Kunst og underholdningFilm

Den smukkeste skuespillerinde af russisk biograf

Smukke skuespillerinde af russisk biograf i dag - en af de vigtigste trumfer i den nationale biograf. Når du skriver og lede halte, det var rart skærm divaer tiltrække seere til biografen. Den indenlandske filmindustri har altid været en masse ordentlige og smukke skuespillerinder. Vores tid var ingen undtagelse. Blandt dem er Elena Korikova, Ekaterina Guseva, Christine Asmus, Elizaveta Boyarskaya og mange andre. Listen er lang, fordi de smukkeste kvinder i hjemmet filmen en masse.

dårlig Nastya

Blandt de smukke skuespillerinder i russisk biograf straks frigives Elena Korikova. På det tidspunkt, hun spillede mange roller i lokale teater produktioner og film. Men berømmelse har opnået takket være titelrollen i de historiske drama føljetoner Petra Shteyna "Poor Nastya", hvor hun medvirkede.

Dette er historien om Nicholas I, baseret på fiktive begivenheder. Rigtige historiske figurer i det overlapper med aldrig-eksisterende tegn, deltage i de begivenheder, som var aldrig i det virkelige liv. Serien, filmet på den oprindelige manuskript på russisk, var en hidtil uset succes. Hans demonstreret i 34 lande.

I serien "Poor Nastya" Korikova spillede Anna Platonov, hvis rigtige navn er Anastasia Dolgorukaya. Det er formelt en fæstning, den uægte datter af prins Dolgoruky. Seerne hun huskede den skønhed, mod og ekstraordinær virkende talent.

For nylig, hun også medvirkede i serien. En af hendes seneste arbejde har været involveret i den komedie drama Antona Fedotova "Kuriositeter", hvor hun spillede på samme sted med Gosha Kutsenko.

Vi kom ud af "Gang"

Dette i sig selv kan fortælle ikke kun Sergei Bezrukov, men også en af de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf - Ekaterina Guseva, som også deltog i showet. Det var efter denne rolle kom til hendes succes og berømmelse.

I denne kult thriller multiserial en af de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf medvirkede elsker og senere gift med hovedpersonen - Sasha White. Dens bare at spille Sergei Bezrukov. Det var efter rollen som gangster-serien i Rusland begyndte at dukke fanklubber fans Ekaterina Guseva.

Skuespillerinden har ikke kun et attraktivt udseende, men også den uforlignelige stemme. Derfor er det ofte inviteret til at deltage i musicals og operetter. Efter serien "Brigada" havde hun en masse ikke mindre væsentlige roller. For eksempel i en detektiv drama thriller Stanislav Govorukhin Weekend, drama Alexander Franskevich-Laye "Thin Ice," detektiv tv-serie Anton Sivers "Black Cat".

Talent, der er nedarvet

Blandt de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf er særligt bemærkelsesværdigt Elizabeth Boyar. из "Трех мушкетеров", сыгравшего десятки ролей в отечественном кино. Datter af Folkets Kunstner af RSFSR Mihaila Boyarskogo, en berømt D'artagnan fra "De Tre Musketerer", som spillede snesevis af roller i den hjemlige film.

Fra sin far arvede han talent af en skuespiller, en rasende præstation og en fantastisk smil, som det altid er muligt at lære og skelne. Hendes første bragende succes var den historiske drama "Admiral", hvor hun spillede rollen som Kolchak elskerinde, Anna Timireva.

Зои Скворцовой в комедии Карена Оганесяна "Пять невест", учительницы немецкого языка Анны Шевцовой в исторической драме Андрея Малюкова "Матч", Анны Карениной в драме Карена Шахназарова "Анна Каренина. История Вронского". Efter dette, en af de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf husket rollen som Zoe Skvortsova komedie Karena Oganesyana "Fem brude", tysk lærer Anna Shevtsova i det historiske drama Andrew Malyukova "Match" Anna Karenina i drama af Karen Shakhnazarov s "Anna Karenina. Historie Vronsky."

Indtil nu Boyar jævnligt falder på forsiderne af glittede magasiner. De fleste af de "gule" presse interesseret i detaljerne i sit ægteskab med skuespilleren Maksimom Matveevym og fødslen af sin søn Andrew i 2012.

praktikant Varia

Nogle af de smukkeste skuespillerinder i den russiske film af det 21. århundrede nævnes Christina Asmus. Popularitet kom til hende efter en af de vigtigste roller i komedie tv-serien "Praktikanter". I det, hun spillede rollen som Varenka Chernous, rustik, naiv og tillidsfuld pige, der arbejder som praktikant under streng og kyniske leder af afdelingen Bykov, som glimrende spillet af Ivan Ohlobystin.

Efter udgivelsen af den første serie af dette projekt Asmus straks blandt de smukkeste unge skuespillerinder af russisk biograf. Blev inviteret til populære shows og projekter.

Efter succesen med hendes sitcom begyndte at aktivt at opfordre til at skyde fuld længde bånd. Og ikke kun komedie, men også på en dramatisk rolle. Så hun spillede Galya Chetvertak militær drama Renata Davletyarova "De Dawns Her er stille ...", olympisk mester Svetlana Khorkina i biografiske sport drama Artem Aksenenko "Champions: .. Faster Højere Stronger".

Pigen fra fremtiden

Opregner smukke skuespillerinder i russisk biograf, en liste over, som er i denne artikel, kan man ikke glemme Yekaterina Klimova.

Hendes udseende tiltrak alle mennesker uden undtagelse. Måske er det naturlige charme, og måske i hendes sigøjner rødder. Det er kendt, at selv hendes bedstemor vandrede fra lejren. Tilskueren husker hende ved fortryllende stemme og impulsiv, eksplosiv.

Klimova succes at komme efter rollen som den sanitære bataljon sygeplejerske Nina Polyakova i den dramatiske sci-fi thriller Andrew Malyukova "Vi er fra fremtiden." I 2010 kom fortsættelsen mønster "Vi er fra fremtiden 2", hvor Klimov igen spillet en vigtig rolle.

Survivor

Blandt den smukke unge skuespillerinde af russisk biograf, der dem, der har banet vejen til succes gennem det populære tv-show. For eksempel som indrømmede Marina Alexandrova.

Dens brede offentlighed lært efter at have deltaget i "Survivor: Holde sig i live." Deltagere i den tredje sæson blev oprindeligt indgået show business stjerner og skuespillere. Alexandrov kunne ikke vinde (gik prisen til Vladimir Presnyakov), men blev anerkendt og seerne elsker.

Før at deltage i tv-show, hun kunne blive husket kun for rollen som Fandorin bruden Lisa i en detektiv film Alexander Adabashyan "Azazel". Men kort efter optagelserne af projektet på øen er det fortjent anerkendt som en af de smukkeste skuespillerinder i den russiske biograf. Foto Alexandrova der og i denne artikel, at du er i stand til at se dette.

Alexandrov medvirkede i flere sæsoner af detektiv serien om Viola baseret på romanerne Darya Series. Han spillede en stor rolle i forbrydelsen komedie Edward Radzyukevich "All inclusive eller all-inclusive".

Men den virkelige succes kom til hende efter den historiske drama Aleksandra Baranova "Catherine". Det er en af de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf, som har billeder i denne artikel, spille kejserinde Katarina II. Bydende og utilnærmelig kvinde efterlader et væsentligt bidrag til landets historie i mange århundreder efter hendes død. Alexandrova glimrende succes, denne rolle af en stærk og dominerende kvinde, der havde den ære at styre et af de største lande på kloden. Men på samme tid, skuespillerinden var i stand til at demonstrere den manglende sammenhæng i dette billede. At intet feminin kejserinde var ikke fremmed. Det vigtigste er, hvad hun ønskede - det er personlig lykke. Men for at opnå det og kunne ikke afsætte for meget tid og opmærksomhed på offentlige anliggender. I øjeblikket var det kommet ud to sæsoner af tv-serien.

litauisk stjerne

Blandt de smukkeste skuespillerinder i den sovjetiske og russiske film palme, klart tilhører Ingeborg Dapkunayte.

Hun blev født i Vilnius, hovedstaden i Litauen. Vises på skærmen i små roller begynder så tidligt som i midten af 80'erne. På det tidspunkt, mere end der blev kendt for sin teatralske arbejde.

Den første store rolle fik hun i 1987. I dramaet Tamara Lisician "mystiske arving," spillede hun en stor rolle - Asya Erihonovu, forelskede sig i den unge sovjetiske kunstner Stepan Burtsev, der uventet vundet en stor arv. Samme år spillede hun titelrollen i drama Viya Beynerte "sammenløbet af omstændighederne".

Men titlen på den smukkeste skuespillerinde af russisk biograf i USSR, blev det fast efter drama Valeri Todorovski "Moskva Nights", er baseret på værker af Leskov s "Lady Macbeth af Mtsensk" og melodramaet af Nikita Mikhalkov s "Brændt af Solen", hvor hun spillede Marusyu kone Divisional Commander Kotov. Den rolle, som instruktøren selv sidste bånd, som modtog anerkendelse på filmfestivalen i Cannes spillet.

I de senere år har Ingeborg Dapkunayte boet i Storbritannien. Selvom det fortsætter med at handle i indenlandske film. Blandt de smukkeste skuespillerinder af russisk biograf, foto og navne, som du kan finde i denne artikel Dapkunayte navn står alene. Hun er en af de få, der formåede ikke blot at opnå berømmelse og anerkendelse i deres eget land, men også i udlandet.

Hendes sidste bemærkelsesværdige arbejde på settet var rollen som hustru til Alexander III Maria Feodorovna i det historiske drama Alekseya Uchitelya "Matilda", som har vundet berygtet allerede før udgivelsen af den store skærm.

Udlandet Dapkunayte primært kendt som et teater skuespiller. London teater hun spiller siden 1991.

Skuespillerinden med den kontroversielle billede

Med skuespillerne ofte deres første bemærkelsesværdige rolle påvirker resten af hans karriere. Det skete så med Annoy Gorshkovoy. Det er med rette mange anser en af de smukkeste skuespillerinder i den russiske biograf. Foto af hende, er i denne artikel. Men huskede hendes beundrere i billedet af fordærvede Pauline i den historiske serie "Poor Nastya", om den succes, som vi nævnte i denne artikel.

Rollen var lyse, men indvirkningen på sit image. Det blev klart opfattet som en rival, den femme fatale, der kun søger at bryde nogens hjerte.

Det skal siges, at Anna Gorshkova succesfuld karriere ikke kun i biografen, men også i modelleringen erhvervslivet. På de bedste catwalks i den russiske hovedstad det tilsmudser 16 år. Og karriere model kombinerer med skyderiet i en film endnu.

Og stadig har tid til at få en videregående uddannelse. Gorshkov diplom State University of Management, hun er uddannet fra Institut for Sociologi og personaleledelse. Seerne kender skuespiller for sine roller i den hjemlige serie. Ud over den "Fattige Nastya", dette er "To af skæbnen", "The House af roser", "My Prechistenka", "Det er en deli №1".

"Vi ses"

Ofte den indledende popularitet af den russiske skuespiller fortjent, handler i musikvideoer af populære grupper. Det skete med Julia Snigir. Den berømmelse kom til hende, efter optagelserne af videoen af "Beasts" "se dig."

Men hendes debut på det store lærred på plads Sergeya Bobrova drama "The Last slagtning." Det er en hård historie om situationen for russiske minearbejdere.

Populær skuespiller blev Snigir efter hovedrollen Rada Gaal fantastiske dystopiske Fyodor Bondarchuk "Den sidste ø", er baseret på værker af de Strugatsky brødre. På optagelserne af denne film, modtog hun ikke blot faglig udvikling, men personlig lykke. Julia begyndte at mødes med operatøren "beboede ø" Maksimom Osadchim.

Vi har bemærket skuespillerinden ikke kun i Rusland, men også i Hollywood. I 2013 spillede hun i Dzhona Mura blockbuster "Die Hard: En god dag at dø." Dette er den femte del af kult actionfilm, virkningen af, som finder sted på dette tidspunkt i Rusland. Arbejde på denne film, tjente hun uvurderlig erfaring. Efter alt, et sæt med hendes arbejdede Bryus Uillis, Jai Courtney, Mary Elizabeth Winstead.

Også Snigir kombinerer karriere som skuespiller med arbejdet i tv-studievært viser på forskellige kanaler. Så hun formår at vinde popularitet blandt den yngre generation. Hendes seneste succes var rollen som Catherine II i den historiske drama Igorya Zaytseva, "Store". Som vi kan se, at billedet er meget populær blandt de smukke lokale skuespillerinder. På den første kanal den første sæson af denne 12-del serie blev udgivet i 2012.

Svetlana Hodchenkova

Endnu en smuk moderne skuespillerinde - Svetlana Hodchenkova. Hendes debut var virkelig højt og lyse. Hendes første job i filmen var den vigtigste rolle i melodrama Stanislav Govorukhin "Velsign den Woman".

I historien, et billede, en ung Hodchenkova forelsker sig i kystbyen i at besøge militær. Hun følger altid sin elskede mand, støtter ham i de mest vanskelige situationer, men det lader til, at deres forhold vil overleve de ufattelige forsøg. I dette billede, hun først medvirkede i den erotiske scene. Vi satte pris på hendes dygtighed og publikum og kritikere. Hodchenkova fik prisen for bedste kvindelige hovedrolle i den hjemlige festival "Nick".

Så det er blevet en af de mest elskede skuespillerinder Govorukhin. I 2005 medvirkede hun i en anden af hans malerier - "Ikke af brød alene" et melodrama Her spillede hun rollen som skønhed Nadia, kone stræber Drozdov, som går fra mand til opfinderen Lopatkin. Filmen foregår i 40'erne, kort efter afslutningen af Anden Verdenskrig.

Hodchenkova - en anden indenlandsk skuespiller, der spillede i Hollywood. I 2011 medvirkede hun i en detektiv thriller Thomas Alfredson, "The Spy, komme ud!". Dette billede er dedikeret til intens konfrontation mellem USSR og USA under den kolde krig. Hovedpersonen, hemmelig agent ved Geri Oldmena spillet, forsøger at eksponere russiske spioner opererer lige i toppen af den britiske efterretningstjeneste MI-6. Handlingen foregår i 70'erne.

I 2013 spillede hun i en anden Hollywood-bånd. Den superhelt blockbuster James Mangold "Wolverine: Den udødelige" hun spillede rollen som skurk, kendt som Viper.

Hendes sidste bemærkelsesværdige arbejde i filmen var rollen Svetlany Zhurovoy i biografiske sport drama Dmitry Dyuzheva "Champions", Marina i den dramatiske tilpasning af historier Sergeya Dovlatova, Sergeem Govoruhinym gjort, Lisa Rastorgueva drama Konstantin Khudyakov "The Road to Golgata".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.