BilerSUV'er

Snescooter "Husky": tekniske specifikationer og anmeldelser

Mini-snescooter "Husky" er designet til at bevæge sig på en flad glat overflade af frosne floder og søer, glat pakket sne. Han er markant forskellig fra de typiske repræsentanter for snescooter transport til sit enkle og ukomplicerede design.

samlede oplevelse

Når du først ser på en snescooter "Husky" kommer sammenligningen med en konventionel cykel, som er dygtige hænder har forvandlet til en knallert, indstilling ham på motoren. Denne forening opstår på grund af et rør let struktur af en snescooter. Cykel hjul øger kun oplevelsen. Små skiløb og kort spor gør det umuligt at bruge den dybe løs sne. Lad ikke det at gøre, og ikke meget kraftfuld motor.

På trods af disse mangler, denne udformning er i stand til ting, der ikke er tilgængelige for andre medlemmer af denne klasse af køretøjer. Han kan nemt skilles ad i flere dele, hvilket gør den snescooter "Husky" i lyset samlede belastning, det passer nemt i bagagerummet på en bil. Denne transformation gør den ideel for elskere af isfiskeri. Fiskerne er hovedparten af køberne af dette køretøj.

Långiver kræver ingen særlige færdigheder og evner i at forvalte en lille snescooter - det er meget enkel at betjene og vedligeholde. Udover de tekniske egenskaber ikke kræver registrering og tilstedeværelsen af et kørekort.

tekniske egenskaber

Enkel og let maskine kan bære sin ejer med en maksimal hastighed på 22 km / t. En lille brændstoftank holder kun 3,6 liter benzin. Denne bølge er nok til tre timers uafbrudt drift. Snescooter "Husky" er designet til en nyttelast på 120 kg. Også kan trække slæden lastet til 100 kg. Caterpillar snescooter har en bredde på 380 mm og længde 1818 mm. Det specifikke fladetryk på 36 gram per kvadratcentimeter. Dette gør det muligt at overvinde den snescooter med fuld last af løs snedække er horisontal, der ikke overstiger 30 cm. På skråningerne og sne dumper denne bil har intet at gøre. Hans evne til at overvinde den lave hældning på op til 20 grader.

designer

Teleskopiske front suspension er baseret på to korte ski. Den bageste balancer har en enkel struktur.

Fire-takts motor producerer meget lidt strøm - 6,5 hestekræfter. Det er nok i betragtning af vægten af snescooter, hvilket er 79 kg. Smøresystemet kan rumme i alt 600 gram smør. Der startes manuelt - starteren offline. Nej, modellen og lette enheder, hvilket gør det umuligt at operere i mørke.

Det unikke design, som ikke har nogen analoger i verden, gør snescootere bekvemme transformerbare køretøjer. Det kan nemt omdannes til en let transportable dimensionelle varer klar til transport af en personbil.

Struktur skilles ad uden brug af specialværktøj på få minutter. Den største vægt har en del med motor og caterpillar - 31 kg. Dette gør at indlæse en snescooter i bagagerummet af en mulig procedure, selv for ældre fiskere.

prispolitik

Som det er blevet klart fremgår af designfunktioner snescooter "Husky" er et budget og billig model. det koster omkring 60 tusind rubler, hvilket gør enheden en af de mest overkommelige blandt de billige muligheder. Mindre udsving priserne kan variere fra område til område og gennemføre kabinen motorcykel teknologi. Nogle forhandlere i form af rabatter på snescooter tilbyder en gave skraber - letvægts trukket slæde, der vil trække en nyttelast på en snedækket almindeligt. I år fra april lancerede en hidtil uset handling - forhandlere har etableret værdien af den enhed af 49 tusind rubler! Dette åbner mulighed for dem, der længe har ønsket at købe en snescooter "Husky". Den pris, som faldt med næsten 20 millioner, hvilket gør den til den mest overkommelige snescooter på planeten, der havde en indvirkning på salget. På trods af lavsæsonen, de voksede en rekord.

Ejer og snescootere "Husky"

Anmeldelser, positivt karakterisere modellen, er ganske talrige. Den største fordel ved alle ejere enheden tror evnen til at passe i bagagerummet på en personbil. Særlig tak til de ejere, der ikke har garager og skure - de stille og roligt holde din snescooter på altanen. Enkeltheden og pålideligheden af den magt enhed er også fortjener ros. Mange fiskere lykkes at bruge snescootere i årevis.

Snescooter er ideel for elskere af vinter fiskeri pensionsalderen - der er ingen grund til at traske på glat is flere kilometer, der bærer et voluminøst kasse og fiskeri af frygt for at glide og gøre noget selv for at bryde eller slå tilbage.

Og så - ud af bilen, han trak sig ud af trunk fragmenter snescooter, samledes og gik i fred til at bore brønde i midten af dammen.

ulemper model

På trods af den enkle design, er det muligt at liste nogle negative kvaliteter, som har fundet købere, der opererer en snescooter "Husky". Anmeldelser af ejerne, sammen med kritik kan grupperes som følger:

  1. Et lille område af track sko.
  2. Korte ski. Ved høj masse chauffør falder i sneen.
  3. Fraværet af eventuelle instrumenter - speedometer, brændstof niveau.
  4. Skrøbelighed strukturen. Tilsyneladende blev denne mangel bemærket af de ejere, der er overvægtige.
  5. Manglen på vejbelysning.
  6. Et lille volumen brændstoftanken.

Alle disse mangler ikke indeholder krav til motoren - på motor operation er ikke særlig nogensinde mødt kritik. Alle de andre er tilbøjelige til at være forbundet med forsøg på at anvende denne model som en almindelig snescooter, der er grundlæggende forkert. Dens elementer - glat overflade af en frosne floder og søer. Der er ingen tykke sne - på den store åbne vidder det er blæst af vinden. Der er ingen eventuelle afvigelser eller uregelmæssigheder, ridning på hvilket mest sandsynligt, og blev en årsag til brud.

Fraværet af stationære belysning er let at løse. Rigelig kunne være anvendelsen af en konventionel diode lys. Du er ikke på vej kommer til at gå på den.

Som du kan se, foreslår negativ oplevelse forsøger at bruge en snescooter "Husky" i forhold til, hvor det ikke oprindeligt var designet. Så før du køber bedre sørge for, at du har brug for denne særlige enhed. Så i mange år fremover, du vil sikre dig selv fordringsløs assistent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.