HjemlighedIndretning

Semi-Precious Stones - Textures

I vores forbavsende tempofyldt 21. århundrede hvirvelvind brød den nyeste teknologi, ikke kun i udviklingen af nye maskiner og software, men også skabelsen af nye materialer til udbredt anvendelse i udviklingen af boliger og andre lokaler. For en sådan teknologi omfatter produktion af kompositmaterialer på grundlag af at blande halvædelsten med andre mineraler og organiske fossiler. Ud fra disse semi-ædle materialer fremstillede udstyrsdele derhjemme: bordplader til køkkener, badeværelser, vindueskarme, væg og gulv paneler, og andre indvendige elementer.

Firma ONYX er den officielle processor af komposit sten, skabt af spanske mestre i Cosentino Ltd.

ONYX ind på det russiske marked i samarbejde med spanske partnere med nye materialer, som er baseret anvendes halvædelsten. For eksempel, ametyst, agat, blev jaspis traditionelt anvendes i skabelsen af smykker. Nye teknologier gør det muligt at have i huset køkkenbordet til spisning eller køkkenbordet lavet af jaspis, og pejsestuen med vægpaneler lavet af agat eller ametyst. Indsamlingen af ONIX materialer til bordplader og vindueskarme lavet af pink og røgfarvet kvarts.

Nye teknologier har lov til at åbne fantastisk skønhed tekstur af forstenet træ og andre organiske forbindelser, stigende til 400 millioner år siden.

Indsamlingen af sten overflader skabt af den nye teknologi, der anvendes halvædelsten fra stort set alle hjørner af verden - Afrika, Nord- og Sydamerika, Australien og Sydøstasien.

Introduktion tekstur af sten overflader bordplader, vindueskarme, paneler lavet med halvædelsten.

Texture «Wild Agate» - "Wild Agate".   Teksturen af dette produkt overflader ædelsten skelne ekstravagant strålende blåt bånd og den oprindelige form af uregelmæssige ovaler. Større krystaller anvendes ofte i smykker. Selv de gamle vidste det mirakuløse magt Agatha, som ifølge legenden gavnligt for at forbedre den generelle sundhed.

Som en del af rock 'Wild Agate "anvendes i produktionen af sten, der ofte optræder sammen agat krystal og kvarts.

Indsamlingen af ONIX indsamlede prøver af halvædelsten "Vild Agate" med en fantastisk effekt af et unikt design.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7; specifik vægt 2,61 sten; figur fraktur 1,53-1,54; slette overflade på omfanget af 35 Taber.

De helbredende egenskaber af Agatha: - sten anbefales at vedligeholde og forbedre den generelle sundhed.

Teksturen af stenen "Amethyst" - "Amethyst". Amethyst - en fantastisk medlem af familien af kvarts sten. Ametyst har en slående lilla nuancer, der spænder fra lys lilla til lilla farveskalaer.

Legenden siger, at ametyst opstod da Bacchus, gud vin, svor, at han ville forråde døden for alle dem, der vil afskrække sin vej. Men på vej mødte han en smuk ung pige, som gik til tilbedelsen af gudinden Diana. Stone, der vidste om ed af Bacchus, vendte og forvandlet til en søjle i farveløs kvarts at beskytte denne pige. Bacchus, der var vidne dette mirakel, angrede og hældte vin på en sten søjle, farve det lilla. Så der Amethyst - sten for beskyttelse og holdbarhed.

Ametyst har mildt beroligende energi fremmer fred, tilfredshed, og følelsesmæssig stabilitet.

Fysiske egenskaber Amethyst hårdhed 7, densitet på 2,6-2,7, brydningsindeks 1,54-1,55.

Helbredende egenskaber: Fremmer tålmodighed, fred, ro og healing.

 

Texture kano "Angel Jasper" - "Jasper". Der er kun én mineralske prøver af som har uendelige variationer af skønhed - Jasper (Jasper). Jasper fascineret kunstnere, geologer og samlere i over tusind års historie, bruge det i et åbent og ornamenter i tøj.

Guddommelig skabelse, kan Angel Jasper bestemmes ved forskellige cirkulære bands i alle nuancer af grønt, der har en bestemt udstråling, der ligner et hologram. Vores eksperter og mestre i manuel samling af produkter fremstillet af dette materiale skabe sådanne farve og mønster kombinationer, der fremhæver kunstværket af naturen.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7, densitet på 2,61, et brydningsindeks på 1,53 til 1,54

Helbredende egenskaber: Hjælper med at balancere mental styrke og harmoni.  

Teksturen af semi-ædle sten "Classic Quartz" - "Classic Quartz". Quartz mineraler er en af de mest spændende af alle ædelstene, er historisk kendt for sin omfattende helbredende egenskaber. Oprindelsen af ordet "krystal" menes at stamme fra det tyske "querklufterz", og blev brugt til at beskrive de kroner fundet sten i højlandet. Kvarts - naturlig form for silica er unik for andre ædelstene, som det er spiralsnoet, dvs. dens interne struktur vokser i en spiral. Vores klassiske Quartz bearbejdet og samlet i hånden, for at øge skønhed og renhed af stenen, som afspejler dens kvalitet. Ofte omtalt som en universel krystal, er kvarts kendt verden over for sin gavnlige effekt på egenskaberne af indre harmoni og balance evner.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7, densitet 2,65, brydningsindeks af 1,54-1,55, modstanden 58, 2500 bøjningsstyrke, Taber slid på skalaen 35.

Helbredende egenskaber: Fremmer ro og generel behandling, reducerer nervøsitet, beroligende virkning.

Teksturen af stenen "Rose Quartz" - "Rose Quartz". Smuk og unik på kraft af følelsesmæssig påvirkning mineral lyserød kvarts - en af de mest populære sorter af kvarts familien. Denne krystal ædelsten har en meget unik farve end andre mineraler, kaldet blødt titan og jern-legering. Det er kendt for sådanne omfattende medicinske egenskaber, som fremme af selv-kærlighed og accept i samfundet. Produkter rosenkvarts består af udvalgte prøver fremhæver de kvindelige egenskaber og skønhed af denne sjældne ædelsten.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7, densitet på 2,6-2,7, brydningsindeks 1,54-1,55, og kemisk bestandighed 58 2500 - Bøjningsstyrke, slidstyrke 35.

Medicinske egenskaber: Det hjælper den følelsesmæssige og mentale ligevægt, rolig udtryk for følelser.

Teksturen af stenen "Karneol" - "Karneol". Denne spektakulære fyrig farven på stenen kommer fra gruppen af Kalcedon. Karneol er den mest kraftfulde halvædelsten til fokus og implementering af design ideer, arbejde med halvædelsten. Karneol er kendetegnet ved sin slående rødbrune og orange toner. Karneol har den egenskab en transparent glød. Carnelian tilføjer en unik atmosfære til ethvert rum. I østlige kulturer, er denne perle blevet brugt til at styrke magten redskab mod depression og hans lange æret for helbredelse, styrkelse af de åndelige og kreative kvaliteter.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7, densitet på 2,6, brydningsindeks af 1,53-1,54, og modstand mod kemisk eksponering: 58, 2650 bøjningsstyrke, slitage 35

Helbredende egenskaber: Fremmer harmoni, glæde, lykke og fuldstændigheden af optimisme.

Teksturen af stenen "Labradorit" - "Labradorit".   Blandt de fantastiske halvædelsten, der besidder et mirakel feminin kraft, labradorit kendt som den sorte sten af Månen. For første gang Labrodorit fundet på øen Labrador, som er beliggende i de kystnære farvande i Canada.

Labradorit er også kendt for sin farvespil og blomster. Dette er en fascinerende blanding af turkis, guld, gul og sort.

Labradorit har gode reflekterende egenskaber, det er synonymt med kvalitet, åndelig opvågnen og intuition. På forskellige belysning vinkler, denne perle er i stand til at modtage en række forskellige farver, og siges at hjælpe fokus og koncentration til miljøet. Indsamling Company ONYX produkter fra labradorit indeholder en bred vifte af farver og skønhed er et sandt billede af kunst raffineret natur.

Fysiske egenskaber: hårdhed 6-6,5, et brydningsindeks på 1,56-1,57.
Healing Egenskaber: Forbedrer visdom og forståelse, beskytter den aura.

Teksturen af stenen "Petrified Wood" - "forstenet træ". De, kstura ornamental sten "Petrified Wood" er kendt for sine udsøgte farver og avancerede mønstre. Denne sten tekstur er kendt verden over og er en af de ældste, som stenen blev dannet over 240 millioner år siden. Visse dele af denne sten bevaret strukturen og mønster af træet.

Vores håndværkere hånd-samlet en fantastisk samling af ædelstene med en tekstur "forstenet træ", hvoraf få en stor figur på bordplader, vindueskarme og elementerne i et moderne interiør.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7-8.

De helbredende egenskaber af sten: stabilisering effekt på følelser skyldes den dybe fortid.

 

Teksturen af stenen "Rød Jasper" - "Red Jasper" Mørk-rød ædelsten, der er en efterkommer af en familie af Jasper, Red Jasper kommer fra Brasilien, Afrika og Nordamerika. Det er en kendt mineral, der har længe været brugt til at oprette forbindelse til den energi af Jorden, og i nogle indianske kulturer er det betragtes som den symbolske blod af Jorden.

I modsætning til deres røde kolleger, som er kendt for deres forbindelse med de mere flygtige følelser, rød jaspis har en subtil beroligende effekt. Vores mestre forarbejder rød jaspis, hænder sammensætte en unik samling af sten overflade bordplader, der er mesterværker af kunst med levende visuel påvirkning af det omgivende. Rød jaspis betragtes som en talisman mirakuløs helbredelse, fornyelse og inspiration.

Fysiske egenskaber: Hårdhed af 6,5-7, massefylde 2,61, brydningsindeks 1,53-1,54

De helbredende egenskaber af Jasper: bevidstgørelse, balance og stabilisere kroppens funktioner.

 

Teksturen af stenen "Retro Tiger Jern" - "Tiger øje".   Jern Tiger ædelsten er dannet ved at forbinde flere naturlige mineraler: rød Jasper, tiger eye, sort hæmatit kvarts. Denne kombination af mineraler danner pulserende lyse farver. Særligt enestående i vertikale snittegninger og sten behandling, når det er muligt at se lag af epoker tid, hvorunder dannede denne overraskende skønhed ornamental ædelsten.

Retro mode stil inspireret af 70'erne og designet af vores håndværkere og sten overflader af Iron Tiger i stil med retro særlig god i gulve og vægpaneler.

Fysiske egenskaber: Hårdhed 6,5-7,0, densitet på 2,5-2,61, 1,52-1,55 Brydningsindeks

Medicinske egenskaber: betragtes kollektivt i en tre mineraler: Tiger Eye giver tålmodighed Hæmatit giver følelsesmæssig beskyttelse og Jasper Red, som er kendt, øger stabiliteten, selvtillid og optimisme.

Teksturen af stenen "Retro Petr ified Wood" - "Petrified Wood Retro".   Udsøgte naturlige skabelse, er forstenet træ dannes, når trælameller transformeres over tid i mineraler (forstening). Forhistoriske træer hærde og danner en mineral ofte komplekse dele og opretholdelse af cellestruktur oprindelige mønster. Forstenede over 240 millioner år gammel, forstenet træ sten Classic passer perfekt i et moderne design og er meget udbredt i den nye kollektion af sten produkter i stil retro.

Forstenet træ er velegnet til de vægpaneler og gulvbelægning.

Fysiske egenskaber: hårdhed 7-8; Absorption C-97- 0,008%.
Medicinske egenskaber: Nyttige stabilisere kvaliteten af følelser har en dyb forbindelse med fortiden.

Mottoet for virksomheden ONYX: Luksus perle og glæde sanserne - i ethvert hjem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.