Nyheder og SamfundBerømtheder

Børn Majakovskij, deres skæbne

Vladimir Mayakovsky, berømt ikke kun for sin strålende poetisk talent, men også en stærk karisma, som engang brød mange kvindelige hjerter. En masse romantik romaner og hobbyer begge sat deres præg på de vers af digteren, og fødte rigtige mænd. Børn Majakovskij - dette er en af de vigtigste spørgsmål for forskere biografi af digteren. Hvem er arvinger den store geni Fremtidsforsker? Hvor mange børn Majakovskij, hvordan deres skæbne?

Personlige liv af digteren

Vladimir Mayakovsky var meget charmerende, klog og smuk mand. Før sin piercing, rammer lige i hjertet af øjnene kunne ikke modstå næsten enhver kvinde. Derfor er det altid omgivet af en flok fans, og han nemt kastede sig i havet af kærlighed og lidenskab. Det er kendt, at særlige, varme følelse og hengivenhed var bundet med Lily Brik, men det er ikke begrænset i sin begejstring for andre kvinder. Så romance med Elizavetoy Lavinskoy og Elizavetoy Zibert (Elli Dzhons) stort set blevet skæbnesvangre for digteren, altid indtager en niche af hans hukommelse og arv.

spørgsmål arv

Børn Majakovskij, deres skæbne - dette spørgsmål er steget særligt kraftigt efter digterens død. Selvfølgelig, poesi, erindringer af samtidige, dagbøger, breve, registre er meget værdifulde for historien om den russiske litteratur, men langt mere betydelig spørgsmål om afkom og arv.

Fortsat levende hukommelse og historie i strålende fremtidsforsker hvem er børn Majakovskij, indhyllet i mysterier, tvivl og unøjagtigheder. Lilia Brik kunne ikke få børn. Men forskere er 99% sikker på, at arvinger digteren mindst to. Og de kom fra to forskellige kvinder i forskellige kontinenter. Denne søn Gleb-Nikita Lavinsky og datter Patricia Thompson.

I lang tid blev oplysninger om dem ikke afsløres, og detaljerne i deres historier kun tætte folk vidste fødsel. Nu børnene af Majakovskij (fotos og dokumenter, de er gemt i museets arkiver) - det er en konstatering af fakta.

søn

Mens du arbejder i "Windows of Growth" (1920) Vladimir Mayakovsky mødtes med kunstneren Lily (Elizabeth) Lavinskaya. Og selv på det tidspunkt, hun var en gift dame, har det ikke stoppet hende til at blive ophidset smuk og karismatisk digter. Frugten af disse relationer var deres søn, der modtog den dobbelte navn Gleb-Nikita. Han blev født august 21, 1921, og blev indspillet i dokumenterne under navnet Antona Lavinskogo, officielle mors mand. Drengen Gleb har Nikita altid vidst hvem hans biologiske far. Desuden trods manglen på faderlige opmærksomhed (børn Vladimira Mayakovskogo ikke tage, han frygtede selv dem), han dybt elskede digter, og fra en ung alder læste hans digte.

liv

Nikita liv-Hleb var ikke let. Drengens forældre er i live i op til tre år voksede op på et børnehjem. For den sociale synspunkter var dette det bedste sted at opdrage børn og lære dem til holdet. Om egen far Gleb Nikita bevarede små minder. Langt senere ville han fortælle hende yngste datter Elizabeth på en bestemt af mødet, da Majakovskij tog det på hans skuldre, gik til balkonen og læse ham hans digte.

Majakovskij søn havde en fin kunstnerisk smag og en absolut øre for musik. I 20 år Gleb, blev Nikita kaldt til fronten. Alle Den Store Fædrelandskrig, var han en almindelig soldat. Så giftede han for første gang.

Efter at have vundet i 1945 søn af Majakovskij indtastet Surikov Institute og blev en kendt billedhugger. Den mest markante og fremtrædende hans arbejde - et monument Ivanu Susaninu i Kostroma (1967).

Gleb-Nikita Lavinskii døde 14 juni 1986.

Ligheden med sin far

I 1965, værksted billedhuggeren Gleb-Nikita Lavinsky besøgte litterære E. Guskov. Han blev ramt af ligheden af en mand med Vladimir Mayakovsky, hans dybe, lav stemme, måde recitere digte som gjorde digteren selv.

Søn for ikke-indfødte far Anton Lavinsky har altid været en levende påmindelse om fascination og forræderi mod sin kone. Måske derfor stedfar og stedsøn forhold var ret cool. Men venskab med Majakovskij var tværtimod, en overraskende varm og stærk. Familie arkiver holdt mange fotografier, vidner om dette.

Den amerikanske datterselskab

I midten af 1920'erne i forholdet mellem Majakovskij og Liliey Brik var der en radikal ændring, og faktisk den politiske situation i Rusland på det tidspunkt var vanskeligt for den revolutionære digter. Dette var årsagen til hans tur til USA, hvor han turnerede i udstrakt grad, besøger en ven Davida Burlyuka. Der mødte han en russisk emigrant Elli Dzhons (rigtige navn - Elizabeth Siebert). Hun har været en pålidelig ven, en charmerende følgesvend og tolk for ham i et fremmed land.

Denne roman blev meget væsentlig for digteren. Han ønsker selv alvorligt at blive gift, skabe en rolig familie havn. Dog ville den gamle kærlighed (Lily Brik) ikke lade ham, alle de impulser hurtigt afkølet. En 15 juni 1926 Elli Dzhons fødte digterens datter - Patricia Thompson.

Ved fødslen blev pigen givet navnet Helen Patrisiya Dzhons. Efternavn arvet fra sin mand emigrant mor til George Jones. Det var nødvendigt, at barnet kan betragtes som legitim og ophold i USA. Hertil kommer, at mysteriet om fødsel reddede pigen. Mulige børn Majakovskij kunne så komme under forfølgelse af NKVD og mest Lily Brik.

skæbne

Om hvem der er den rigtige far, Helen, Patricia lært i ni år. Men disse oplysninger er forblevet en familie hemmelighed og var ikke til rådighed for offentligheden i lang tid. Pigen har arvet sin fars kreative talent. I en alder af 15, hun indskrevet på College of Art, hvorefter han fik et job redaktør i bladet "Macmillan". Der gør hun en gennemgang af film og musikoptagelser, redigere westerns, science fiction, kriminalromaner. Ud over aktiviteter i forlagsvirksomhed, Helen, Patricia arbejdede som lærer, skrev bogen.

I 1954, Majakovskij datter giftede sig med en amerikansk Wayne Thompson, og ændrede hendes efternavn til at forlade den anden del af et dobbelt navn - Patricia. 20 år senere, blev parret skilt.

Patricia Thompson (eller Elena Vladimirovna Mayakovskaya) døde 1 April, 2016.

Møde med far

Da Patricia var tre år gammel, hun er den første og eneste gang mødte min far. Nyheden om fødslen af hendes datter meget glad Majakovskij, men han kunne ikke få et visum til USA. Men på en tur tilladelse formået at komme til Frankrig. Det var der, i Nice, hvilede med sin datter Elli Dzhons. Patricia kaldte ham Volodya, og han holdt siger, "datter" og "lille gyde". Ikke realisere endnu, der foran hende, pigen stadig holdes varme og gode minder fra dette møde.

børnebørn

Børn Majakovskij, deres skæbne - det er et særskilt kapitel i historien om geni digter. Nu har de desværre ikke længere i live. Men mindet om den linje fortsatte og børnebørn.

Det er kendt for sikker på, at sønnen af Majakovskij - Gleb, Nikita - har været gift tre gange. Fra dette ægteskab havde han fire børn (to sønner og to døtre). Først fødte søn er opkaldt til ære for digterens far, Vladimir, og den yngste datter - til ære for moderen - Elizabeth. Børn Majakovskij gik i fodsporene på en forfader og blev hædret skabere (billedhuggere, malere, lærere). Oplysninger om deres skæbne præsenterede temmelig magre og magre. Vi ved kun, at den ældste barnebarn af den navnebror digter (Vladimir) døde i 1996, og barnebarn holde en børns kunst værksted. Rhode Majakovskij fortsætte fem børnebørn Gleb-Nikita (Ilya, Elizabeth, Michael, Alexander og Anastasia). Ilya Lavinskii en arkitekt, Elizabeth - kunstneren af teater og biograf.

Om Patricia Thompson Information til russiske samfund før 1990 det blev lukket. Men bevis for slægtskab med den berømte digter optrådte rimeligt spørgsmål om forplantning. Børn Majakovskij datter? Da det viste sig, Patricia Thompson er søn af Roger, han arbejder som advokat, han er gift, men deres børn er ikke tilladt.

interessante fakta

  • Majakovskij søn fik en dobbelt navn på grund af forskelle i forældrenes valg af et navn til en dreng. Den første del - Gleb - han har modtaget fra sin stedfar, den anden del - Nikita - fra moderen. Majakovskij selv i opdragelsen af hendes søn tog ingen del, selv om han var en hyppig gæst af familien i de første par år.
  • I 2013 på Kanal ene var en film "Ulige", dedikeret til den 120. årsdagen for fødslen af digteren. Grundlaget for dokumentarfilmen baseret på historien fatal kærlighed Majakovskij og Lily Brik, de mulige årsager til digterens selvmord, var også påvirket af den evige tema - børn Majakovskij (kortvarigt). Det var denne film for første gang åbent og demonstrativt erklærede arvinger digteren.
  • Fremtidsforsker digter har altid været i centrum for kvindelig opmærksomhed. På trods af den altopslugende kærlighed til Lili Brik, er han krediteret med en masse romaner. Og hvad der skete efter, i de fleste tilfælde en historie er tavs. Men Gleb-Nikita Lavinskii engang nævnt, at Majakovskij har en anden søn, der bor i Mexico. Men disse oplysninger har ikke modtaget sin dokumentarfilm eller anden dokumentation.
  • Patricia Thompson skrev i sin levetid på 15 bøger. Et par af dem hun er dedikeret til sin far. Så bogen "Majakovskij på Manhattan kærlighedshistorie" fortæller om hendes forældre og deres korte, men delikat forhold. Patricia er også begyndelsen af hans selvbiografi "Datter", men havde ikke tid til at afslutte det.
  • Allerede være i alderdommen, Patricia mødte far arkiv (St. Petersborg bibliotek). På den ene side fandt hun sine børnetegninger (blomster og blade), som forlod løbet af deres første og eneste møde.
  • På anmodning af de mest Elli Dzhons datter af sin mors krop kremeret efter hendes død og blev begravet i graven af Vladimir Mayakovsky i Novodevitjekirkegården.
  • Barnebarn af digteren - Elizabeth Lavinskaya - skrev bogen "Søn Majakovskij." Denne bog, mindet om hendes far, søn af den berømte digter, hans vanskelige forhold til sin stedfar og uselvisk kærlighed til egen far, som han aldrig havde tid til at lære bevidst. Efter Gleb, Nikita var kun otte år, da der var Majakovskij.
  • Majakovskij var gravid ved hans seneste kærligheden - Veronica Polonskaya. Men hun var gift og havde ikke lyst til at brække så brat ægteskabslignende forhold af hensyn til digterens hjerteknuser. Derfor Polonskaya havde en abort.

PS

Børn var Majakovskij? Nu er det kendt, at, ja. Og selv om han aldrig blev officielt gift, nu hvor alle de restriktioner og farerne ved forfølgelse løftet, ved vi, at der var mindst to efterfølger af den store revolutionære digter. Desuden hans efterkommere lever i dag, vil ved sin egen kreative vej. Og mindet om denne litterære fænomen, Majakovskij, børn, børnebørn og oldebørn vil bære åbenlyst, selv efter mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.