppe armbånd Sony SmartBand SWR10

Vigtigste træk ved armbånd - et fantastisk program Lifelog, især værdifuldt for dem, der gennemfører i deres liv principperne for time management, eller bare kan lide at indsamle statistik for analysen. Lifelog viser ikke kun de sædvanlige aktivitet statistik (tæller skridt, kalorier, søvn, etc.), men også indsamler statistik over din interaktion med telefonen: hvor meget tid du har brugt i Facebook, hvor meget - til at lytte til musik, så nogle videoer som billeder lavet osv En særlig interessant feature er "Bogmærker" - et langt tryk på knappen armbånd du laver en slags "snapshot", og den app husker din plads, musik, tage et billede, for at sende SMS og så videre.

Den app er virkelig lovende, hvis du kommer til at bruge det kreativt. For eksempel kan en novice fotograf sætte sig selv for at bestemme antallet af skud en dag og holde styr på statistikken og opnå bedre resultater, og af fanerne, der forårsager de mest levende erindringer, er det muligt at hente en kreativ materiale: videoer, musik osv

Jawbone UP24 - elegant kvalitet

Fitness UP24 armbånd Jawbone - den næste generation af den populære Jawbone UP, den mest succesfulde model af fortiden.

Designet forblev stort set uændret, glade fans alle de samme stilfulde former og skuffende alligevel ikke alt for praktisk opladning via en adapter, som let kan gå tabt.

Beskyttelse mod fugt - nu armbåndet er ikke bange for at plaske, men til at svømme eller tage et bad med ham stadig ikke det værd.

Kompatibilitet er fremragende: med iOS enheder og Android armbånd virker fint. Og arbejdet er også glad: Jawbone UP24 giver en af de bedste resultater på markedet i denne prisklasse - omkring 7 dage.

"Smart" Tjenesten fungerer på samme måde som i den tidligere model: du selv kan angive oprindelsen af søvn tid ved at trykke på tasten, eller nedtællingen starter automatisk efter forudindstillede parametre, og vågner armbånd lille vibration inden for et forudbestemt tidsinterval. søvn tidsplan er bygget ved hjælp af accelerometer, princippet er enkel: jo mindre du vende og dreje, bedre søvnkvalitet.

Ulempen er evnen til at vise den aktuelle tid - ur armbånd er ingen erstatning.

Målgruppen af armbåndet Jawbone UP24

Den første model vil være af interesse for ejere af den tidligere version, er de blevet vant til funktionalitet og brugervenlighed af ansøgningen, blive venner med andre brugere, så de er usandsynligt at tiltrække andre fitness-armbånd. Gennemgang af den opdaterede model kan læses i "diagonal" - med de fleste af dem er allerede kendte funktioner.

Nytilkomne vil også være interesseret i andre fordele - såsom evnen til at integrere den oprindelige Jawbone app med andre populære programmer: RunKeeper, myfitnesspal og så videre. Dette kan være virkelig værdifuldt for dem, der har brugt disse programmer før og ønskede ikke at skille sig af med de akkumulerede statistik.

Det er også værd at overveje, at Jawbone UP24 - en af de tyndeste og letteste armbånd på markedet, som kan være meget vigtigt for små piger eller unge.

Så hvad model til at vælge et fitnesscenter armbånd

Så nu ved du, at producenter tilbyder forskellige fitness armbånd, gennemgang af de mest populære modeller, som du læser. For at lette udvælgelsen af en lille visning en oversigt og overveje, hvilke muligheder der er vigtigst for dig.

Nike + FuelBand SE Sony SmartBand SWR10 Jawbone UP24
Udformningen og nem opladning 5+ af 5 (herunder METALUXE) 5 ud af 5 4 ud af 5 (opladning via en adapter)
uigennemtrængelighed bruser, spray bruser, spray bruser, spray
urdisplay ja ingen ingen
Kompatibilitet og synkronisering Bluetooth 4.0, Android, iOS Bluetooth 4.0, Android 4.4, iOS Bluetooth 4.0, Android, iOS
vækkeur ja ja ja
timer 4 dage 5 dage 6 dage
Nem ansøgning bedste motivation Flere statistik integration med andre servismeny

Du ønsker at bruge et armbånd i stedet for timer? Som du kan se, denne funktion har kun Nike + FuelBand SE - tage et kig på det.

Har du allerede har samlet statistik i andre programmer? Overvej at bære en Jawbone UP24.

Og så videre. Alt er i dine hænder. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.