BilerRVS-teknologi

Sådan skifte en pære belysning værelser med deres egne hænder

Hver moderne bil har en baggrundsbelysning festlokaler. Dette er nødvendigt for at sikre, at din nummerplade i mørke blev læst og let at skelne. Normalt værelse belysningslampe anbragt i loftet på som enten integreret i bagrammen nummer, eller en bagklap vyshtampovki jern. På ældre biler elementet er placeret i trim og loftet af lampeudskiftning dæksel skrues, og lampen er udskiftet. Hvis du vil vide , hvordan du ændrer en pære belysning værelser på en populær bil, læse artiklen til ende.

Hvorfor ændre baggrundslyset bageste værelser

Fejlen er ikke på nogen måde påvirker udførelsen af bilen, men vi har lagt vægt på dette, fordi for sådan en bagatel, i henhold til SDA, sætte en bøde. For at undgå problemer, føreren har brug for at vide, hvordan man skifte en pære belysning værelser med deres egne hænder. Inspector at se, at du har defekte lys numre vil kun være glade for at rapportere det. I øvrigt, erstatter alle bil baggrundsbelysning til LED, kan du spare batteristrøm og reducerer belastningen på elnettet elektriske system.

"Lada Priora" - folkets bil

"Forud" - en meget populær og prestigefyldt model af den indenlandske producent "Lada". Denne bil er meget almindelig på grund af de lave omkostninger og priserne for dele. Hver bil ejer bør vide, hvordan man skifte en pære belysning numre på "Priore". I den niche af de bageste værelser er to lamper og erstatte pæren i dem som muligt uden at fjerne armaturet. Af den måde, her er sat til den type pære W5W. Til hurtig og korrekt erstatning til at gøre et par handlinger. Åbn først stammen, og for det andet, inspicere området, hvor nummerpladen omhyggeligt. Derefter finder vi ledningerne, der fører til hver af lamperne.

Nu provernom vi pære mod uret konfiskere patron og indsættes i pæren. Tilbage fastgøre patronen ved at dreje med uret.

Den anden mulighed for at erstatte - er at trække sig ud af loftet for hende ved at vrikke den med en flad skruetrækker. Gør dette omhyggeligt - loftet kan blive beskadiget.

Sådan skifte en pære belysning bageste værelser på denne bil, vi forstår, men på den anden?

"Hyundai Solaris" - mastering koreanske biler

Denne model er den koreanske bilproducent er ikke mindre populære. Dette er en fordel og prestigefyldte udenlandsk bil, og har også fremragende udseende. Hvis man ser på, hvordan du udskifter baggrundslyset pærer i rummet, "Solaris", der ved første øjekast er det klart, at baggrundslyset er implementeret på to lamper. Det er næsten magen til den forrige bil.

Få flere hvordan du ændrer de pærer belysning numre på "Solaris", der er beskrevet nedenfor.

For at få adgang til ledninger placeret på bagklappen, er det nødvendigt at demontere paneler på det rigtige sted, nemlig i ansigtet, hvor nummerpladen. For at gøre dette, skal du bruge en bred skruetrækker eller et metal lineal, indsætter det i sømmen mellem jern og huden, forsigtigt fjerne låsen. Og pas på ikke at beskadige låsen, men hvis det sker, så fortvivl ikke, de kan nemt findes på salg og erstatte.

Når vi ser ledningsnettet og ammunition, vil vi være i stand til at gentage de ovenfor beskrevne trin: drej pærefatningen mod uret, og udskift pæren, installere patronen tilbage i og drej den med uret.

Skift lampen på "Toyota Corolla"

Den næste bil i vores gennemgang - en "Toyota Corolla". Sådan skifte en pære belysning værelser i den japanske bil?

Som du allerede kan fortælle ved de billeder, der er ikke noget kompliceret. Fjern trim pæne bevægelser. Tag den defekte pære udskiftes med en ny, være forsigtig, når du fjerner lampen ikke revnet det i dine hænder, og du ikke skade dig selv, og derefter samle alt i omvendt rækkefølge.

resultater

Du lærte at skifte en pære belysning værelser på populære biler. Vær sikker på, at andre bilmodeller er der intet vanskelig, og alt er gjort i billedet og portrætfoto af vores eksempler. Blandt andet eliminerer disse mindre fejl med deres egne hænder, spare dig penge, som i garager til sådanne procedurer tage en hel del penge, et par hundrede rubler, afhængigt af regionen. Så hvorfor bruge penge på sådan noget vrøvl, hvis det ikke være svært for selv de mest uerfarne chauffør?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.