HjemlighedKøkken

Kedler "Kenwood": beskrivelse og anmeldelser

Kedler "Kenwood" i butikkerne i en bred vifte. Det er i mange henseender var populariteten af dette mærke. Takket være de rige farver og originale former, enhver model ikke kun de mest fit i køkkenet interiør, men også blive dens udsmykning. Kenwood Virksomheden er en indenlandsk køber med kvalitetsprodukter. Eventuelt kan du vælge tepotten med metal, glas eller plastik krop. De er lavet af forskellige størrelser (1 til 2 liter), med et kvalitativt varmeelement.

standard funktioner

Alle gryder "Kenwood" udstyret med visse standard funktioner. De omfatter strømindikator, vand niveau kontrol, auto. Mange af modellerne har også ekstra funktioner. For eksempel kan de monteres vandfiltre, ved at inkorporere væske uden beskyttelse. Hovedelementet i gryden opvarmning spole. I modeller af Kenwood er sat flad og lukkede sin type. Køberen kan også vurdere rum ledning, hvilket er vigtigt under opbevaring af indretningen.

Maker "Kenwood": anmeldelser

Efter at have undersøgt en lang række kommentarer til de kedler af mærket, er det muligt at drage visse konklusioner. Rum til strømkablet, vandfilter, tilstedeværelse indikatorer og komfortabelt greb - alle disse detaljer kan synes ubetydelige ved første elementer. Men mange købere i deres anmeldelser noteret deres vigtige rolle. De peger også på kvaliteten af det materiale, der blev anvendt til konstruktion af skallen. Det anses for at være den mest holdbare metal maskine. Under kogning vand lugte fraværende. Kedler "Kenwood" lavet af fire slags materialer: glas, gennemgået en særlig varmebehandling, plast som tåler høje temperaturer, keramik og metal. De to sidstnævnte er særligt populære.

Det næste spørgsmål, der rejser sig købere i deres anmeldelser, er dette den tankkapacitet. De kedler af mærket er modeller i forskellige størrelser. For eksempel til en lille familie vil være tilstrækkelig kapacitet til 1 liter, og de fleste pårørende vil være i stand til at opfange en maskine, der kan rumme op til 2 liter vand.

Ikke mindre vigtigt er varmelegemet. De Kenwood modeller installeret skjulte disc elementer. Det maksimerer levetiden og beskytter komponenter fra skalaen og sikrer problemfri drift i lang tid. Og, selvfølgelig, næsten alle, der har købt en kedel, især isoleret registrering design. Modeller er præsenteret i en bred farvepalet af lyse rige farver og har en dejlig dekoration elementer.

fordele

Det har en lang liste af fordele ved TM "Kenwood" alle produkter. Elkedel - en kvalitet og holdbart assistent i køkkenet, især når det kommer til dette mærke. Så lad os se på fordele:

  • Speciel design, der skjuler et varmeelement maksimerer forlænge levetiden af enheden.
  • At overvåge indholdet af kolben kan skyldes lodret vandstandsindikator.
  • Kettle på et stativ roterer 360 grader.
  • Apparater som er udstyret med en baggrundsbelysning, der er tændt under drift.
  • Filter monteret på næsen, forhindrer større stykker af sten i en kop.

særlige kendetegn

Alle gryder "Kenwood" er flere kriterier, der adskiller dem fra de produkter af andre mærker. Først og fremmest, det er hurtigt kogende vand af enhver størrelse. I den proces vil det bruger ikke mere end 2 minutter. Også være opmærksom på skalaen aflejret på begge sider af kolben. Takket være hende, kan du hælde den nøjagtige mængde vand. Alle modeller har en kompakt størrelse dummies, og smukt design giver dem originalitet og individualitet. Det er takket være disse kriterier at blande produkter fra Kenwood mærke, der tilhører et andet mærke er næsten umuligt.

Kenwood ZJG111CL

Kettle «Kenwood» ZJG111CL er en moderne enhed, lavet ved hjælp af de originale designelementer. Det kombinerer tre typer af materiale: premium glas, rustfrit stål, plast. Farver: sølv og sort. Væskereservoiret har et volumen på 1,7 liter. Gennem brug af specielle glas Schott Duran, vandet ikke ændre dens sammensætning. Varmelegemet er skjult, disk. Power kedel - 2,2 tusind watt. Bruger 220 V. Under kogende kedel flydende legeme lyser, efter kogning vand slukker enheden.

Kenwood SJM 02 4A

Kettle «Kenwood» SJM 02 4A er lavet i sort farve med krom elementer. Fordelen ved denne model er tilstedeværelsen af en særlig gummibelagt håndtag. Under det der er en skala, der giver mulighed for at kontrollere vandstanden. Næsten i bunden er tænd / sluk-knappen. Låget åbner på princippet om Flip Up. Knap, der er ansvarlig for denne handling er sat i toppen af håndtaget. Også tilstedeværelsen af en snor opbevaringsrummet er helt praktisk.

Kedel er ganske kompakt. Det har dimensioner på 23 x 13,5 x 20 cm enhed Vægt -. 1,2 kg. Volumenet af kolben - 1 liter. Type af varmeelement: en disk skjult. Huset er fremstillet af metal, er plastelementer. Enhed beskyttet mod overophedning, udstyret med automatisk afspærring, vandstandsviser, baggrundslys, aftageligt filter.

Kenwood JKP 230

Model Kenwood JKP 230 angår budgettet klassen. Denne enhed er drevet af lysnettet 220V kolbe Volume - 1,6 l. Det gjorde kun af plastik, men god kvalitet stuff. Lugte under kogende vand til rådighed. Med hensyn til registrering af designet, denne model er ikke meget forskellig fra de enheder af denne type. Den fås kun i én farve - hvid. Det eneste, der fortjener særlig opmærksomhed, er den komfortable håndtag. Under det er on / off-knappen. Denne model er udstyret med et filter mod skala, baggrundslys, som er tændt under drift af instrumentet rum, ledning, automatisk kontrol og vandstand.

Kenwood kmix SJM 020

Maker "Kenwood" Color fås i forskellige nuancer. Du kan købe rød, grøn, magenta, blå, gul og andre. Det er værd at bemærke, at listen over farver i modelprogrammet af disse enheder er meget høj. de alle har den samme specifikationer, dimensioner, volumen. Den eneste forskel er farven. Betragt eksemplet med den model af grønne tepotte. Den er lavet af rustfrit stål. Varmelegemet er en disk-type, skjult. Det er også lavet af rustfrit stål.

Device Power - 2200 watt. Volumenet pot - 1 liter. Drevet af strømforsyningen 220 V. Der er et rum til ledningen, gennemsigtigt glas overtrukket med en skala, samt et vandfilter. Den er udstyret med to typer af indikatorer: vandstand og belysningen. Producent generet beskyttelse, når der arbejdes med kogende vand. Derfor er denne model har et låg lås (dens åbning er muligt med en særlig knap placeret på håndtaget) og automatisk nedlukning. Også, er enheden udstyret med beskyttelse og inklusion uden vand. kedel Dimensioner :. 23 x 13,5 x 19 cm enhed vejer 1200 g.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.